Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salutare tuturor. Recent m-a lovit "microbul" asa ca am decis sa ma inregistrez si sa ma documentez inainte de a trece la achizitionarea jucariilor :wink:

Felicitari tuturor celor care intretin acest forum, deja am invatat o gramada de lucruri noi!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare!

Sunt EDY din Roman jud. Neamt.

Sunt proaspatul proprietar al unui Land Rover Freelander 2 din 2011 cu 110kw si motor de 2.2 manual.

Sunt recunascator pentru primirea in comuitatea 4x4.

Link spre comentariu

Salutare!

Numele meu este Dacian,sunt din judetul Valcea,dar momentan locuiesc in Bucuresti,ca de...facultate😂.In momentul de față nu detin o masina de offroad,dar intentionez sa imi cumpar una cel tarziu in vara.Ca si idee dintre Nissan Patrol y61 si Toyota LC 80s care ar fi cea mai buna alegere?

Link spre comentariu

Ma numesc Robert Olaru, sunt din Campulung judetul Arges, am 24 de ani, crescut de mic pe motocicleta (motocross si enduro) fac downhill cu bicla si sunt pasionat si de offroad.

Editat de Rolaru22
Link spre comentariu

Va salut! Sunt Stefan, Bucuresti, pasionat de endurotouring - moto pana acum.

Caut de ceva vreme sa intru in randul lumii cu un 4x4 si cercetez. De aceea sunt aici.

Pace vouă!
Link spre comentariu

Salut tuturor.Mă numesc George Ionescu, 51 ani, București. Pasiunea pentru ieșiri off camping cu rulota, m-a împins inevitabil către Freelander TD4 din 2005. Mulțumesc pentru acceptarea în rândul vostru.

Stimă.

Link spre comentariu

Salutari.

Sunt Catalin din Craiova posesor de Ford Maverick 2 .2001. 2.0 i poze si discutii in curand.

Numai bine si drumuri bune sa aveti !

Editat de cyobyflo
Link spre comentariu

Salut , mă cheamă Robert și sunt posesorul unei lada niva 1.7i

În trecut am deținut land rover defender 110 din 97 , un g class g200 ediție limitata din 92, 2 range rover p38, o Toyota hilux 2.4 din 99 , o suzuki vitara din 92 , un BMW x5 din 2003, 2 subaru leone parcă erau din 85.

Și mi-am zis hai sa probez și o niva.

M-Am înscris pe acest forum din disperare și curiozitate.

Disperare pentru ca nu am crezut ca lada niva are așa multe probleme.

Curiozitate pentru ca am citit despre ieșiri off road amatoriale și cunoaștere de noi personaje pozitive.

Link spre comentariu

Salutare, sunt Tim

Sunt din Constanta si de ceva vreme ma bate gandul sa cumpar o masina de teren, am citit mai multe postari pe forum si poate cu ceva sfaturi de la voi decid ce mi sar potrivii mai bine.

Link spre comentariu

Salutare, sunt Tim

Sunt din Constanta si de ceva vreme ma bate gandul sa cumpar o masina de teren, am citit mai multe postari pe forum si poate cu ceva sfaturi de la voi decid ce mi sar potrivii mai bine.

Dacă ai bani , te sfătuiesc cu căldură un g class , dacă ai așa și așa un defender 90, dacă ai putini , încearcă ceva cu 4x4 permanent și cu diff blocabil. Și bineînțeles sa coste puțin la taxe și poluare putina

Link spre comentariu

Dacă ai bani , te sfătuiesc cu căldură un g class , dacă ai așa și așa un defender 90, dacă ai putini , încearcă ceva cu 4x4 permanent și cu diff blocabil. Și bineînțeles sa coste puțin la taxe și poluare putina

Mersi de sfat, dar bugetul meu e prea mic pentru g class

O sa fac o postare cu ce imi permit si sa ma decid care

Link spre comentariu

Hello, eu sunt Wolfu si mi-am cumparat un Range Rover Sport 2006 de o saptamana :)

Inainte am detinut un Passat Variant si am fost membru activ al unui forum dedicat acestor masini

consider aceasta schimbare, un pas inainte

sa auzim de bine!

Link spre comentariu

salut

Salut!

Ma numesc Octav, sunt din zona Brăilei, :wink:pasionat de off road și de mașinile 4x4. In prezent dețin in Nissan terrano ll 2.7 2002, Dacia Duster 2015, Ford Ranger Wildtrack 2016 și o ultima achiziție Nissan Patrol 3.0 di 2007 scurt.

Pe viitor as dori sa aduc câteva modificări Patroului motiv pentru care m-am înscris pe acest forum și sper ca voi găsi informațiile corecte la momentul oportun!:y

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare