Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Scurt pe 2 la muntele rosu 14 12 2008

Flow

Postări Recomandate

Re: Scurt pe 2 la muntele rosu 14 12 2008

Thunder, ai dreptate cu sectiunea. Am virusat topicul cu intalnirea de la Muntele Rosu. Poate era mai bine sa facem unul nou...

Pentru intalnirea de data viitoare asa facem :h5

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 62
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

ma bate gandul sa merg acum cand inca se mai poate...pe drumul forestier care pleaca din Glajerie si ajunge in Sohodol in zona Bradul Inalt....jumatate din drum ne vom bate cu zapada....dar cealalta va fi cu zapada plus noroi.....plus ca nu cred ca acum va fi batut ca-n vara....RZV si cei care au fost cu mine in toamna stiu cum e :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

avand in vedere ca maine toata lumea trebuie sa treaca pe la parinti...socrii :grin: .....si ca in 26 sunt la munca....m-am gandit ca data de 27 ar fi buna sa iesim prin Glajerie spre Sohodol....cu o pauza de socializare(gratare.....dezinfectant ptr gat)...intr-o poienita in care incap toate masinile :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

din pacate azi m-a parasit arcul dreapta spate :grin: .....chiar prima foaie ....aia responsabila cu prinderea de sasiu....deci....caut un loc liber intr-o masina :ha:

toate astea s-au intamplat intr-o tura usoara :ha: ....de unde rezulta ca la Samurai ai plac doar ture mai grele...ca sa ramana intreg :grin: :grin: :grin:

cateva poze :grin:

Link spre comentariu

mersi fain dar eu m-am ocupat doar de transport .....de poze s-a ocupat junioara :grin: .....iar din cate foi are un arc ...tocmai cea mai lunga s-a rupt....chiar de langa surubul de prindere pe sasiu :ce

Link spre comentariu

Nasol momentul inseamna ca o amanam pana ai sa repari fierul.Dam cu patinaj ski si un Paradis acvatic pentru incalziri....asta e .Sa o scoti cat mai ieftin.Oricum nici eu nu am gasit gume nicaieri am vb cu Gabi Badea si dupa sarbatori am sa -mi iau ceva Pana atunci insa sunt deschis la ture soft :grin:

I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane
Link spre comentariu

toate astea s-au intamplat intr-o tura usoara :ha: ....de unde rezulta ca la Samurai ai plac doar ture mai grele...ca sa ramana intreg :grin: :grin: :grin:

Fiecare trage concluzia care i convine :grin:

Io spun ca s a slabit la turele in forta si dupa aia la cea usoara a cedat :happy , sau putem sa zicem toti ca tine sa te simti bine :grin:

PS : ROG UN MODERATOR SA INCHIDA SA NU MAI DISCUTAM IN 10 LOCURI

PENTRU INTALNIRI BRASOV SI IMPREJURIMI viewtopic.php?f=24&t=5423&start=15

PENTRU URMATOARELE IESIRI FACEM TOPIC SEPARAT

MULTUMESC

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare