AdiSoft Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor, Ma numesc Adrian, viitor posesor de Hyundai Santa Fe II (in 2 saptamani maxim). Am citit cu interes anumite subiecte de pe forum si unele articole, multumesc tuturor celor care impartasesc cu ceilalti din cunostintele si experienta lor. Sper sa-mi aduc si eu propria contributie si informatiile pe care le voi furniza sa fie utile. Toate cele bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviuibr Postat Noiembrie 6, 2018 Partajează Postat Noiembrie 6, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tutoror ! Sunt Silviu din Bucuresti, cuprins de curand de microbul 4x4. Am achizitionat de curand un Nissan Pathfinder cu care sper sa am parte de ceva distractie. Toate cele bune tuturor ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mr_alexandru Postat Noiembrie 7, 2018 Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Bună tuturor, Sunt Alexandru și mi-am făcut cont pe acest forum pentru a ajuta un prieten posesor de Land Rover discovery td5 cu ceva probleme tehnice. Mie îmi plac mașinile și de obicei îmi fac singur reparațiile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fes Postat Noiembrie 7, 2018 Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Ionut din Pitesti, proaspăt posesor de Suzuki Grand Vitara, 2.0 benzina, incerc sa descopăr cât mai multe despre offroad. Sper sa găsesc răspuns la cât mai multe întrebări. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin.gtx Postat Noiembrie 8, 2018 Partajează Postat Noiembrie 8, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor :hi Salut! Sunt Alin din Busteni si am de o luna un Daihatsu Feroza din '93. "Rasfoiesc" aproape zilnic forumul si am gasit rezolvari la foarte multe probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vandm Postat Noiembrie 8, 2018 Partajează Postat Noiembrie 8, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor :hi Salut! Sunt Alin din Busteni si am de o luna un Daihatsu Feroza din '93. "Rasfoiesc" aproape zilnic forumul si am gasit rezolvari la foarte multe probleme. salut si bine ai venit in club 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liran2005 Postat Noiembrie 8, 2018 Partajează Postat Noiembrie 8, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Eu am suzuki jimny și am câteva întrebări : h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebe_xtreme Postat Noiembrie 12, 2018 Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, In sfârșit sunt posesor de Petrol y61 :) ... după lungi căutări și după o pauza de aprox 2 ani de drumurile în vegetație (cu Jimny). Y61 2002 3.0l cu intercoolerul spart . Ne auzim curând! Bye Y61 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin M Postat Noiembrie 13, 2018 Partajează Postat Noiembrie 13, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna. Sunt Catalin, din Sibiu si sunt posesorul unui Range Rover Sport 2005 (30.12 mai exact) 2.7 hse si sper sa mai fie utilizatori activi printre noi. Mi-ar prinde bine ceva sfaturi :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RobertOlteanu Postat Noiembrie 14, 2018 Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut baieti Ma numesc Olteanu Robert sunt din Buzau Incerc sa conduc un Range Rover Sport dar moment este cu probleme :))) cu voi sper sa ii dau de cap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalinbci Postat Noiembrie 15, 2018 Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut colegi! Numele meu este Cătălin sunt din orașul Rasnov județul Brașov, detin o mașină SsangYong Kyron an 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Serbans Postat Noiembrie 15, 2018 Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Stefan, momentan nu am un 4x4 al meu dar ma gandesc serios sa imi iau unul. Vreau sa studiez forumul pentru a obtine cat mai multe informatii utile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cat00ro Postat Noiembrie 15, 2018 Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, numele meu e Catalin, deocamdata nu am o jucarie pt offroad, caut sa cumpar o Toyota J series. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan T. Postat Noiembrie 16, 2018 Partajează Postat Noiembrie 16, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Numele meu este Bogdan și sunt foarte însetat in căutarea unui Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD (2001-2004). Sunt la începutul acestui drum, așa ca sfaturile pentru achiziționarea acestei jucării sunt binevenite! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manteasorin Postat Noiembrie 16, 2018 Partajează Postat Noiembrie 16, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sorin este numele meu. Din cauza unor lucrari in zona unde locuiesc un 4x4 a devenit un must have pt mine. Recomandari pt un 2-3000 euro buget? Cu posibilitati de upgrade ca sunt mai mult ca sigur ca ma va prinde microbul. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zippo47 Postat Noiembrie 18, 2018 Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare la toata lumea! Numele meu este Gabi. Am intrat pe acest forum , cautand pareri despre anumite suv-uri de pe piata. Nu sunt un "iubitor al noroaielor" , cu sunteti multi dintre voi , dar sunt un iubitor al naturii si un pescar inrait. Nu am avut pana in acest moment o masina 4x4 dar de data asta sunt hotarat sa achizitionez una. Si pentru ca nu am vrut sa fiu numai un culegator de informatii, in aceasta seara mi-am facut acest cont . Sper sa reusesc sa acumulez suficiente informatii pentru a ma putea hotari la tipul , marca de masina pe care o voi achizitiona. Cu respect! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Codrin1994 Postat Noiembrie 19, 2018 Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Codrin si sunt in cautarea unui SUV( Rav 4, Santa Fe)! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Beatrix Postat Noiembrie 19, 2018 Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Ma numesc Beatrice si sunt in cautare de un pickup 4x4 cu motor de minim 3,5 - 4L. Ca prima optiune ar fi Toyota Tundra sau ceva Ford F350, trebuie sa ma mai informez. Am scris aici ca sa pot face si eu primu' post, sa pot scrie si pe alte topicuri :)) Editat Noiembrie 19, 2018 de Beatrix Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Danyax Postat Noiembrie 19, 2018 Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutări de la Brad, judetul Hunedoara! 4x4 o pasiune frumoasa ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rekaller Postat Noiembrie 20, 2018 Partajează Postat Noiembrie 20, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Alex ma numesc :) sunt pasionat de 4 x 4 , din Brasov, am achizitionat un pajero pinin de curand si sper sa cunosc persoane mind-like prin zona cu care sa dam ture :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Erik Eduard Postat Noiembrie 20, 2018 Partajează Postat Noiembrie 20, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua , ma numesc Erik și sunt din Baia Mare iar acum stau in Cluj , dețin un Land rover discovery 2 td5 din 2002 și de cateva luni tot îmi face probleme . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Al3xx Postat Noiembrie 20, 2018 Partajează Postat Noiembrie 20, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, eu sunt Alex din Piatra Neamt, detin un L200 din 2012 pe care il folosesc in treburile campului, sunt foarte multumit pana acum de masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Aviatorulx Postat Noiembrie 20, 2018 Partajează Postat Noiembrie 20, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut pe toti si va pup pe toate, in cazul in care sunt si femei pe aici. Eu sunt Aviatorul, nou pe forum cu o Toyota Land Cruiser j90. Asadar...bine v-am gasit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
huang Postat Noiembrie 21, 2018 Partajează Postat Noiembrie 21, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Hello every one! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ache2 Postat Noiembrie 22, 2018 Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari! Dan, Ploiesti, o cotoarba de Toyota j9 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate