Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Scurt pe 2 la muntele rosu 14 12 2008

Flow

Postări Recomandate

• Răspunsuri 62
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Scurt pe 2 la muntele rosu 14 12 2008

Bai fratilor, io de astazi incepad de la ora 14:00 sunt din nou tatic, de baiat, deci daca nu pot veni va rog sa nu ma huliti ca am circumstante atenuante, acum cand va scriu deja am doborat niste sticle de zaraza, deci...cand spuneti voi, acolo sunt...Marius are telefonul meu...astept coordonatele si subscriu cu niste zeama de dezmortit oasele...

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

azi am mai facut o iesire prin spatele curtii.....un Samurai ...un Wrangler...o Vitara...o Kia ....si marele masinoi al lui Sorin :grin:

vremea a fost minunata....zapada....ceata....noroi sub zapada...cam tot ce trebuie ptr o zi reusita :ha:

oamenii au fost si ei la inaltime....dupa minea noastra am fi urcat pana la cab Postavaru....dar au deschis astia drumul rosu ptr schi...deci pe acolo..abia la primavara :P

cateva poze :grin:

Link spre comentariu

Bine maaaah....vitara (vitarele de fapt ca erau doua in Triaj una cu capota ridicata cand eram eu pe drum spre Intorsura ) le-am vazut si chiar m-am uitat lung la ele .Poate next wheek...ca ala e un traseu la care ma incumet si eu :h5

I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane
Link spre comentariu

alea erau....baieti hotarati...au plecat cu trei masini....doua au avut probleme...si nu s-au lasat....au venit toti cu...una :h5

nu cred ca te bagi peste tot :grin:

nici Kia nu s-a bagat....din motive estetice :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

Link spre comentariu

Domilor,foarte tare,a-ti dezmortit masinutele.......

@marius sunt in BV,fara Zina,dar sunt aici :grin:

Cind se iese la o gura de aer curat din nou?Dau ceva de dezmortit pt cine poate....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

poate acum...intre sarbatori...personal m-ar tenta drumul pe care l-am facut impreuna cand era ZNA numai 4x2 :ha:

PS....daca nu vine nimeni....merem numai noi ....sa le facem in ciuda :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

acum,acum :ha: :ha: :ha:

Vorbesc cu baietii ca vad ca sunt destui de la Sinaia la BV de sarbatori,si facem o mini iesire .....cind vrei sa o comitem.....promit sa iau palinca si cupiuri de 5 si 10 ron sa momim tractoare :ha: :ha:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

poate acum...intre sarbatori...personal m-ar tenta drumul pe care l-am facut impreuna cand era ZNA numai 4x2 :ha:

PS....daca nu vine nimeni....merem numai noi ....sa le facem in ciuda :ha: :ha: :ha:

Despre ce drum vorbesti? Da-mi si mie detaliile, poate ma bag si io mai tare in ceva mocirla :hi

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Link spre comentariu

normal ca pe acolo s-a intors.......momentan e alergic la drumurile deschise circulatiei publice :ha:

Nu mai sunt alergic m am tratat :P :ypu

Anuntati ma si pe mine , io ma bag, desi preferabil ar fi sa fim cati mai multi sa iasa si mai fain ca ultima data :j

Link spre comentariu

Mah de no fi de Craciun cand tot familistu-i pe langa ograda atunci i"m in too.Hai mariusica da si tu detalii ca ne tii pe jar.

Asta una la mana Si de ce nu postam noi la sectiunea cuvenita? Adica aia cu membrii din Brasov si imprejurimi

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare