Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salutare, sunt Csaba, YO6PIB, pasionat de SOTA, ceea ce în sine nu prea are multă tangență cu offroad, din start pentru că trebuie să ajungem pe vârf din forțele proprii,

dar din moment ce trebuie să ajungem cumva în apropiere pentru ca drumeția să nu țină două săptămâni, mai trebuie să umblu pe teren și cu mașina.

Asta ar fi mașinuța pe care dețin la momentul de față:

dd.jpg.87fb2af22e5203f02ce0500d4d470c45.jpg

M-am înscris pe acest forum în primul rând pentru a afla despre rute abordabile în a atinge unele vârfuri de munte mai izolate cum ar fi asta:

aa.jpg.0d79f9bfce2734aa8ad80cdbb2e13438.jpg

73! YO6PIB
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut !

Eu sunt Stefan si conduc cu placere si entuziasm de 19 ani si am facut aprox 500k km doar in interes personal. Am invatat sa sofez pe o dacia nova gti care a decedat dupa 124k km sub tortura mea.

Link spre comentariu

Salut, sunt Razvan, proaspatul posesor al unui japonez Subaru Forester 1999 2L aspirat, novice in tainele offroad'ului si pregatit in a asimila cat mai multe sfaturi valide. Multumesc

Link spre comentariu

Bine v-am gasit !

Mai vechi posesor de Mitsubishi Outlander II si mai nou , parcul auto completat cu un Pajero Pinin , pentru cocotat pe la munte. Inginer, cat de cat priceput la DIY, va fi o placere sa particip la discutiile de aici!

Toate bune !

Link spre comentariu

Salutare tuturor, bine v-am gasit!

Ma numesc Alex, sunt din Bucuresti, m-am alaturat comunitatii Club4x4 pentru ca sunt pasionat de masini, iar de cativa ani ma 'incearca gandul' de a achizitiona o Lada Niva, ca a 2a masina pe langa cea actuala (VW Touran). Sper sa reusesc sa imi 'implinesc' visul in curand si poate mai tarziu, cine stie, sa ne intalnim pe la iesiri off-road si nu numai.

Link spre comentariu

Salut! Sunt Răzvan. Sunt biolog. Dețin un Unimog U1300L fostă ambulanță militară în armata germană. Încântat de cunoștință. Sunt aici pentru schimb de păreri în domeniul mecanicii, tehnicilor de conducere off-rod, organizării de expediții în și mai ales în afara țării (Afrca, Asia în special).

Link spre comentariu

Salutare tuturor, bine v-am gasit!

Ma numesc Alex, sunt din Bucuresti, m-am alaturat comunitatii Club4x4 pentru ca sunt pasionat de masini, iar de cativa ani ma 'incearca gandul' de a achizitiona o Lada Niva, ca a 2a masina pe langa cea actuala (VW Touran). Sper sa reusesc sa imi 'implinesc' visul in curand si poate mai tarziu, cine stie, sa ne intalnim pe la iesiri off-road si nu numai.

Este alegerea potrivita , sfatul meu este sa cauți una după 2010 pt ca singura ei problema este rugina .

Cu anvelope adecvate , este de neoprit pe orice teren.

Piesele se produc și nu sunt scumpe , iar dacă o găsești și cu gpl , o sa ai și economie la carburant și la poluare.

Succes

Link spre comentariu

Salut,

Sunt Bogdan, din Bucuresti, posesor de Mitsubishi L200 2.5TD, 64 kw (an 1994). M-am alaturat comunitatii pentru ca am nevoie de informatii privind exploatarea masinii in regim 4x4, dar si de informatii privind intretinerea (repararea). Nu am foarte multi km cu un 4x4, de aceea, sunt foarte atent la tot ce se intampla cand conduc aceasta masina, atat pe sosea cat si in off road. Am nevoie de aceasta masina atat in calatoriile cu familia,in gospodarie la carat diverse, dar si pentru distractia mea atunci cand merg in zone greu accesibile doar pentru a testa capabilitatile acestui model. Sper sa gasesc aici informatii utile si oameni interesanti care sa impartaseasca experientele si cunostintele lor privind utilizarea si intretinerea unui autovehicul 4x4. Multumesc tuturor si km multi fara evenimente!

Bogdan (alias zavex):cl

Link spre comentariu

Salut,

Sunt Silviu, am 28 de ani, sunt din Pitesti momentan sunt in cautarea unei vitara pentru inceput ca sunt incepator, m-am alaturat comunitati 4x4 pentru a cauta informatii despre masina potrivita mie . Sper sa iesim la o joaca curand si sa imi oferiti cateva informatii despre modificari cand o sa ma stabilesc la o masina potrivita pentru mine .

Cu stima,

Ne vedem pe strazi

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare