Guest koala Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Am trecut azi pe la Mugur, pentru o cafea fierbinte, asa ca sunt deja in posesia materialelor ... lucram la partea de distribuire ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clau4x4 Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Asteptam cu nerabdare , :banana , succes cu distribuirea ca si cu actiunea in sine ! Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirciulica Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Am trecut azi pe la Mugur, pentru o cafea fierbinte, asa ca sunt deja in posesia materialelor ... lucram la partea de distribuire ... Mare sef, daca ai nevoie de ajutor, baga un telefon si se face P.S. vezi ca vin fara bena de data asta... :h5 :h5 :h5 :h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mugur Posted January 26, 2009 Author Share Posted January 26, 2009 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Anunt : cei care nu au primit inca diploma si DVD-urile de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 de la Valea Plopului / Valea Screzii, va rog luati legatura pe PM, cu mine sau cu, Koala pentru a gasi o solutie prin care sa intrati in posesia acestora. Va multumesc anticipat de intelegere si ajutor ! Mugur P.S.Rog insistent persoana care imi muta postul de la important la normal, sa-l lase acolo, deoarece este o actiune in derulare; Multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest koala Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Incepand cu ziua de maine voi posta o lista cu cei carora le pot inmana materialele [ diploma, DVD ] ... o buna parte din participantii la Actiunea Umanitara au primit deja "pachetelele de primavara" :grin: ... PS : Imi pare rau ca a durat atat, imi cer scuze fata de toti cei carora inca nu am reusit sa fac sa le parvina materialele respective ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest koala Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Lista cu cei carora sunt in masura sa le inmanez materialele legate de Actiunea Umanitara Club4x4 - Craciun2008 Imi cer scuze daca unora le gresesc numele ... sau daca nu ii stiu dupa nickname ... anuntati-ma va rog daca sunt greseli sau omisiuni si le vom remedia : - Florin / Ana si Radu Petrescu [ Interceptor ] - Marius Stefana [ acvariu.ro ] - Cornel Oprescu [ acvariu.ro ] - Danut Balan [ acvariu.ro ] - Alexandru Ciobanu [ acvariu.ro ] - Cosmin si Diana [ firma Servier Pharma ] - Bogdan Hrisca - asfalttango - Alex Danciu - Ramona Ilitoi - Alexandru Negulescu [ Nani ] - Bogdan Donciu [ Sensei ] - Petru Petru [ pitonul ] - calinvas - Marius Gologan [ mariusg ] - Miron Sorin - Andrei Degeratu [ superalfi ] - firma VEORA - Emil Niculescu - Dan si Cristina Carp [ dankrp ] - Neagu Adrian Flavius - Cristian si Raluca Irimescu - Oana Tatu - Adrian Ciobanu - Cristian si Raluca Teodorescu [ guerilla ] - Bogdan Cernautan [ SWW ] Eu sunt de gasit zilnic [ 10.00-17.00 ] in zona de nord : Baneasa, Aviatiei, Barbu Vacarescu, Pipera ... daca va cuplati pe zone [ mai multi vecini de cartier ], atunci dati-mi de veste si ma intalnesc doar cu unul dintre voi ... spuneti-mi cum doriti sa facem ... Merci, Ricardo 0744 330 440 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirciulica Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Am primit Dvd-ul si diploma ( multumesc Vali ), multumesc pentru ocazia oferita de Club4x4 sa particip la un asemenea eveniment. :h5 :h5 :cl :h5 :h5 La urmatoarea actiune, va puteti baza pe mine. Cu respect, Mircea Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest koala Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Lista cu cei carora sunt in masura sa le inmanez materialele legate de Actiunea Umanitara Club4x4 - Craciun2008 Imi cer scuze daca unora le gresesc numele ... sau daca nu ii stiu dupa nickname ... anuntati-ma va rog daca sunt greseli sau omisiuni si le vom remedia : - Florin / Ana si Radu Petrescu [ Interceptor ] - Marius Stefana [ acvariu.ro ] - a primit materialele - Cornel Oprescu [ acvariu.ro ] - a primit materialele - Danut Balan [ acvariu.ro ] - a primit materialele - Alexandru Ciobanu [ acvariu.ro ] - a primit materialele - Cosmin si Diana [ firma Servier Pharma ] - au primit materialele - Bogdan Hrisca - asfalttango - Alex Danciu - Ramona Ilitoi - Alexandru Negulescu [ Nani ] - Bogdan Donciu [ Sensei ] - Petru Petru [ pitonul ] - calinvas - Marius Gologan [ mariusg ] - Miron Sorin - Andrei Degeratu [ superalfi ] - firma VEORA - Emil Niculescu - Dan si Cristina Carp [ dankrp ] - Neagu Adrian Flavius - Cristian si Raluca Irimescu - Oana Tatu - a primit materialele - Adrian Ciobanu - Cristian si Raluca Teodorescu [ guerilla ] - Bogdan Cernautan [ SWW ] Eu sunt de gasit zilnic [ 10.00-17.00 ] in zona de nord : Baneasa, Aviatiei, Barbu Vacarescu, Pipera ... daca va cuplati pe zone [ mai multi vecini de cartier ], atunci dati-mi de veste si ma intalnesc doar cu unul dintre voi ... spuneti-mi cum doriti sa facem ... Merci, Ricardo 0744 330 440 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest koala Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Deoarece eu nu mai particip la discutii aici pe forum, se prea poate sa imi scape vreun post de-al dumneavoastra ... va rog sa ma contactati, daca doriti sa intrati in posesia materialelor respective ... merci ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trooper Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Deoarece eu nu mai particip la discutii aici pe forum, se prea poate sa imi scape vreun post de-al dumneavoastra ... va rog sa ma contactati, daca doriti sa intrati in posesia materialelor respective ... merci ! baaa da' ce te-ai jmecherit..... Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
locdeparcare Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Lista cu cei carora sunt in masura sa le inmanez materialele legate de Actiunea Umanitara Club4x4 - Craciun2008 Imi cer scuze daca unora le gresesc numele ... sau daca nu ii stiu dupa nickname ... anuntati-ma va rog daca sunt greseli sau omisiuni si le vom remedia : - Florin / Ana si Radu Petrescu [ Interceptor ] - Marius Stefana [ acvariu.ro ] - Cornel Oprescu [ acvariu.ro ] - Danut Balan [ acvariu.ro ] - Alexandru Ciobanu [ acvariu.ro ] - Cosmin si Diana [ firma Servier Pharma ] - Bogdan Hrisca - asfalttango - Alex Danciu - Ramona Ilitoi - Alexandru Negulescu [ Nani ] - Bogdan Donciu [ Sensei ] - Petru Petru [ pitonul ] - calinvas - Marius Gologan [ mariusg ] - Miron Sorin - Andrei Degeratu [ superalfi ] - firma VEORA - Emil Niculescu - Dan si Cristina Carp [ dankrp ] - Neagu Adrian Flavius - Cristian si Raluca Irimescu - Oana Tatu - Adrian Ciobanu - Cristian si Raluca Teodorescu [ guerilla ] - Bogdan Cernautan [ SWW ] Eu sunt de gasit zilnic [ 10.00-17.00 ] in zona de nord : Baneasa, Aviatiei, Barbu Vacarescu, Pipera ... daca va cuplati pe zone [ mai multi vecini de cartier ], atunci dati-mi de veste si ma intalnesc doar cu unul dintre voi ... spuneti-mi cum doriti sa facem ... Merci, Ricardo 0744 330 440 Salutare - trece-mi si pe mine pe lista te rog. Multumesc, Razvan Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitonul Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 ... septembrie 2009 Rubicon 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts