Mugur Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Salutare Oameni Buni, un bilant al donatiilor ar suna cam asa : -bani 19500 de lei, aproximativ 5000 de euro, din care 9000 de lei pentru centrala s-au strans pana ieri 19.12.2008, iar restul de 10500 azi dimineata in parcarea de la Metro unde au fost cumparate, o lada frigorifica de 300 de l si 42 de calorifere. -diverse produse rezultate din donatii in valoare estimativa de 5000 de euro, constand in faina, cereale, paste fainoase ( peste 5 tone ), mobilier nou pentru copii, rechizite noi, jucarii noi, mese de tenis, table magnetice, haine noi, costume de gore-tex noi, dulciuri, electrocasanice noi -si desigur diverse chestii pe care le-a strans fiecare de pe acasa, haine, jucarii, electrocasnice etc., fara numar pe care nu le pot estima... Participanti : -25 de masini de teren -2 masini mici -2 camioane -60 de persoane Multumim mult tuturor donatorilor si participantilor si in mod special lui Yonutz si prietenilor sai fara de care nu ne-am fi putut descurca cu transportul si depozitarea + donatia sa generoasa. Cat de repede Photoman, care ne-a insotit, ca de obicei, va realiza DVD-ul Actiunii pe care il vor primii toti participantii si donatorii, impreuna cu diploma de multumire din partea CLUB 4X4. __________________________________________________________________ Personal pot sa va spun ca ma simt Onorat ca ma aflu alaturi de voi pe acest forum... :grin: :h5 :rsp :rsp :rsp :Gr :cl Toata Stima, Mugur... :grin: :h5 :cl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clau4x4 Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 :ang2 Am intrat repede sa scriu " Primu... :banana ". Lasand gluma la o parte : EXTRAORDINAR , SENZATIONAL , NEMAIPOMENIT(cu litere fff mari). Mai multe se vor vedea si citi in continuare , sunt sigur. Mii si mii de felicitari organizatorilor dar si tuturor participantilor care in opinia mea au participat la buna organizare si realizare a actiunii. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guerilla Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 acum descarcam pozele, le coafam un pic si maine le aveti postate. ne bucuram ca am fost prezenti langa voi. Mitsubishi Pajero 3.2 AT Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekkakon Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 acum descarcam pozele, le coafam un pic si maine le aveti postate. ne bucuram ca am fost prezenti langa voi. Abia astept ! :grin: :grin: :grin: :1 :h5 :cl :bravo http://www.emergency.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian Irimescu Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 cateva poze de incalzire. lasam profesionistii sa puna mai multe Luaz 969, Aro 244, L200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcclaude Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 super actiune , felicitari organizatorilor si multumiri donatorilor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clau4x4 Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Fetita aceasta are 3 anisori si a recitat o poezie , vreo 5 minute incontinuu. Impresionant. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Bai oameni buni, voi realizati ce ati facut? Ma inclin in fata voastra. Ne-ati lasat cu gura cascata. :bravo :bravo :bravo Actiunea voastra ar trebui sa fie un exemplu de urmat pentru toata lumea. O mobilizare exemplara care a avut un rezultat peste asteptari. Eu cred ca ati schimbat SEMNIFICATIV viata copiilor de acolo. Si asta e un lucru MARE. Sunteti cei mai buni! :1 :1 :1 :1 :1 :1 :1 :1 :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp Link to comment Share on other sites More sharing options...
sxn Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 felicitari ! sa aveti parte de fericirea lor........ O|||||||O wrangler JK Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan4x4 Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 bai Oameni Buni...........sunteti Fantastici..........BRAVO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest koala Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Mi-e sufletu' plin de bucurie si vibreaza ca o coarda de chitara ... sunt vesel ca un pui de catel ce tocmai a primit o jucarie noua de ros, in prag de iarna, la usa sobei ... am reusit inca o data, cu ajutorul VOSTRU, sa aducem Sarbatorile mai aproape de niste copii amarati ... Sunt mandru si onorat ca am fost alaturi de VOI astazi ! Sunt mandru si onorat ca ati rezonat la aceeasi nota cu noi si ca, IMPREUNA, am reusit sa ducem la bun sfarsit aceasta actiune ! Sunt mandru si onorat sa va fiu alaturi ! Vreau sa va multumesc TUTUROR, fiecare lucru daruit a contat imens pentru acei copii ... fiecare leu pe care l-ati donat a insemnat un pas inainte pentru confortul si sanatatea lor ... fiecare muschi care va doare de la efortul depus marturiseste ca astazi ati pus interesul altora mai presus de interesul personal ! Este ALTRUISM ! Este OMENIE ! Este spiritul care ar trebui sa ne anime pe toti ! Am descoperit, cu aceasta ocazie, ca unii dintre noi sunt OAMENI ! ... le multumesc in mod special ! Vreau sa multumesc oamenilor de pe alte forumuri, oameni care nu au nimic in comun cu fenomenul 4x4 dar care au raspuns chemarii noastre ... MULTUMIM ! BRAVO clubmercedes.ro ! BRAVO acvariu.ro ! BRAVO masini.ro ! BRAVO clubrv.ro Vreau sa multumesc tuturor firmelor care ne-au ajutat cu produse, nu am inca lista exacta a lor si nu vreau sa omit pe cineva, dar o vom posta aici in zilele urmatoare ... MULTUMIM ! PS : Ii uitasem pe cei de la clubul de rulote, asa ca am reeditat postul si i-am adaugat ... imi cer scuze, nu a fost ceva intentionat ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Salutare oameni BUNI si neBUNI (dupa cum spunea MAX :grin: ) urmaresc actiunea voastra inca de la inceput ..adica de cand s`a postat topicul pe forum si vreau sa spun ca si din exterior, chiar daca cu parere de rau nu am putut sa ajut in vreun fel :sr , se vede si este EXTRAORDINAR ceea ce ati facut acum , in prag de Craciun ,pentru niste suflete lovite de soarta . Imi doresc ca la anul sa fiu alaturi de voi si sa dau si eu o mana de ajutor, poate daca se gaseste (si cu siguranta se va gasi ) vreun sat de oameni nevoiasi si inspre Calarasi sau Constanta mi`ar fi mai usor sa ajung si eu . Nu caut scuze in momentul acesta ci vreau sa MULTUMESC TUTUROR CELOR CARE AU CONTRIBUIT la minunata si impresionanta actiune , si vreau sa mai adaug ca toate cuvintele frumoase care "curg" aici pe forum sunt de prisos..... Va doresc tuturor Sarbatori Fericite si sa va ajute D-zeu sa aveti un an nou macar la fel de bun ca cel care mai are un pic si se duce ... Felicitari inca 1 data !!! :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo SUNTETI no.#1 :cl :cl :cl :cl ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Sunt onorat si in acelasi timp foarte multumit sufleteste ca am putut participa alaturi de voi la aceasta actiune! Ma inclin in fata voastra si a acestui exemplu de mobilizare exemplara a tuturor celor care ati participat direct sau indirect! :1 :cl Alte cuvinte sunt de prisos ... Desi stiu ca voi nu sunteti la prima actiune de acest gen (si nici eu) sper ca pe viitor sa ne canalizam impreuna toate fortele si sa ne punem in aplicare toate cunostintele din timp, pentru a putea initia, organiza si desfasura astfel de actiuni! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Intradevar,sentimentele si ceea ce poti simti in preajma unor copii care se bucura nu pot fi transpuse in cuvinte oricit de frumoase ar fi ele...... Mobilizare generala,intradevar......am si eu citeva poze cu evenimentul......si citiva mobilizati :grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Mai sunt citeva cu mobilizati..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clau4x4 Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Bine ca am avut lopeti " profesionale " ca altfel nu stiu cum ne descurcam... , nu-i asa Razvane ? Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mihai cezar ionascu Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Stiu aproape toate cuvintele din lume. Despre ce s-a intamplat ieri, despre cum s-a intamplat, despre TOT, nu gasesc nici cuvintele, nici macar o expresie. Am plecat de acolo cu una din cele mai mari senzatii de bine din toata viata asta. Aerul de ieri de acolo a fost despre oameni pentru oameni. Oricum ar fi fost, un nod in gat a persistat de la sosire si pana la plecare. Desi imi ajungeau pana la genunchi multi dintre ei :) , de fiecare data cand m-am aplecat catre unul dintre ei, am vazut cei mai vii ochi din lume. Ei traiesc acolo, in acel loc frumos sub un acoperis de speranta - probabil e imboldul lor de zi de zi, speranta. Si ieri, conform sperantelor lor, au venit masinile cele mari si oamenii cei buni. M-am bucurat sa va cunosc: Andrei, Goganu, Cristi, Dan, Ricardo, Ligia......si pe toti ceilalti. Sper sa repetam fenomenul in acelasi grup, cu acelasi aplomb, de fiecare data cand va fi nevoie. Ma inclin, domnilor. Cezar Link to comment Share on other sites More sharing options...
prislopan Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Bravo oameni buni. Sunt realmente impresionat pana la lacrimi de efortul altruist de a ajuta niste copii, pentru care incepand de acum viata va fi un pic mai frumoasa si care isi vor aminti de voi toata viata lor. Felicitari!!!! Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nan florin Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Nu am cuvinte!!!! Sunteti minunati! Cred ca cineva acolo sus v-a vazut si nu va uita... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALF-DMAX Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 A fos Super Experienta :1 :cl Sunt onorat ca am participat cu voi in acesta actiune exemplara. Multumesc mult din suflet tuturor :h5 Sunteti un club minunat :rsp :rsp Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catsomania Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Presimteam ca o sa ma simt bine alaturi de voi, si asa a fost. Sunt fericita ca am participat la actiune, altadata n-o sa mai am retineri sa implic si pe altii. Am cunoscut oameni adevarati, asa cum trebuie sa fie de fapt majoritatea oamenilor (imi cam pierdusem speranta). Am vazut masini superbe, reunite pentru o cauza nobila. N-o sa zic cuvinte mari, dar sunt pur si simplu fericita ca am putut sa fac asta alaturi de voi (si altadata, cu placere). Multumesc lui worldscape ca m-a suportat si pe mine in masina lui. Va multumesc pentru tot. "Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni." Arthur Schopenhauer Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Sunt onorat ca am putut participa alaturi de voi ! Va multumesc tuturor ca am putut avea aceasta experienta ! Am ramas fara cuvinte cand am vazut bucuria acelor copii cand au dat de jucarii si i-ati vazut cat de fericiti erau acei pusti care coborau dealul cu trotinetele :) ...viitorii OffRoad-eri :) A fost o placere sa te am alaturi de mine @catsomania Multumiri tuturor celor care au facut posibila aceasta actiune, Sarbatori Fericite, multa sanatate tuturor si Un an nou cat mai bun, asa sa ne ajute Dumnezeu ! La Multi Ani ! Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 P.S.: ... cu aceasta ocazie cred ca pot sa anunt oficial pe toata lumea ca mai avem un nou membru pasionat "infectat deja de OffRoad" in :cl , este @catsomania ... bravo si bine ai venit printre noi, pana vei avea si motorizarea de rigoare iti ofer cu draga inima postul de coechipier. esti o fata pe cinste. :W :cl Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
GMK Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Fratilor!!!! Regret amarnic ca am fost atat de chior.... :sr :sr :sr :sr :sr :sr :sr Sunt de o luna printre voi (pe site cel putin, chiar daca nu fizic) si am fost suficient de chior sa nu vad cat de mare era scris faptul ca aveati o actiune umanitara. Ieri dimineatza am avut si eu ceva timp liber,.. si am zis sa ma uit pe site mai "detaliat" si abea in acel moment am vazut postul acesta,.. dar era prea tarziu; era ora 10 si nu mai puteam face nimic. Actiunea voastra a fost extraordinara!!!! Sunt sigur!!! Va felicit pentru asta!!! Imi pare rau ca nu am putut participa alaturi de voi :sr :sr :sr :sr :sr Dar promit sa ma revansez!!! Ma ocup de ani buni cu astfel de actiuni sub "aripa" a 2 "organizatii" mari din romania, Crucea Rosie Romana si Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti, si stiu cum este si nodul din gat,.. si cu asa zisa adrenalina ca nu mai trece pana seara la culcare,.. si cu cheful de a povesti cateva zile pe urma ce ai facut si ce bucurie era in ochii celor ce au primit darurile. Asadar regret inca o data ca nu am putut fii alaturi de voi :sr Felicitari pentru actiune, iar data viitoare sper sa fiu si eu alaturi de voi si eu si "Gropanela" mea si probabil cu colegii mei voluntari! Felicitari, Dan :1 :cl :1 :cl :1 :cl :1 :cl Eu cand o sa ma fac mare,... o sa fiu un OM MARE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Ne bucuram si noi pentru reusita actiunii si promitem ca pe viitor vom incerca sa mobilizam si mai multi oameni.Si poate vom reusi sa stringem si mai multe donatii. Ma bucur ca nu m-am inselat si vad ca tot mai multi colegi si colege de pe clubmercedes se simt foate bine aici in :cl Va rog sa imi permite-ti sa postez o parte din posturile dvs si din fotografii si pe alte forumuri pentru a transmite emotia si bucuria reusitei unei actiuni umanitare in aceasta lume nebuna,nebuna,nebuna. In odata :bravo tuturor :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts