GOGANU24cm Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 DECI...............Pe 25 ne am gandit sa dam o tura prin Predeal sa vedem cum se comporta agregatele prin zapada si....S U R P R I Z A......(pozele vorbesc de la sine). Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: KAMIKAZE cu BASE la Predeal Super primele foto...sunt invidios pe voi deocamdata.Eu m-am luptat doar cu nisipul :sr ....la ultima...ma abtin la comentarii! Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: KAMIKAZE cu BASE la Predeal E chiar Base ? Sau o clona din Animat Planet ? :ha: P.S. Cine e cu Rangeru ? 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Decembrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: KAMIKAZE cu BASE la Predeal Era sa uit ....la insistentele ei, subliniez, am facut o poza si cu Elena Udrea........ @ dan cilan : cu rangeru era George...prieten cu Atar Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: KAMIKAZE cu BASE la Predeal Ahhhh.................. :P :fr2 :ang2 :cr1 :oo :ps :t :bn :ce :off :shrk :bi :ang1 :ang1 :ang1 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: KAMIKAZE cu BASE la Predeal Hai ma gogane...cu base, hai sa zicem, dar cu zdreanta aia zau daca te inteleg. Eh, ce sa zic si eu, sunt cu toate unghiile inclusiv alea de la picioare ca nu am putut sa vin, si nici cu vali la calugareni nu am fost. Azi am bagat patrolul in garaj si pana pe 12 cand ma intorc din vacanta nu mai iese. Poate aranjam ceva atunci ca o sa ma manance rau de tot. Cum e cu mt-urile pe zapada ? Mai ales pe aia batatorita sunt curios. Inteleg ca alfonso s-a ales cu porecla, dar nu am inteles exact "el presidente" sau "Comandante" (che guevara) ? :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: KAMIKAZE cu BASE la Predeal Era sa uit ....la insistentele ei, subliniez, am facut o poza si cu Elena Udrea........ Off-topic dar nu mă pot abÅ£ine : A dreaku` curvă ! Parcă ÅŸtia că o s-o postezi aici pe forum să ne strice nouă cheful cu faÅ£a ei de traseistă ! :bleah REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: KAMIKAZE cu BASE la Predeal Deci v-ati pus(o) bine cu "metresa" turismului? :ha: :ha: :ha: Felicitari ca ati fost la momentul potrivit in locul potrivit!(chiar daca nu rezonam toti la personajele din foto). Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: KAMIKAZE cu BASE la Predeal @MPS : ....sau "Comandante" (che guevara) ? :ha: :ha: :ha: Da , frumoasa ideea .... Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: KAMIKAZE cu BASE la Predeal @MPS : ....sau "Comandante" (che guevara) ? :ha: :ha: :ha: Da , frumoasa ideea .... Lasati ma in pace !!!! :uameni ..... ca de cand eram copil am vrut sa me fac o poze cu Popeye :ha: :ha: :ha: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: KAMIKAZE cu BASE la Predeal ......cu noi muritorii de rand mai vorbiti ? alfonso te a intrebat lumea cum sunt mt-urili alfel superbe clone... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: KAMIKAZE cu BASE la Predeal Yeah ! http://avatars.jurko.net/uploads/avatar_21601.gif 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: KAMIKAZE cu BASE la Predeal ......cu noi muritorii de rand mai vorbiti ? alfonso te a intrebat lumea cum sunt mt-urili alfel superbe clone... MT-uri sunt frumos si pe sosea facem muzica, pe zapada merge bine.... dar inca nu am probat pe noroiul ca este mediului natural... ca ieri a fost o plimbare de iarna cu vizita la gradina zoologica :ha: :ha: :ha: :ha: Si tu ce ai facut cu MT-uri tale, ai bagat deja in "ciocolata" :twisted: , hai ca facem ceva pe ziua 30 daca esti liber :h5 Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: KAMIKAZE cu BASE la Predeal Bag seama ca aveti ceva cu deputata ce ma reprezinta in parlament.. Chiar daca nu o apreciati, va rog un limbaj mai civilizat nu strica. :) :wink: Mai ales ca ieri a facut 35 ani si isi sarbatorea ziua de nastere.(zic ziarele) ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: KAMIKAZE cu BASE la Predeal Bag seama ca aveti ceva cu deputata ce ma reprezinta in parlament.. Chiar daca nu o apreciati, va rog un limbaj mai civilizat nu strica. :) :wink: Mai ales ca ieri a facut 35 ani si isi sarbatorea ziua de nastere.(zic ziarele) Ma scuzati Aztec, doar am glumit cu D-ul President, din partea mea merita totul meu respekt si ei si diputata. Oricum, noi in Spania avem un President ca Mr. Bean :bean :ha: :ha: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: KAMIKAZE cu BASE la Predeal Mai baieti,ati intrebat si voi ceva de taxa,de impozite,ca n-o sa va intalniti in fiecare zi cu oamenii astia Cat despre BASE,bravo lui,asa isi castiga popularitatea. :1 BASE L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: KAMIKAZE cu BASE la Predeal Pai intrebarile astea se pun cu ciomagu-n mana :)) Numai asa finut: "dom' Base, nu ne faceti si noua taxa mai mica?" nu cred ca merge. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Decembrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: KAMIKAZE cu BASE la Predeal Deci, dragi offroad-eri,sincer pe BASE il durea undeva de impozite ,taxe......omu era insotit de fetitzele lui (garzile de corp), fiisa aia mika avea OKELARII DE SKY PUSI INVERS,cu decupaju de la nas in sus, i-am zis noi k altfel mergea tot asha.... :ha: :ha: :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Re: KAMIKAZE cu BASE la Predeal Nu sunteti normali! :ha: :ha: :ha: Nu l-a intrebat nimeni de flota? Ho, ho, ho! :ha: :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Re: KAMIKAZE cu BASE la Predeal foarte tare :1 de ce nu l-ati dat si pe BASE o tura cu ``FLOTA`` voastra de masini? :ha: :ha: sa vada si el cum e , poate intra si el in KAMIKAZE team :ha: :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Re: KAMIKAZE cu BASE la Predeal El nu stiu daca ar vrea , da ea siiiiiigur ar vrea ..... :ha: :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Decembrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Re: KAMIKAZE cu BASE la Predeal Si acum piesa de rezistentza.......Udrea si Baseasca Mika........salivau (uitati va la fatza lor) dupa un KAMIKAZE (adika io)..... :ypu :banana :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Re: KAMIKAZE cu BASE la Predeal Si acum piesa de rezistentza.......Udrea si Baseasca Mika........salivau (uitati va la fatza lor) dupa un KAMIKAZE (adika io)..... :ypu :banana :ha: :ha: :ha: :ha: Da modest esti !!! :ha: mos.gif[/attachment:2umcr0k1] 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocserver Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Re: KAMIKAZE cu BASE la Predeal So, morala este: mergeti oameni la Predeal ca ete peste cine dati! :) Ideea e sa fii prepared...:)) Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Re: KAMIKAZE cu BASE la Predeal Bravo Baieti, sunteti Geniali !... :grin: :h5 :happy :Gr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate