Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut tuturor,

Ma numesc Adrian, viitor posesor de Hyundai Santa Fe II (in 2 saptamani maxim). Am citit cu interes anumite subiecte de pe forum si unele articole, multumesc tuturor celor care impartasesc cu ceilalti din cunostintele si experienta lor. Sper sa-mi aduc si eu propria contributie si informatiile pe care le voi furniza sa fie utile.

Toate cele bune.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bună tuturor,

Sunt Alexandru și mi-am făcut cont pe acest forum pentru a ajuta un prieten posesor de Land Rover discovery td5 cu ceva probleme tehnice.

Mie îmi plac mașinile și de obicei îmi fac singur reparațiile.

Link spre comentariu

Salutare tuturor,

Ionut din Pitesti, proaspăt posesor de Suzuki Grand Vitara, 2.0 benzina, incerc sa descopăr cât mai multe despre offroad.

Sper sa găsesc răspuns la cât mai multe întrebări. 😀

Link spre comentariu

:hi Salut! Sunt Alin din Busteni si am de o luna un Daihatsu Feroza din '93.

"Rasfoiesc" aproape zilnic forumul si am gasit rezolvari la foarte multe probleme.

salut si bine ai venit in club 4x4

Link spre comentariu

Salutare,

In sfârșit sunt posesor de Petrol y61 :) ... după lungi căutări și după o pauza de aprox 2 ani de drumurile în vegetație (cu Jimny).

Y61 2002 3.0l cu intercoolerul spart 😀.

Ne auzim curând!

Bye

Y61 3.0
Link spre comentariu

Salutare!

Numele meu este Bogdan și sunt foarte însetat in căutarea unui Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD (2001-2004). Sunt la începutul acestui drum, așa ca sfaturile pentru achiziționarea acestei jucării sunt binevenite! 😁

Link spre comentariu

Salut.

Sorin este numele meu.

Din cauza unor lucrari in zona unde locuiesc un 4x4 a devenit un must have pt mine.

Recomandari pt un 2-3000 euro buget?

Cu posibilitati de upgrade ca sunt mai mult ca sigur ca ma va prinde microbul.

Multumesc!

Link spre comentariu

Salutare la toata lumea!

Numele meu este Gabi. Am intrat pe acest forum , cautand pareri despre anumite suv-uri de pe piata. Nu sunt un "iubitor al noroaielor" , cu sunteti multi dintre voi , dar sunt un iubitor al naturii si un pescar inrait. Nu am avut pana in acest moment o masina 4x4 dar de data asta sunt hotarat sa achizitionez una. Si pentru ca nu am vrut sa fiu numai un culegator de informatii, in aceasta seara mi-am facut acest cont . Sper sa reusesc sa acumulez suficiente informatii pentru a ma putea hotari la tipul , marca de masina pe care o voi achizitiona.

Cu respect!

Link spre comentariu

Ma numesc Beatrice si sunt in cautare de un pickup 4x4 cu motor de minim 3,5 - 4L.

Ca prima optiune ar fi Toyota Tundra sau ceva Ford F350, trebuie sa ma mai informez.

Am scris aici ca sa pot face si eu primu' post, sa pot scrie si pe alte topicuri :))

Editat de Beatrix
Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare