worldscape Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Re: 27.12.2008 - Iesire brasoveni bravo baieti, frumoasa iesire, maine dimineata ii dam drumul si noi. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheliosu Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Re: 27.12.2008 - Iesire brasoveni va invidiez, super peisaje :1 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.T Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Re: 27.12.2008 - Iesire brasoveni Frumoasa iesire! :bravo ..... peisajeee ....fara cuvinte ! :1 ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thunder rock Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Re: 27.12.2008 - Iesire brasoveni eu acum am ajuns acasa....am remas masca la aflarea vestii despre Bogdan...... thunder rock de ce crezi ca se merge in mai multi? sa avem cum sa ne ajutam oricum iti multumim ca ne-ai dat "de munca" :ha: :ha: :ha: :ha: altfel terminam prea repede :ha: :ha: felicitari pentru curajul tau pina la urma ai rezolvat-o cu 2x4? Dumnezeu sa-l odihneasca Cat despre 2x4 caut de atunci un meserias care sa-i dea de capat Maine am sa merg la cineva sa vad si gumele imi vin dupa sarbatori.Si o luam de la capat...in limitele masinii de aceasta data. Si sticla de whisky e pusa deoparte ,asa ca la urmatoarea intalnire o destupam. I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link to comment Share on other sites More sharing options...
niku iorga Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Re: 27.12.2008 - Iesire brasoveni Adi, vad ca incet, incet, te musca virusul 4x4...imi amintesc cu placere cand chinuiam si eu frontera la inceputuri si trageau altii de mine (de fapt, nu numai la inceputuri, ci si dupa)...dar pana la urma si asta reprezinta frumusetea offroadului, sa ne ajutam intre noi, asa ca nu te lasa usor. Dak iti trage doar spatele...ori satelitii in diferential fata (boala grea din cauza de material prost)...ori cuplajele (mrl-urile). Frumoasa iesire...la mai multe si la multi ani ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Re: 27.12.2008 - Iesire brasoveni azi am comis-o din nou....nu a prea iesit cum am vrut noi....dar asta e.....in schimb am (re)descoperit o mina de aur ptr offroad......muntii Persani si Padurea Bogatii.... cateva poze.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Re: 27.12.2008 - Iesire brasoveni :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts