ab03fge Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 3 masini : reallifehunter - jimny ab03fge - suzuki sj samurai misu - vitara x90 FILMELE SANT MAI INTERESANTE urmeaza poze si filme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Decembrie 19, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: iesire in muntii Cugirului 19/12/2008 alte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Decembrie 19, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: iesire in muntii Cugirului 19/12/2008 poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Decembrie 19, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: iesire in muntii Cugirului 19/12/2008 poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Decembrie 19, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: iesire in muntii Cugirului 19/12/2008 filme : VITARA X90 VITARA X90 Troliata jimny in mlastina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Decembrie 20, 2008 Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Re: iesire in muntii Cugirului 19/12/2008 misu are numere noi....poate strange bani si de roti... :grin: stie el de ce vad ca se formeaza o mica brigada... brigada diverse...suzuki :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Decembrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Re: iesire in muntii Cugirului 19/12/2008 chiar raman uimit unde se baga nebunu de misu cu masina.saraca viara:))) :banana cuzintele lui misu la iesirea noastra :``BLANA !!BLANA!! BLANA!!!`` :banana :banana :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mohaoliver Postat Decembrie 20, 2008 Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Re: iesire in muntii Cugirului 19/12/2008 s-a descurcat RAV-ul in off? Arata bine. bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator reallifehunter Postat Decembrie 20, 2008 Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Re: iesire in muntii Cugirului 19/12/2008 misu are numere noi....poate strange bani si de roti... :grin: stie el de ce vad ca se formeaza o mica brigada... brigada diverse...suzuki :ha: Hai apari si tu in brigada,sa ne cunoastem si noi..poate o punem si de un sindicat pana la urma...stii doar ca ma lupt cu ciocoii...mai vechi mai noi :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Decembrie 20, 2008 Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Re: iesire in muntii Cugirului 19/12/2008 daca faceti publice si iesirile, nu numai pozele.... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Decembrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Re: iesire in muntii Cugirului 19/12/2008 daca faceti publice si iesirile, nu numai pozele.... :h5 santem putini deoarece iesirile noastre se hotarasc pe moment.o sa le programam din timp si ma gandesc sa se adune mai multi. :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: iesire in muntii Cugirului 19/12/2008 Frumoasa iesirea! Nu inteleg insa de ce nu ati venit cu noi, la Ursici? Erati fff aproape. Noi nu am mai putut ajunge la cioclovina, asta pt ca nu toti aveau roti adecvate, dar cat am umblat a fost foarte bine. Anuntati aici unde si cand mergeti p'acolo pt ca sigur exista doritori sa iasa cu voi sau va invitam noi pe coclauri! BAFTA SI SARBATORI FERICITE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Decembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: iesire in muntii Cugirului 19/12/2008 Frumoasa iesirea! Nu inteleg insa de ce nu ati venit cu noi, la Ursici? Erati fff aproape. Noi nu am mai putut ajunge la cioclovina, asta pt ca nu toti aveau roti adecvate, dar cat am umblat a fost foarte bine. Anuntati aici unde si cand mergeti p'acolo pt ca sigur exista doritori sa iasa cu voi sau va invitam noi pe coclauri! BAFTA SI SARBATORI FERICITE sarbatori fericite si tie Bullbar. la cugir trebuie doar sa scoatem masinile din curte si santem pe coclauri. totusi mi se pare ciudat sa iti propun sa vi la o iesire cand ai de facut atata drum de la bucuresti pana aici. m-au interesat ultimele tale doua posturi cu iesiri dar la niciuna dintre ele nu ai reusit sa ajungi la capat. despre mine nu pot sa iti spun numai ca sant student si mi-e nu stiu cum sa fac o iesire hard in care sa imi rup masina si pe urma sa stau cu ea pe butuci ca nu am cu ce sa o repar. consider ca iesirile care le-am propus prietenilor mei nu sant atat de dificile iar cu cauciucurile care le am m-am descurcat multumitor. am pus ochii pe niste cauciucuri de offroadmania dar pana am bani sa le cumpar nu pot onora cu prezenta iesirile propuse de cei cu masinile pregatite. trag sperante ca o sa ma alatur voua cat de curand. numai bine . Gurgui George Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: iesire in muntii Cugirului 19/12/2008 Frumoasa iesirea! Nu inteleg insa de ce nu ati venit cu noi, la Ursici? Erati fff aproape. Noi nu am mai putut ajunge la cioclovina, asta pt ca nu toti aveau roti adecvate, dar cat am umblat a fost foarte bine. Anuntati aici unde si cand mergeti p'acolo pt ca sigur exista doritori sa iasa cu voi sau va invitam noi pe coclauri! BAFTA SI SARBATORI FERICITE sarbatori fericite si tie Bullbar. la cugir trebuie doar sa scoatem masinile din curte si santem pe coclauri. totusi mi se pare ciudat sa iti propun sa vi la o iesire cand ai de facut atata drum de la bucuresti pana aici. m-au interesat ultimele tale doua posturi cu iesiri dar la niciuna dintre ele nu ai reusit sa ajungi la capat. Gurgui George Nu inteleg....cum nu le-am dus pana la capat? Mi-am lovit masina o singura data in toate iesirile de 3 ani incoace. Despre ce vorbesti exact? In rest....cum nu am reusit sa ajung pana la capat????? Daca ai fi urmarit posturile mele, ai fi observat ca de doua ori pe luna eu vin in deva. Ceea ce este foarte aproape de coclaurii vostri. Nu e o problema daca vreti sa iesiti numai voi, dar nu inteleg de ce spui vorbe urate de mine pur si simplu aiurea. In fine...nu conteaza. Sa fiti sanatosi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator reallifehunter Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: iesire in muntii Cugirului 19/12/2008 Stai mai omule,Bullbar, ca nu e chiar asa,nu e nimeni rautacios. Geo se referea ca nu ati reusit sa ajungeti pana la capat in sensul ca,asa cum stim cu totii,data trecuta neaua era f mare si nu ati urcat pana in varf si acum iar nu ati ajuns la Cioclovina,din aceeasi cauza zapada f mare,la asta se referea.Nu e nimeni rautacios,doar ca noi fiind de prin zona preferam sa mergem cand si cat se poate merge,avem rutele noastre odihnitoare si la limita de a claca si nu mergem in off road de heirupeala,de Rambo,preferam sa asteptam sa se topeasca zapezile decat sa ne luptam cu natura de dragul de a demonstra eroismul offroadistic. Si,asa cum spunea si el,nu avem pasiunea fiarelor contorsionate si a ruperilor de masini,ci preferam distractia frumoasa si ieftinuta,nu fara peripetii sau piper insa. Chiar nu vad de ce te-a deranjat ceea ce a scris...Eu inteleg ca atata drum din Bucuresti merita niste recompense,dar cand e zapada mare sau nu e vreme potrivita,e ghinion pe care voi incercati cumva sa-l exploatati,doar nu ati batut atata drum ca sa va intoarceti de la jumatate,e normal punctul vostru,al tau de vedere. Noi cu draga placere va invitam alaturi de noi,dar,asa cum spunea si Geo,ne hotaram prea in ultima clipa si e destul de dificil sa chemi pt a doua zi persoane de la 350km....hai ca facem noi cumva si incercam o organizare mai serioasa,sa ne putem bucura impreuna de distractie! Numai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate