Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut, sunt pasionat de offroad desi inca nu am o masina personala. Am chinuit multi ani in concedii un Ford Focus TDCI pe drumuri de munte pe unde s-a putut intra cu ea. Tot timpul mi-am dorit ceva mai serios de intrat si mers la munte cu familia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut! Ma numesc Radu. Folosesc de aproximativ un an, ocazional, un Jeep Grand Cherokee, fabricat in 2005, care a ajuns la aproximativ 120.000 km (la care eu am contribuit doar cu vreo 10.000 km parcursi pe asfalt). M-am inregistrat pe acest forum pentru a putea ingriji mai bine masina si a gasi recomandari pentru piese, service-uri si mecanici priceputi.

Link spre comentariu

Salutare tuturor. Ma numesc Lucian, sunt de langa Timisoara.

De mult timp imi doresc sa achizitionez un vehicul off-road. In sfarsit momentul.

Astfel, era normal sa imi fac si un cont in forumul Club 4x4.

Spor tuturor.

Link spre comentariu

Salutare tuturor!

Ma numesc George,sunt din Curtea de Arges si ma bucur mult ca fac parte din grupul vostru! Lucrez ca sofer,imi plac foarte mult mașinile, motoarele,fiarele in general!

De curând in familia noastră a intrat un nou membru:

Mitsubishi L200-club cab,motiv pentru care m-am si înscris aici. Masinuta este din 2004,cu doar 70000 km in bord(sper sa fie reali),totul pare original la ea, mecanica, tinichigerie,vopsea(cam matuita), interior! In curând sper sa reușesc sa adaug și câteva fotografii (nu le am nici făcute si nici nu-mi dau seama cam cum le-as putea posta)In mare,cam asta sunt eu...,o zi bună tuturor si drumuri bune!:cl

Link spre comentariu

Salutare tuturor!

Ma alatur si eu cu un Pajero 3,5 V6 din 1999! Nu fac off road dar il folosesc in conditii destul de grele la vanatoare si mai potolit la pescuit! Merg pe varianta nemodificata dar cu BFG si SuperWinch in bot!

Link spre comentariu

Long time no see ...

Sunt acelasi 'fender' activ acum cca 10 ani pe acest forum (parca eram si mod in sectiunea Land Rover sau ma insel?). Din pacate mi-am pierdut inregistrarea initiala dar vad ca username-ul era disponibil asa ca l-am luat din nou. Vad ca mesajele mele au ramas.

Bucuros sa vad multe 'fețe' cunoscute de acum aproape 10 ani.

Va salut domnilor, mai vechi și mai noi!

Link spre comentariu

Long time no see ...

Sunt acelasi 'fender' activ acum cca 10 ani pe acest forum (parca eram si mod in sectiunea Land Rover sau ma insel?). Din pacate mi-am pierdut inregistrarea initiala dar vad ca username-ul era disponibil asa ca l-am luat din nou. Vad ca mesajele mele au ramas.

Bucuros sa vad multe 'fețe' cunoscute de acum aproape 10 ani.

Va salut domnilor, mai vechi și mai noi!

Bine ai revenit! Sa stii ca ne intrebam, (unii), ce s-a intamplat cu tine!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Salut,

Numele meu este Septimiu si am o Suzuki Grand Vitara din 2004 pe care vreau sa o folosesc la vanatoare, pescuit si alte activitati outdoor. Bineinteles ca in viitor vreau sa o modific sa fie cat mai adecvata activitatilor mentionate si asa am ajuns sa descopar acest forum.

Link spre comentariu

Salut.Numele meu este Razvan.Sunt posesorul unui daihatsu feroza an 1995 motor 1.6 benzina injectie.Sunt nou pe site si sper sa gasesc aici sprijin si ajutor in problemele pe care o sa le intampin pe viitor la masinuta. Va multumesc.:wink::1100643094:

Link spre comentariu

Salutare tuturor. Numele meu este Florin, sunt din Tulcea, sunt Biolog (Ornitolog mai exact). Am avut un freelander 2 in trecut iar acum am un disco 3 si cred ca trec la 4 cat de curand. Ma bucur ca am aflat de acest forum de unde pot invata mai multe si sper sa ne cunoastem si la una din intalnirile in teren.

Cu bine,

Link spre comentariu

Salut tuturor,

Ma numesc Sebastian si sunt inregistrat pe acest forum din 2011 dar pana acum nu am postat deloc, acum sunt hotarat sa devin activ, cred ca mi-am dat seama ca e mai bine sa ai cui sa ceri sfaturi.

Sunt din Oradea si in ultimi ani am avut mai multe masini 4x4, incepand cu Lada Niva - nou cumparata,L200 2007 modelul nou doar pt o luna, vreo 3 Mitsubishi L200 2002-2004, Un Pajero Clasic 2,8 TD.

Acum sunt fericitul posesor al unui Shogun Sport cumparat din UK, pe considerentul ca e bazat pe L200. Am ganduri sa-i mut volanul dar ma sperie costurile. Deocamdata e cu numere de UK, dar am programare la RAR luna aceasta.

PS:am incercat sa incarc o poza cu Mitsu dar sunt la munte si e tare proasta conexiunea la net. Voi rivenni cu poza, promit

Link spre comentariu

Va salut ,ma numesc Andrei sunt mecanic auto si lucrez in Germania in service alfa, fiat ,fiat profesional lancia si jeep am un jeep wk2 3.0crd s-limited imi place mult masina si este alta viata cu 4x4 va salut pe toti ,sunt nou pe forum

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare