Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut tuturor!

Sunt Cristian, sunt din Bucuresti si de vreo un an am un Suzuki Vitara JLX 1,6 16v 97 cp. Vreau sa o echipez corespunzator pentru off-road, desi abilitatile ei "native" m-au cucerit in detrimentul celeilalte masini pe care o am (o Skoda Fabia combi din 2002). Cu Skoda mi-am "format mana" prin noroaiele si coclaurile Teleormanului (unde am rudele) si ale Tunarilor (unde lucrez) :twisted: , asa ca am decis sa trec la nivelul urmator, si iata-ma.

Ma bucur sa va cunosc si mi-ar face o mare placere sa ne intalnim si in realitate, nu numai pe site.

Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA

Skoda Fabia Combi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Noii membri isi pot face prezentarea numai in acest topic.

Prezentarea poate sa contina maxim doua poze cu autoturismul dumneavoastra.

Fiecare membru nou are dreptul la un singur post in aceasta sectiune.

Multumim.

Imi cer scuze... prezentarea mea dupa ce ca a venit mai tarziu am senzatia ca a aterizat in alta parte...

KIA SORENTO EX

Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala.

Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta!

Link spre comentariu

Salut,

Sa-mi bag :pt , dar ma prezint pentru a doua oara. Nu stiu ce s-a intamplat, dar au disparut toate postarile mele :uameni .

Sunt Marius Albu din Ploiesti, nascut 17.05.1979 si sunt aici "din cauza" prietenului Macinici. Ma ocup cu tehnica de securitate si automatizari, dar am "niste" experienta in mecanica si pilotaj. Din cauza familiei si AR-ului Brasov.

Am o Mazda B2500 2002 pe care o chinui de prin 2008.

Nu mai stiu ce sa mai zic despre mine caci sunt cam negajit din cauza ca sunt nevoit sa ma repet. Daca intereseaza pe cineva amanunte stau la dispozitie cu amanunte :happy

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

Vizitator silhome83

prezentare

Servus toti! Nu m-am prezentat mai repede pt ca nu am gasit sectiunea asta....

Ma numesc Silviu ,sunt din Sebes-Alba, si sunt pasionat de orice are motor ,fie acesta cat de mic!

:hi

Link spre comentariu

Vizitator gezaperegi

Salut membrii clubului 4x4,ma numesc Geza sunt din Timisoara .am un Mercedes Ge 300,scurt are 220hp.editie limitata din 1988,imi plac iesirile in natura cu masina si motocicleta.Am sa postez 2 poze,cu masina mea si unele locuri pe unde am fost!Salutari tuturor!

Link spre comentariu

Salutare tuturor!

Costa ma numesc, citesc forumul de vre-un an, si cum am de gand sa fac primul post si nu vreau sa mi-o iau :P m-am gandit ca e timpul sa trec si pe aici. Acaret nu am inca, dar se rezolva:), am condus destul de mult o Vitara ,,pe vremuri" si am ramas cu microbul. :)

Numai bine va doresc!

"O acţiune umană devine tragică prin motivaţie." - P. Tutea.
Link spre comentariu

Salutare tuturor!

Ma numesc Sorin si sunt din Timisoara. Sunt foarte nou in lumea OFFroadului.. de doua saptamani proprietar al unui Mitsubishi Pajero 3.0 V6 /1991 scurt. Desi pasionat de masini sport am decis ca trebuie sa pot iesi de pe carosabil deoarece imi plac foarte mult excursile in natura.

Link spre comentariu

Buna ziua,

Sunt Razvan Capatina din Bucuresti (Piatra Neamt ca origine), am 32 de ani si conduc propria agentie de publicitate.

Asa cum am precizat si in semnatura, sunt pasionat de tot ceea ce inseamna activitate in aer liber (deocamdata numai pe pamant sau pe/sub apa).

In prezent conduc un Nissan X-Trail din 2008, sper ca in curand sa-mi iau pe langa el un 'utilaj' dedicat pentru 4x4..,

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

Vizitator Dr.X

Ma numesc Vlad, sunt din Arad si sunt posesorul unui suzuki sj Samurai cu softtop, sper sa am ce invata de la voi.

Link spre comentariu

bine a-ti venit :h5

Suntem napaditi de veverite :))

🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu

Salutare tuturor! Sunt nou venit printre voi si as vrea sa ma prezint: ma numesc Daniel, sunt din Mehedinti si am un RR P38 din '98

sunt pasionat de iesirile in natura la vanatoare si pescuit, de curand am descoperit off road-ul

masina asta oa am din vara, am achizitionat o din ratiuni de siguranta si cu ajutorul ei am ajuns in cateva locuri greu accesibile cu cealalta masina mazada tribute 2003

ma bucur ca m ati primit printre voi

Link spre comentariu

Salvae !

Sunt Octav din bucuresti , acum am (pe taramul 4x4) un y60 si o chestie coreeana 4x4 (tot pe sasiu,rigida doar spate).Primul 4x4(nu ma refer la turisme cu visco central) l-am avut prin 1998 si a fost un aro 10:D. Pasiuni prea multe pt o singura viata... iubesc mult muntele,altitudinea,viscolul,natura dezlantuita.De obicei prefer sa le vad si simt fara tabla in jururl meu:). Nu-mi permit momentan a pregati masina pt offroad,fiind om sarac :).

Noroc bun tuturor celor cu bun-simt,

Vand 4 intercoolere maricele,boost controlere manuale, un radiator A/C terrano, piese lancia k
Link spre comentariu

Salut pe toata lumea si imi pare bine ca pot fi alaturi de voi. Ma numesc Adelin sunt din Iasi si de curand am achizitionat un Pajero 2.8 td din 96 scurt .... inca n`am reusit sa le invat dupa modele ... dar am timp ... numai bine la toata lumea ...bafta :hi

Link spre comentariu

Marius 33 ani,

DISCO II TD5 '99

Masina pe care o folosesc atat prin oras cat si in excapadele noroiase ale mele si familiei.

Iubim tractorasul nostru si ne place sa avem grija de el.

In rest mai asteptam ($) sa mai facem niste mici modificari la aspect.

Cu respect tuturor pasionatilor.

Link spre comentariu

salut sunt andrei ,am 19 ani,sunt din timisoara sunt pasionat d vanatoare in special dar si de off road

si am asa:

-jeep cherokee 2.1td an 95

-jeep cherokee 2.5 tdi an 99

-land rover discovery 1 2.5td

Cu coasa printre vecini... :rsp
Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare