Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Va salut. Ma numesc Ghise Alexandru-Ioan, am 23 de ani, sunt din Cugir, membru in Club 4x4 Cugir. Particip la iesiri in teren cu masina de la 18 ani, prima masina de teren ce am avut-o a fost un Range Rover din 91 2.5 TD, apoi un Pajero 2.5 TD, iar de curand sunt detinatorul unui Patrol Y60 2.8 diesel.

Club 4x4 Cugir
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La multi ani tuturor si un An Nou fericit! Sunt Leonard si stau in Rm.Valcea! Posed un M59 la care lucrez de un an de zile. Cred ca in 2-3 luni e gata de noroi!

Editat de dicomes
Club Sportiv X3M Off Road Rm.Valcea
Link spre comentariu

draga d-le, daca i-mi permiti raspunde ca sa te pot recunoaste !

-ce inseamna dl-e expresia din prezentarea dvs. " locco ?! "

- ce e aia " to yo ta ?! "

-esti acelasi SORIN prietenul NOSTRU al tuturor care a facut sa existe sigla

X3M OFFROADCLUB VALCEA ?!

- esti navigatorul care ne-a dus " de nas " sau " la sufa " la Arges si la Covasna ?

- tu esti ala care se i-a-in gura cu @lel adica cel mai titrat pilot al nostru ?!

- esti ala care ne arata...cind are el chef ca masinile n-are nevoie de roate... si

nici de motoare...si cu atit mai putin de ambreiaje.... ci doar de ceva " atitudine " ?!

prietene , te-am intrebat de altfel nu pentru mine , ci ca sa ca sa incerc sa te

prezint pe tine... cu adevarat...( alpinist , motobiker , offroader , tata de baieti !!

si ... camarad )

TE ROG CIND AI TIMP POSTEAZA MAI MULT DESPRE TINE !

Link spre comentariu

salut.ma numesc Florin sunt din Deva si am ajuns pe acest forum pt ca in viitorul apropiat vreau sa achzitionez o masina de teren pt a avea o masina cu ce merge la pescuit pt ca masina pe care am achizitionato in urma cu un an nu imi permite accesarea tuturor locatilor de pescuit.ori si cum eram pasionat din coplarie de masinile cu roti mari si care merg pe aproape ori unde. din motive care nu depind de mine am amanat putin achzitia pana la refecerea fortei finaciare.

ps: scuze pt ca am uitat prezentarea

ON ROAD: PEUGEOT 307

OFF ROAD:momentan in asteptare

Link spre comentariu

Re: Prezentarea membrilor o problema?

Buna,din nou,ma numesc geza peregi,acum sunt inregistrat ca:geza g 300,locuiesc in timisoara,pasiunile mele sunt offroadul,natura,excursiile,bineinteles masinile de teren,motocicletele si atveurile!sunt foarte mandru de masina mea:mercedes g 300,motor de 3000 cm,220 cp,editie limitata-1988!astept propuneri de iesiri in zona!numai bine si la cat mai multe innoroiri!

GEZA PEREGI
Link spre comentariu

Salut

Ma numesc Catalin, am un Sidekick si un Santa Fe si sunt bucuros ca am posibilitatea de a ma inscrie intr-un asemenea club, va doresc tuturor un Nou An Fericit si sper ca ne vom cunoaste mai bine !

Link spre comentariu

Salut, bine v-am gasit.Sant Daniel din Oradea si de curand m-am ales cu un Opel Monterey 3,1 diesel in curte, i-am facut o reparatie capitala, asa ca acum am si eu cu ce sa ma dau in noroaie.:j

Editat de daniel 4x4
Link spre comentariu

Salut, Ma numesc Harjoaba Dragos, inca 29 de ani, locuiesc in Maieru, BN, ca pasiune principala am vanatoarea, am in arenda un fond de vanatoare de cca 12000 hectare, ca masina am un vitara, dar visul meu e sa imi iau un mercedes G pentru iesirile in teren

mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu
Link spre comentariu

Salutare la toata lumea!

Alex sunt si tocmai am achizitionat o bijuterie de Pajero LWB 2800 din 1997 aproape full la vremea ei.

Nu o sa ma apuc de nebunii cu ea, poate vine si fratele mai scurt ...

Zilele urmatoare o sa schimb numerele si sper sa nu ma lase in curand ceva pe la ea. :beat

http://i917.photobucket.com/albums/ad18/alexberea/Pajero%202800%20%20LWB/17122009375.jpg

http://i917.photobucket.com/albums/ad18/alexberea/Pajero%202800%20%20LWB/27122009401.jpg

Link spre comentariu

Oarecum intirziat pe aici, deshi am cont de ceva vreme buna, Stefan in buletin, fost posesor de autoturism de teren de productzie natzionala, damblagiu de fiare cu antecedente, stau mai mult la umbra si frecventez latura tehnica a forumului.

Link spre comentariu

Vizitator Cristi2k

Salut, sunt Cristi, frecventez Bucurestiul, am 25 de ani si sunt (mandrul) posesor de 6 luni al unui Jimny '08 Rock'Am'Ring negru. Ma plimb de ceva vreme pe forumul asta, si m-a ajutat foarte mult in a lua decizia de a cumpara jucaria. :tk

All the best!

Link spre comentariu

Salut, sunt Bogdan, 36 ani, din Constanta, inginer IT. Pasionat de 4x4, dar pana acum doar cu ATV-ul, caut un Aro pentru experiente sa zicem la un alt nivel si cu volan :wink:

Aro 10.4 DR, 1995, Renault F8Q248 1.9D, 65CP
Link spre comentariu

Vizitator ioaneugen

Buna ma numesc Ionica sant din Orastie Hunedoara,sant nou posesor de suzuki vitara,1.6,din 1994,este putin modificata,imi place foarte mult muntele,cam tot weekend-ul plecat la munte,la zapada si noroi mai putin acuma.

935509234_IMG_00791600x1200.jpg.faa58f2c6ed7d586edde0e6f98e46ee2.jpg

Link spre comentariu

Salut tuturor celor dependenti de adrenalina obtinuta prin noroaie sau pe alte coclauri

Sunt Septimiu si am luat acest microb abia dupa ce am facut cunostinta cu prima mea masina care e o Vitara cu motor de 2L pe care am luat-o din alte motive si cu care am inceput sa ma dau pe dealuri bihorene.

Deci sunt din Oradea si se pare ca am pasit cu stangul pe acest forum necitind cu atentie regulamentul si nici pe forumuri nu prea am experienta dar sper sa ma indrept pt ca vreau sa mai stau pe aici unde am gasit o comunitate activa si unde chiar imi place ce se intampla

Fotografii-0037.jpg.6fde9ec0fb9a377d9dc3abbb20967105.jpg

VITARA V6

IN ASTEPTAREA UNUI PAJERO :old

A AJUNS :tr Si a plecat:cr:cr

Link spre comentariu

Salutare tuturor

Bine v-am gasit,sunt danuzu,am 29 ani, Bucuresti,proprietar de Land Rover Discovery 300 Tdi,an fabricatie 1996

Land Rover Discovery 300 Tdi,C.V R380 year 98''

it's not a jeep it's a f**king land rover !

Link spre comentariu

SALUT!!! sunt Bogdan am 45 de ani,din Bucuresti si m-a lovit damblaua (mai demult ce-i drept) asa ca incerc sa ma alatur celor ce salasuiesc si isi impart experientele ca poate mai invat si eu cate ceva!

Ca utilaje, Mitsu Pajero ,Terano 2,Patrol Y260(sau cum draq so numi :grin:) in lucru,Dodge Ram 1500,si 2 ATV-uri .

Nissan y160,Terrano II -04,Toyota Rav 4 D-CAT

Dodge Ram 1500 -04

Traic BOOM Fighter 2000cmc

Link spre comentariu

Ma numesc Fasola Alexandru am 39 de ani ,sunt un mare fan al masinilor 4x4 ,am un hyunday galloper 3l benzina pentru concursurii,un BMW X5 si un land rover discovery 3 ....masini de care sunt foarte multumit.

ANDI

CLUBUL SPORTIV

OFF ROAD ADVENTURE ROMANIA

Link spre comentariu

Vizitator Sandu Toma

Salut si bun gasit !

Sunt Sandu, din Bucuresti Sectorul"care este" si sunt mandrul detinator al unui Opel Frontera Sport A 2.0i 1994 80Kw.

Demult imi doream un 4x4 pentru iesiri off, dar am constatat ca este foarte bun si pentru tractat rulotele din dotare.

Sper sa ma pot alatura voua "in actiune" cat de curand, mai ales ca si aici printre membri sunt o multime de rulotisti.

Editat de Sandu Toma
Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare