gabi Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor BUN VENIT :h5 ROBERT COCA si te mai asteptam la evenimente de OFF-ROAD superbe fotografi :1 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Burduf Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,ma numesc Alex.Am 17 ani si pana o sa imi iau carnetul de sofer si masina mult dorita (Jeep Cherokee) incerc sa mai adun informatii despre 4x4..O zi buna! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vlady_V Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Vlad sunt m-am nascut in Cluj Napoca si stau in Baia Mare. Am un M 59 neinmatriculat cu motor D127 si cutie de tv si viitor posesor ( saptamana viitoare) de m 461 cu l 27 in rest original. ma bucur de multe dintre lucrurile si informatiile bune pe care le gasesc aici. Drumuri bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Robert, 18 ani, fotograf. Se pare ca m-a lovit si pe mine off-roadu dupa Covasna Trophy... :D Sa ne auzim cu bine si la alte evenimente. ;) :W frumoase poze ... :1 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian84 Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Salutare Ma numesc Iulian,sunt din Vrancea si am 25 ani.Sunt posesorul unui suzuki vitara pe care nu l-am luat din dorinta de a face off-road ci din necesitate deoarece locuiesc intr-o zona de munte.Nu ma pricep nici la off-road, nici la 4x4,dar vreau sa invat! IULY Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
norbertyno Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Salutari la toata lumea Salutari ma numesc Palacsek Norbert, am 30 de ani, sunt din localitatea Santana judetul Arad. Detin un Nissan Terrano 2,an fabricatie 1996, 2400 benzina+gpl, sunt multumit de ea. Am facut cateva iesiri la munte in special la arieseni unde am construit o cabana, drumul de acces se face doar cu 4x4 circa 4 km de la sosea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TeC Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara!Ma numesc Valeriu sunt din Focsani si sunt nefericitul posesor unui suzuki vitara 80cp din 95 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator costinbogdanm Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Salutare tuturor Numele meu este Bogdan,am 25 ani si sunt de langa Baia Mare, Maramures. Am un Suzuki Samurai 413 si sunt un mare iubitor al off road-ului. Am mai avut inainte si un 410,dar motorul era cam micut asa ca am optat pentru un 413. Incetul cu incetul sper sa reusesc sa il prepar putin. Toate ce bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
papillon_gs Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare sunt din drobeta turnu severin Seandru Gabriel ma numesc economist incepator in off road. El este magaru. Scuze daca am postat de doua ori Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Salutare tuturor Numele meu este Bogdan,am 25 ani si sunt de langa Baia Mare, Maramures. Am un Suzuki Samurai 413 si sunt un mare iubitor al off road-ului. Am mai avut inainte si un 410,dar motorul era cam micut asa ca am optat pentru un 413. Incetul cu incetul sper sa reusesc sa il prepar putin. Toate ce bune! :W poate ne trimiti si noua niste poze din timpul preparari ... :happy Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator lionofjudah Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor V? salut pe to?i ! Sînt Teo, din Petro?ani. 42 de ani. Am ajuns printre voi datorit? unui prieten, posesor de 4x4. Off-road-ul îns? eu îl fac doar cu 2 ro?i, c?ci atît am în dotare. Îns?-mi place la nebunie ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Raressd Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 MIC...da ma fac eu mare Rares Dumitrescu/11 ani/Bucuresti Salut membrii acestui forum si sper sa ma integrez si eu printre voi...daca nu exista sectiune pentru minori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bobyV Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Ma numesc Boby si adun informatii de pe acest forum de vreun an si ceva, insa abia acum am hotarat sa ma inscriu. Am considerat ca nu detin atat de multa experienta in off road si tot ce tine de acest lucru , incat sa schimb impresii pe forum. Am un Opel Frontera 2,2dti 16V din 2001 , ca a doua masina si sunt extrem de multumit de ceea ce poate . Am condus masini de teren mult mai noi si mai renumite care nu au aceeasi stabilitate si aceeasi capacitate de a te scoate din noroi /zapada cum are masina asta. In rest , ma voi informa in continuare de pe acest forum si , daca va fi cazul, voi interveni si eu acolo unde pot acorda un sfat sau o idee si nu doar de dragul de a face posturi pe forum. Toate cele bune la toti membrii ! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NICU007 Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Salutare tuturor Salutare. Eu sunt Nicu, si de curand (4 luni) posesor de veverita. Masinuta a fost cumparata initial pentru distractie/pescuit/hoinareala pe munte insa treptat a devenit sursa principala de deplasare. Orice reparatie/ modificare la ea va fi facuta de mine personal fiind pasionat de mestereala la masina. Pana acum am fost doar un user care a folosit informatii de pe forum, de altfel foarte utile insa a venit momentul sa devin un user activ. Ca alte "fiare" mai am un Nissan Qashqai si un VW Polo (al sotiei) ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adys Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna , ma numesc Adys Lupse sunt din Baia Mare iar eu cu tatal meu ne-am pregatit un Toyota land cruiser lj70 negru mat pentru off-road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna , ma numesc Adys Lupse sunt din Baia Mare iar eu cu tatal meu ne-am pregatit un Toyota land cruiser lj70 negru mat pentru off-road. :W adys .... :1 pentru TOYOTA ... ne dai si noua ceva poze cu Toyota :happy :happy Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 V-AM GASIT ! Salut! cu scuzele de rigoare !!! :p bine v-am gasit! sunt teo , din buzau , 42 de anisori ! am o niva de noua din 2006 ,cat e cald pe dunare la pescuit , si in rest pe sub masina ! :ha: VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gheorghe 28 Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 membru nou Salut, sunt membru nou , detin un auto. suzuki vitara 1.6 ,8v din 1995 , loc. Oravita , jud Caras -Severin :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drifter Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Va salut! Marius Mirea/33 ani/Bucuresti Va salut pe toti si vreau sa va spun ca de curand mi-am cumparat doua Isuzu Trooper, 2.8TDI '91 volan dreapta neinmatriculat si 2.6i '89 cu numere vechi nefunctional.Mi-e drag de ele dar nu pot sa misc niciuna. :sr Sper ca macar cu una din ele sa ma pot da cat de curand. O sa pun si poze si abia astept sa ne vedem in teren. Nissan Patrol K260 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Salutare baieti !! Salutare baieti! Multi ma stiti de prin alte parti, iar pentru cei care nu ma stiti, va zic ca ma numesc Gabi, si locuiesc in Tulcea, prietenii-mi zic maiden. Asadar, va salut pe toti, cunoscuti si ne, si va doresc multa sanatate, ca daca e sanatate, le facem pe toate! Oh..am uitat sa spun de masini...un Logan Laureate 1.4, Lada NIVA 1.7i , si-un Patrol GR 2,8TD, autobuz. Sper sa am timp sa pun si niste poze cu masinile. Sanatate maxima!! :h5 Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Liviu Mihaescu Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Ma numesc Liviu Mihaescu, am 39 de ani, din Craiova si am in posesie un Suzuki Samurai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaiqaz Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Vasalut cu respect. Sunt Oprean Mihai din Bucuresti si deasemenea sunt posesorul unui Land Rover Freelander TD4 din 2004 113 000 km :ypu Suzuki Jimny 1,3 vvt 86 cp 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gestme Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua,eu nu prea cunosc cum sa umblu cu calculatorul dar ma straduiesc.Sper ca prezentarea sa ajunga unde trebuie.Ma numesc Orbeanu Paul,sunt din Galati,casatorit,eu si cu sotia muncim la un bebe care ne tine in tensiune si nu vrea sa apara :grin: ,iar pentru o bucata de "deal"pe care o am la Soveja jud.Vrancea mi-am luat o lada Niva :ha: ,la care din cand in cand,din lipsa de timp mai fac cate ceva. Cu acestea fiind spuse salut pe toata lumea de aici si sa ne vedem cu bine. "Viata e un meci la categoria grea..." Parazitii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator IULIAN_ Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine ai venit, @gestme, sper sa ne intalnim si fizic :dr2 :fh Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wasabi Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Ma numesc Ionut, am 28 de ani si sunt din Iasi :hi . Deocamdata conduc un Yaris din 2007, dar intentionez sa cumpar si o Vitara sau un Samurai pentru offroad. Nu stiu multe despre aceasta pasiune, dar sunt aici sa invat. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate