andrei.mihailov Postat August 14, 2023 Partajează Postat August 14, 2023 Troliu Warn, 2.800 kg. Este un model mai vechi, recondiționat complet in 2016 la Dojo Motorsport, montat pe un proiect Suzuki Samurai. Pe parcurs proiectul si-a schimbat destinația devenind o restaurare cu scop de utilizare ca masina pentru concedii pe litoral sau plimbari de wend pe drumuri asfaltate de munte, ocazional offroad usor. In concluzie de la revizie a fost utilizat de 2 ori, doar pentru teste. Prin 2019 am vandut masina dar am pastrat troliu in vederea unui proiect viitor care nu s-a mai concretizat. Vine in configurație completa cu cablu sintetic, fanta aluminiu, carlig si placa de troliu. Nu ii gasesc telecomanda cu fir (eu l-am avut montat cu comanda in bord). Pret: 550 eur, predare personala in Bucuresti si împrejurimi sau curier pt distante mai lungi. Samurai - pentru extrem Patrol y60 LWB - pentru expeditii Ford Ranger - asta nu stiu pentru ce mai este dar imi place... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate