Razvanfxf Postat Octombrie 5, 2018 Partajează Postat Octombrie 5, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Numele meu este Razvan, sunt incepator ca si pilot off road... un hobby recent descoperit! M a ajutat acest forum destul de mult ca si vizitator...acum next step! Impreuna cu familia mea detinem urmatoarea masina! Sper sa ne vedem la urmatoarea intalnire! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipriang Postat Octombrie 8, 2018 Partajează Postat Octombrie 8, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare ma numesc Ciprian si detin o vitara 1.6 8v Sunt nou pe aicea asa ca bine v-am gasit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JeepAddict Postat Octombrie 8, 2018 Partajează Postat Octombrie 8, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut din nou! Am revenit cu un 4x4 veritabil de data asta(am avut un Cherokee KJ si l-am vandut) si acum mi-am luat un Y60. Este un Y60 2.8 destul de potent zic eu :grin: desi cautam Y61 ca la aspect imi place mai mult Y61 dar nah, sunt predispuse sa crape mai des deca Y60. Cu blocant functional, cu troliu fata, revopsit in toamna trecuta si antifonat, cu bare metalice fata spate, snorkel, parasolar, led bar...adica l-am nimerit parca mai bun decat cautam :grin: Partea mai putin buna e ca, am anvelope pe 31'' si ma cam dispera aspectul asta de roti mici, dar ca sa nu o ia nevasta razna de tot, le las asa o perioada. Multa bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Danny29 Postat Octombrie 9, 2018 Partajează Postat Octombrie 9, 2018 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Danny, tocmai am achizitionat un freelander din 2008. Am.nevoie de ceva sfaturi si incerc sa postez dar nu reusesc.. putin ajutor??? Editat Octombrie 9, 2018 de Danny29 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paultd5 Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor :banana:banana Paul ma numesc si sunt din Cristian-Brasov. Visul meu este sa conduc un Defender pe meleagurile lumii insa am inceput cu un Discovery. Va salut si vorbim Life is Good. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popadrian Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Pop Adrian sunt din Cluj Napoca, si sunt in cautare inforamtilor despre offroad . Bun gasit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nedelea7 Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Nedelea, 25 de ani si nici o masina pana in prezent, am 5000 de euro si vreau sa imi cumpar o Grand Vitara 1.9 diesel. Am intrat aici ca sa ma conving ca fac alegera buna. Sper sa raman cat mai mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
redgall Postat Octombrie 11, 2018 Partajează Postat Octombrie 11, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Sal, ma numesc Nicolae D, Nico pe scurt (si redgall nickname). M-am pricopsit cu un Galloper 3.0 exceed rasturnat si incerc de un an sa-l pun pe "picioare"! Am descoperit acest forum si ma bucur. Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexu1197 Postat Octombrie 12, 2018 Partajează Postat Octombrie 12, 2018 Salutare la toata lumea Salut si bine v am gasit sunt nou pe acest forum...detin un isuzu d max 3.0 160hp mici modificari o sa revin cu poze!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAVI ECO Postat Octombrie 13, 2018 Partajează Postat Octombrie 13, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna sunt Violeta si detin un Discovery 3. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinhdj80 Postat Octombrie 14, 2018 Partajează Postat Octombrie 14, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut!Numele meu este Catalin Olaru si sunt, ca si voi,un pasionat de off road.Am participat ,ca pilot,la cateva etape ale CNOR prin anii 2008-2011,atat la open cat si la extrem,dar dupa ce mi-a plecat copilotul din tara m-am lasat de competitii si regret si acum.Masina cu care ma dadeam la extrem pe atunci,un G destul de modificat la vremea aceea,cred ca ar fii fost buna la clasa hobby acum.:)Oricum am vandut-o anul trecut unui pasionat aflat la inceput de drum.Adica i-am redat libertatea.Tot din acea perioada am o Toyota hdj 80, fab 93, in care am tot investit si pe care nu o voi vinde niciodata.Cunoscatorii stiu de ce!Recent am achizitionat si un Mitsubishi Pinin,1.8GDI,cu trei usi,dar inca nu stiu de ce.:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rasebo Postat Octombrie 14, 2018 Partajează Postat Octombrie 14, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, momentan nu am nicio masina, mi-am facut cont pentru a ma documenta si afla mai multe despre ce as putea cumpara pentru inceput. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiJack Postat Octombrie 15, 2018 Partajează Postat Octombrie 15, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, sunt Dan Stefan ,am un Passat B7 momentan, dar caut un 4x4 pentru piticii din cap :)). Evident , pentru a mă documenta mai bine, căutările pe net m-au condus către forumul de față. Mulțumesc pentru găzduire! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi_bucur Postat Octombrie 15, 2018 Partajează Postat Octombrie 15, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Adrian si detin un Maverick Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mitzamitza Postat Octombrie 15, 2018 Partajează Postat Octombrie 15, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Mihai, recent sofez un Pajero MK2 si experienta mea in offroad este limitata la cateva ture usurele cu un feroza. Sper sa colaboram bine in continuare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yani266 Postat Octombrie 16, 2018 Partajează Postat Octombrie 16, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare.manumesc ionel,sunt din focsani si am un land rover freelander 1.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sasa123 Postat Octombrie 16, 2018 Partajează Postat Octombrie 16, 2018 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor posesorilor de 4x4. Ma numesc Sasa si sunt din Timisoara . Sunt proaspat posesor de Mitsubishi L200 an 2009 . Sunt incintat ca exista acest forum , mai ales ca nu stiu aproape nimica despre utilizarea tractiunii 4x4 la L200. Masina m-a sedus prin frumusete si am acordat o mai mica atentie partilor tehnice.M-am bazat pe renumele de masina grozava si fiabila. Sper sa fie asa. Editat Octombrie 16, 2018 de Sasa123 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tex_4 Postat Octombrie 16, 2018 Partajează Postat Octombrie 16, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Mihai, locatie: Bucuresti, Porofesie, Inginer as vrea sa cumpar o masina Jeep Wrangler Sport 2.4 - 2002-2006 din sua. have fun ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florix11 Postat Octombrie 16, 2018 Partajează Postat Octombrie 16, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Florin din tg jiu si detin un ford ranger 2003 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AndreiG27 Postat Octombrie 16, 2018 Partajează Postat Octombrie 16, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari! Ma numesc Andrei, sunt din Deva, jud. Hunedoara și de ceva vreme dețin un Daihatsu Feroza din 1990 pe carburator. Sunt aici pentru a ma iniția oarecum in tainele celor care uneori deschid drumuri :). Va multumesc pentru găzduire! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai Bondar Postat Octombrie 17, 2018 Partajează Postat Octombrie 17, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Mihai din Iasi aici. Novice la capitolul offroad, ma atrage subiectul si ma gandesc serios sa cumpar o masina pentru asta. Momentan conduc un X4 sau Juke-ul prietenei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coman Postat Octombrie 17, 2018 Partajează Postat Octombrie 17, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor buna ziua, sunt Coman din Buzau si am un jeep Cherokee xj 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
acsnad Postat Octombrie 17, 2018 Partajează Postat Octombrie 17, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Virgil mi-e numele, am o relativa experienta pe utilizarea 4x4 in offroad usor/sosea, am avut pe mana, Pajero scurt 2.5l benzina 1994-1995, Toyota Land Cruiser 2003-2004(masini serviciu) si in proprietate Nissan Pathfinder 2007-2009, Discovery 3 intre 2009-2012, Discovery 4 2012-prezent. Sotia a avut pana acum Freelander 1 cu facelift si 2-ul, de care m-am mai ocupat tot eu, in ultimii 12-13 ani. Anturajul (ma strica!) face ca sa am contact cu unii din cei care fac off road chiar serios, am mai "furat meserie" pe ici, pe colo... Daca pot fi de folos, am mers pe masinile astea destul de mult ~550-700.000 km, intrebati-ma despre ele. Spor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
c9h13 Postat Octombrie 17, 2018 Partajează Postat Octombrie 17, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Ma numesc Constantin din Tr.Severin m-am inscris pe acest forum deoarece sunt in cautare de informatii pentru un poriect de Bug Out Vehicle... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mutzunache Postat Octombrie 20, 2018 Partajează Postat Octombrie 20, 2018 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Aurelian, Ilfov, Voluntari. Nu am ca pasiune offroad, ci detailingul. :) Editat Octombrie 20, 2018 de Mutzunache Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate