Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut!

Numele meu este Razvan, sunt incepator ca si pilot off road... un hobby recent descoperit!

M a ajutat acest forum destul de mult ca si vizitator...acum next step!

Impreuna cu familia mea detinem urmatoarea masina!

Sper sa ne vedem la urmatoarea intalnire!

19854887_WhatsAppImage2018-10-05at09_31_56.thumb.jpeg.34fa848e8afb6a380b92499b0e114976.jpeg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut din nou!

Am revenit cu un 4x4 veritabil de data asta(am avut un Cherokee KJ si l-am vandut) si acum mi-am luat un Y60.

Este un Y60 2.87938294_nissan-patrol-y605500e-negociabil_4.jpg.639947a08b01c7c3b75be3396de3f942.jpg7938294_nissan-patrol-y605500e-negociabil_1.jpg.f6cbe80359b13e8ef2cc10b9172f7c8f.jpg destul de potent zic eu :grin: desi cautam Y61 ca la aspect imi place mai mult Y61 dar nah, sunt predispuse sa crape mai des deca Y60.

Cu blocant functional, cu troliu fata, revopsit in toamna trecuta si antifonat, cu bare metalice fata spate, snorkel, parasolar, led bar...adica l-am nimerit parca mai bun decat cautam :grin:

Partea mai putin buna e ca, am anvelope pe 31'' si ma cam dispera aspectul asta de roti mici, dar ca sa nu o ia nevasta razna de tot, le las asa o perioada.

Multa bafta!

Link spre comentariu

:banana:banana Paul ma numesc si sunt din Cristian-Brasov. Visul meu este sa conduc un Defender pe meleagurile lumii insa am inceput cu un Discovery. Va salut si vorbim

Life is Good.
Link spre comentariu

Sal, ma numesc Nicolae D, Nico pe scurt (si redgall nickname). M-am pricopsit cu un Galloper 3.0 exceed rasturnat si incerc de un an sa-l pun pe "picioare"!

Am descoperit acest forum si ma bucur. Numai bine!

Link spre comentariu

Salut!Numele meu este Catalin Olaru si sunt, ca si voi,un pasionat de off road.Am participat ,ca pilot,la cateva etape ale CNOR prin anii 2008-2011,atat la open cat si la extrem,dar dupa ce mi-a plecat copilotul din tara m-am lasat de competitii si regret si acum.Masina cu care ma dadeam la extrem pe atunci,un G destul de modificat la vremea aceea,cred ca ar fii fost buna la clasa hobby acum.:)Oricum am vandut-o anul trecut unui pasionat aflat la inceput de drum.Adica i-am redat libertatea.Tot din acea perioada am o Toyota hdj 80, fab 93, in care am tot investit si pe care nu o voi vinde niciodata.Cunoscatorii stiu de ce!Recent am achizitionat si un Mitsubishi Pinin,1.8GDI,cu trei usi,dar inca nu stiu de ce.:)

Link spre comentariu

Salutare, sunt Dan Stefan ,am un Passat B7 momentan, dar caut un 4x4 pentru piticii din cap :)).

Evident , pentru a mă documenta mai bine, căutările pe net m-au condus către forumul de față.

Mulțumesc pentru găzduire!

Link spre comentariu

Salut tuturor posesorilor de 4x4. Ma numesc Sasa si sunt din Timisoara . Sunt proaspat posesor de Mitsubishi L200 an 2009 . Sunt incintat ca exista acest forum , mai ales ca nu stiu aproape nimica despre utilizarea tractiunii 4x4 la L200. Masina m-a sedus prin frumusete si am acordat o mai mica atentie partilor tehnice.M-am bazat pe renumele de masina grozava si fiabila. Sper sa fie asa.

Editat de Sasa123
Link spre comentariu

Salutari!

Ma numesc Andrei, sunt din Deva, jud. Hunedoara și de ceva vreme dețin un Daihatsu Feroza din 1990 pe carburator. Sunt aici pentru a ma iniția oarecum in tainele celor care uneori deschid drumuri :).

Va multumesc pentru găzduire!

Link spre comentariu

Salut!

Virgil mi-e numele, am o relativa experienta pe utilizarea 4x4 in offroad usor/sosea, am avut pe mana, Pajero scurt 2.5l benzina 1994-1995, Toyota Land Cruiser 2003-2004(masini serviciu) si in proprietate Nissan Pathfinder 2007-2009, Discovery 3 intre 2009-2012, Discovery 4 2012-prezent.

Sotia a avut pana acum Freelander 1 cu facelift si 2-ul, de care m-am mai ocupat tot eu, in ultimii 12-13 ani.

Anturajul (ma strica!) face ca sa am contact cu unii din cei care fac off road chiar serios, am mai "furat meserie" pe ici, pe colo...

Daca pot fi de folos, am mers pe masinile astea destul de mult ~550-700.000 km, intrebati-ma despre ele.

Spor!

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare