worldscape Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 nu cred ca are nimini nimic impotriva, dar mai ai si tu rabdare sa fie postate toate pozele.... caci sunt multi care vin de abia de luni in Bucuresti ... si sa selectezi pozele cele mai sugestive Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Pina atunci....foto @paulicacpn clubmercedes.ro Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 ..si inca... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Foarte frumos, domnilor. Organizarea a fost impecabila dupa cum se vede din poze. :1 Sunteti buni, fratilor! Ma bucur pt voi si pt mine ca v-am intalnit! :ypu Poze cu ceva offroad aveti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirciulica Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Va salut si va respect, a fost minunat, din motive tehnice ( cablu intrerupt ) nu pot descarca pozele, dar muncesc la asta. Imi pare nespus de rau ca nu am putut sta la "socializare" dar mai este timp. Am avut placerea sa-i cunosc pe cativa de pe acest forum si va multumesc. Am sa postez pozele cat mai curand posibil. :1 :1 :1 :1 :1 Respet! Mircea Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest adi torpan Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Respecte ! Jos palaria ! :bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miron Sorin Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Poze cu ceva offroad aveti? nu am fost la off road am fost la umanitara...... zambeste...maine poate va fi mai rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Poze cu ceva offroad aveti? nu am fost la off road am fost la umanitara...... Si noi am fost la umanitarea. Dupa actiune insa ne-am dat o leaca pe dealuri, chiar daca era bezna. Well...e drept ca s-a cam lasat cu o raturnare...dar... :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maresalul Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Din cate vad, titlul acestui post este "Poze si impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008"; asa ca haideti sa nu-l facem varza cu orgoliile noastre http://jurnal4x4.blogspot.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clau4x4 Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Poze cu ceva offroad aveti? nu am fost la off road am fost la umanitara...... Si noi am fost la umanitarea. Dupa actiune insa ne-am dat o leaca pe dealuri, chiar daca era bezna. Well...e drept ca s-a cam lasat cu o raturnare...dar... :grin: Cine a vrut , s-a dat prin imprejurimi in timp util , s-a mers tot timpul ca un grup unit , cu grija pt. cei fara statii pe masini sau ramasi in urma , chiar daca erau persoane mai mult sau mai putin cunoscute. Oricum , modestia , bunul simt si moderatia au dominat atmosfera . :1 tuturor. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miron Sorin Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 noi am fost destul de multi si singura panta a fost aia din spatele masiniloc care era pentru saniusul copiilor si jos era un teren de fotbal si eu unul nu am vrut sa stric asa ceva doar sa ma dau cu masina...avem destul timp oricum a fost reusita iesirea si ma bucur ca am reusit sa ajutam acei copilasi poate mai organizam ceva si pina de paste multumim organizatorilor si tuturor participantilor zambeste...maine poate va fi mai rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maresalul Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Sunt fericit ca in lume exista si oameni minunati si daca se strang acesti oameni la un loc, daca isi pun ceva in gand ajung sa duca chiar si putina fericire si bucurie in locurile triste. Imi cer scuze dar nu stiu ce as putea spune mai mult. Felicitari si Craciun fericit! http://jurnal4x4.blogspot.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maresalul Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 inca vreo 2 poze http://jurnal4x4.blogspot.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clau4x4 Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 noi am fost destul de multi si singura panta a fost aia din spatele masiniloc care era pentru saniusul copiilor si jos era un teren de fotbal si eu unul nu am vrut sa stric asa ceva doar sa ma dau cu masina...avem destul timp oricum a fost reusita iesirea si ma bucur ca am reusit sa ajutam acei copilasi poate mai organizam ceva si pina de paste multumim organizatorilor si tuturor participantilor La panta aceea ma referam , cum se lua o pauza de descarcat mai vedeai cate o masina hopa sus :ha: , dar nu s-a periclitat programul grupului sub nici o forma. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miron Sorin Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 are cineva poze cu piticul off-roader? cel cu trotineta de pe deal... zambeste...maine poate va fi mai rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clau4x4 Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Frumoase poze bbb-ule si foarte sugestive . Da cand Dumnezeu ai intrat si in casa , ca ai stat mai mult cu noi ? Doamne ce bucurie pe copilasii aceia , si acum ma emotionez cand imi aduc aminte(sau citesc posturile voastre) , nu mai spun ca la momentul respectiv imi dadusera lacrimile , nu stiam cum sa ma feresc sa nu ma vada lumea . Frumos.... :bravo Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maresalul Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Am un copilot foarte bine instruit @cla :ha: :ha: :ha: http://jurnal4x4.blogspot.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash4x4 Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Frumoase momente baieti!!!! Felicitari Poate, sigur, de Paste am sa fiu si eu langa voi!!!!!!!! @bbb, imi pare bine ca ne-am auzit ieri pe statie la aeroport NUMAI BINE BAIETI SI SARBATORI FERICITE, pe masura bucuriei copiilor de acolo!!!!! :1 :cl :bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maresalul Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Te asteptam cu mare drag alaturi de noi @renteam. In special la astfel de actiuni e bine sa fim cat mai multi. E si asta un mod de a cunoaste oameni pe frecvente FM :ha: Mi-a parut bine! http://jurnal4x4.blogspot.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
so_lucky Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Felicitari !!! A fost o actiune reusita din toate punctele de vedere ! :) :1 :bravo O zi frumoasa va doresc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Pina vin fotografiile de anul acesta.... ...remember 2007....o alta actiune umanitara ...un filmulet :h5 Felicitari :bravo Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ampopa Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Dragi to'ar'si si pretini, Ma bucur nespus pentru ca am avut ocazia sa fiu impreuna cu voi si sa facem impreuna asa un lucru extraordinar. Ma bucur ca am cunoscat atatia oameni deosebiti si ca i-am revazut pe cei pe care-i cunosteam deja. Pozele sunt super si foarte graitoare pentru ce au simtit copii aceia si pentru ce am simtit si noi. Multumim, Koala, pentru ca, de data asta, ne-ai dus pe calea cea buna (si nu ne-a trebuit pasaportul). “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clau4x4 Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Poze cu cea mai tanara participanta (multam lui bbb si copilotului de nadejde :h5 ) ! Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest photoman Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 Cateva fotorafii de la eveniment, restul pe DVD :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest photoman Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Poze si Impresii de la Actiunea Umanitara de Craciun 2008 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts