Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut tuturor,numele meu este calin sunt sofer de tir si pasionat de off road sunt din baia mare si detin un nissan navarra cu motor de teranno 2 iar inainte de aceasta masina am avut un suzuki samurai,

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Membru nou: Ma prezint - Florencio

Salutare tuturor. Sunt Florencio, si incepand de astazi sunt membru al acestui forum. Nu detin personal inca un 4x4, dar in familie avem un Hyundai Santa Fe din prima generatie 2.0 CRDI automata.

Am avut la vremea mea un ARO 243, cu motor BV, si am ceva experienta off-road, dar la nivel incepator. Sper sa gasesc idei si sfaturi pentru o viitoare achizitie, doar pentru FUN, tractabila pe o platforma, si utilizata in week-end. Numai bine va doresc.

Link spre comentariu

Buna colegi la un l200 de cateva zile nu semai tureza motorul inmers la acceleratie constanta dupa un timp nuse mai accelereaza calc amrejul turez scoaete un fum negru diupa care revine daca nu calc amreaju si accelerez se aude un troncanit,ce poate avea mersi

Link spre comentariu

Salutare, ma numesc Vladimir, sunt din Timisoara si am o pasiune pentru offroad, dar in general pentru masinile 4x4. omentan nu detin niciuna, in trecut am avut un Mitsubishi Pajero 2,4TD, an 86 :)

Link spre comentariu

Salut.Mă numesc David , sunt din județul Arad şi sunt pasionat de off-road.Maşinuța mea este un Land Rover Defender din 1990 (2.5 diesel 200 tdi) .:cl

Link spre comentariu

Salutare..Ma numesc Alexandru Ivan si de vreo 3 saptamani sunt posesor de un crawler-buggy homemade....nu de mine facut..cumparat....are la baza punti de nissan patrol y60, motor de mercedes w124 2l diesel, cutie in 5 trepte, reductor de aro, lama de zapada, troliu...sunt in zona Novaci, Gj.

692827390_coso31-12-2014(5).jpg.a32b4e18ae917c7a2155ec22bfec3213.jpg

37864880_10212735281084599_896129670586564608_n.thumb.jpg.b73fd1f0f56934b0d1464c345c1cca99.jpg

37835778_10212735281244603_3090919286680584192_n.thumb.jpg.312739acbfb735686b8f3faa101fd4de.jpg

Editat de ortopedul
Link spre comentariu

Salut !

Ma numesc Vlad, sunt din Piatra Neamt dar locuiesc in Iasi si am cumparat recent un Hilux 2.5 D4D 2007 . Masina nu a facut offroad, doar ceva drumuri prin padurile de langa Iasi/Neamt. Am o multime de intrebari/idei, cand sa postez ceva m-am lovit de regulamentul cu prezentarea:)

Link spre comentariu

Bună ziua oameni buni, mă numesc Cornel și sunt într-o dilema,... mi-au plăcut ieșirile în natură, întotdeauna mi-am dorit o mașină de teren. M-am îndrăgostit de un GC Liberty de 2.8,și de câteva săptămâni tot încerc să mă documentez despre aceasta mașină (mașina din 2010.. 177 cp)..... Dacă se poate ca cineva să-mi dea câteva cuvinte, păreri orice informație despre o astfel de mașină ar fi minunat... Sunt un om simplu.... Mulțumesc anticipat....

Link spre comentariu

Salut,

Sunt Catalin din Ploiesti si am un 90/TD5 2004.

:wink:

Si mai am de lucru la el.

Sunt convins ca o sa invat multe de pe forum.

Link spre comentariu

Salut la toata lumea!

Ma numesc Catalin Ginghina, din Telita Tulcea.

Am un Scenic RX4, si de 5 ani sunt apicultor. Cate a indurat masina, numai ia stie.

Multumit de ea, si-a facut datoria din plin, dar a ajuns la limita. Am un numar mult mai mare de stupi si nu mai face fata.

Imi trebuie alta. Cu ajutorul vostru, sper sa fac o alegere corecta.

Sa auzim numai de bine!

Link spre comentariu

Salutare tuturor. Sunt Marin, din Constanta, si de ceva timp ma tot uit dupa un 4x4. Am condus pe munti acum cativa ani un Vitara 2.0 si pot sa spun ca de atunci visez la o asemenea masina dar ori de cate ori strang cate un ban, se intampla sa apara altceva mai urgent. Toate cele bune!

Link spre comentariu

Salutare tuturor,

Eu sunt Florin Maftei, locuiesc in Brasov si am 3 modele de Asia Rocsta, una e pe benzina 1.8 si celelalte diesel 2.2

Am facut pana acum trasee prin Valea Prahovei, Buzau si muntii Vrancei

Vreau ca una din masini s-o modific pentru competitii, asa ca voi reveni cu detalii pe masura ce incep sa apara detaliie

Spor in toate si timp liber va doresc :wink:

Link spre comentariu

Salutare, sunt Dragos din Bucuresti si zilele astea imi bat capul si imi cam rup manile cu reparatul unui Opel Frontera B 2.2 16v 136 CP. Este o masina buna, dar ii cam trebuie ceva atentie. :wink:

Link spre comentariu

Buna, sant Serban Stefan de profesie conducator auto de mare tonaj. Localitate: Baia Sprie (10 km de Baia Mare). Am achizitionat acum 2 ani o suzuki vitara din 97’ pentru drumetii si oras iarna. Masina este scurta si inchisa cu tabla. Are motor 1,6, 8 valve, injectie monopunct, nemodificata, productie Spaniola!

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare