luck33ro Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut membrii clubului. Am achizitionat de curand un Surf clasic limited 2,4TD si sunt interesat de experienta voastra in domeniul 4x4. Masina e cu volan pe dreapta si are 150k km, reali sper eu :roll:. Am o nedumerire in legatura cu actele ei, unde apare doar prima inmatriculare in 2003, desi pe site dupa VIN code masina pare a fi construita in 1991! Cum e posibil? Hilux Surf LTD. Edition 2,4 L-TE 1991-2003 ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare sunt liviu 24 ani iubitor al sportului cu 2 si 4 roti si m-am gandit sa ma las de motociclism si sa ma alatur voua club 4x4 si sper sa nu deranjez pe nimeni numai bine KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Calin24m Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna calin ma cheama am un nissan terano 1 si restul va astept la arieseni sa facem o "iesire" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nino Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! Sunt Ninel , 35 de ani din Bucuresti, proaspat posesor de Range Rover Clasic, sper sa devin pasionat de off road, deocamdata sunt incepator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GTT Postat August 6, 2011 Partajează Postat August 6, 2011 Topic de prezentare a membrilor salutare la toata lumea. sunt Tibi din Bv si de curand mi-am lluat si eu un 4x4(l200),asa ca m-am inscris pe acest forum,atasez si cateva poze cu masinuta mea.sa ne auzim cu bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eugen ghetau Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor SAlut! sant Eugen. Sant pasionat de vanatoare si am un Land Rover /1994 preparat pentru competitir offroad in Anglia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baphomet Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, m-am inscris pe forum pentru a ma documenta inainte sa achizitionez o masina de offroad. sunt din targoviste si ma numesc mihai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
laur1971 Postat August 9, 2011 Partajează Postat August 9, 2011 Buna seara Sunt nou pe forum si deaceea doresc sa ma prezint,ma numesc Laurentiu Ulici ,sunt din Maramures dar actualmente locuiesc in jud.Suceava com.Carlibaba.Salut pe aceasta cala toti moderatorii si toti userii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spike Postat August 9, 2011 Partajează Postat August 9, 2011 Re: Buna seara salutare si bine ai venit.sorin ploiesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroadbatani Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Un grup de prieteni din judetul Covasna, localitatea Batanii Mari ne-am decis sa facem un Club de Off Road. Aceasta decizie a venit in urma a mai mult de cinci ani de activitate in acest hobby. Am participat la activitati de ecologizare, de stingere a incendiilor la locuri mai putin accesibile, am participat la ture si concursuri off road, precum am organizat si un concurs de off road in anul trecut. Numai bine, Off Road Club Batanii Mari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pikecelrau Postat August 11, 2011 Partajează Postat August 11, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Dragos 30 ani. Ocupatie: fotograf Hobby: natura in general, mai nou off road si nu in ultimul rand fotografie:grin:. Nu am inca un 4x4 insa imi doresc un samurai si la bine si la greu. V-as multumi din sufelt daca m-ati sfatui. Multumesc :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EDW Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Am mai scris odata, dar nu inteleg de ce nu sa postat. In sfarsit, o sa fiu mai scurt de data asta. Ma numesc Eduard, sunt din Bucuresti si sunt proaspatul posesor al unui Patrol 2.8 din 1999. Sper sa nu am prea multe probleme cu ea si sa ne vedem cu bine pe coclaurile patriei. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cartman Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Matei si acum sunt in cautari pentru primul 4x4. Ma gandesc la un PAjero sau Galloper, am sa anunt ce am gasit. toate bune Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
user404 Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare, sunt lucian, 29 de ani, bucuresti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BogdanAWD Postat August 13, 2011 Partajează Postat August 13, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Bogdan din Bucuresti. Sunt la a doua Niva, avand acum un model din 2003, clasicul 1.7i. Ma bucur ca exista si la noi un forum despre 4x4 si mai ales o sectiune importanta despre Nive. Sper sa nu am mari probleme cu ea, si de aceea sper sa avem discutii mai mult privitoare la anumite sfaturi si nu neaparat privind probleme tehnice :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iksxl Postat August 14, 2011 Partajează Postat August 14, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, ma numesc Alin si sunt din Buzau, posesor de passat 4motion si in cautare de un samurai la pret de criza. chestia ciudata este ca aveam cont aici, dar nu am mai intrat pe el de aprox 1 an jumate si vad ca nu mai este .... offf o luam de la capat bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
by ottoman Postat August 14, 2011 Partajează Postat August 14, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna:) Ma numesc Eyyup. Sunt de origine turca de aceea stiu foarte putin limba romana, dar ma ajuta un prieten la traduceri deşi nu se prea pricepe la termenii tehnici. Asa ca daca mai gresesc nu e vina mea ci a lui:):grin: Sunt innebunit dupa off-road-uri. Aş pune pe masina tot ce e mai nou si de bun gust... Hoby: off-road(bineinteles), masini suburban(de teren), Piese auto de ultima moda Ocupatie: fabric piese auto din fibber la comanda(moonvisor, flander flares deflector capota), Vopsitor auto, vopsitor yacht Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat August 14, 2011 Partajează Postat August 14, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Sunt Catalin din Bucuresti, mare amator de iesiri in natura in zone cat mai putin umblate si cat mai frumoase. Pana acum m-am deplasat cu o Mazda E2000 in care mi-am amenajat sa pot dormi, l-am transformat in Campervan. Astfel pot opri oriunde fara sa-mi pese de locuri de cazare sau facilitati. Dubita are motor de 1998cmc, 65Kw si tractiune spate. Fiind batrana, din 1987, am de gand sa caut o alta varianta inlocuitoare si zilele trecute m-am indragostit, la prima vedere, de o Mazda B2500 cu tractiune integrala, diferential blocabil, reductor, etc... http://img812.imageshack.us/img812/9625/imgp4415.jpg http://img708.imageshack.us/img708/1346/76460322.jpg S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bughi Postat August 14, 2011 Partajează Postat August 14, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Sunt Catalin din Bucuresti, mare amator de iesiri in natura in zone cat mai putin umblate si cat mai frumoase. Pana acum m-am deplasat cu o Mazda E2000 in care mi-am amenajat sa pot dormi, l-am transformat in Campervan. Astfel pot opri oriunde fara sa-mi pese de locuri de cazare sau facilitati. Dubita are motor de 1998cmc, 65Kw si tractiune spate. Fiind batrana, din 1987, am de gand sa caut o alta varianta inlocuitoare si zilele trecute m-am indragostit, la prima vedere, de o Mazda B2500 cu tractiune integrala, diferential blocabil, reductor, etc... http://img812.imageshack.us/img812/9625/imgp4415.jpg http://img708.imageshack.us/img708/1346/76460322.jpg Bun venit!!! Extraordinara poza din padure :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat August 14, 2011 Partajează Postat August 14, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Multumesc, mai am si altele dar nu stiu inca unde sa le pun. Am fost mai mult pe coclauri si am vazut multe zone superbe din Romania care merita explorate. Majoritatea pe drumuri forestiere sau desfundate. S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BobTheGreat Postat August 14, 2011 Partajează Postat August 14, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare la toata lumea ! BobTheGreat - nume si nickname :) Sint din Timisoara , 37 ani si sper sa achizitionez in urmatoarele 2-3 luni o Lada Niva. Scopul pentru care vreau sa o folosesc: drumuri forestiere, drumuri de munte - in special sa ajung in locuri in care nu pot sa ajung "la pas"... Thx! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexpiku Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Salut Salut, eu sunt Alex, am 20 de ani si conduc un LR Freelander 2004, 2.0 Td4 in 3 usi...:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ademprod Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 ademprod Buna, ma numesc vasile , sunt din cehu silvaniei jud salaj. Meseria mea de baza este silvicultor deci vanatoare, poze in natura, off road. M a bucur ca am reusit sa fiu prezent la evenimentul din maramures dar nu am participat desii am un samurai, pentru ca nu imi era clar ce se intampla. Acuma stiu, nu mai merg fara el. Ma bucur ca exista acestui forum si sper sa gasesc aici multe raspunsui pentru pasiunea mea motorizata. Multumesc initiatorilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tintea Lucian Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Lucian si sunt nou pe aici.Imi plac masinile 4x4 dar cel mai mult ARO. Doresc ca sa reintineresc un aro 246 sau daca nu am prea multe sanse sa imi cumpar unul 244 dar asta peste 2-3 ani. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
potter Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut Ma numesc Doru Nu posed nici un 4x4 momentan si am intrat aici , in speranta ca voi gasi informatii utile in vedrea achizitionarii unuei astfel de masini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate