Selejan Raul Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumneze sa il ierte si sa ii odhneasca sufletul in pace! personal nu am avut ocazia sa il cunosc ,dar i-am citit postarile si ,postarile vostre despre el si m-au impresionat,chir mi-au dat lacrimile ! e trist cand oameni atat de deosebitzi pentru noi sunt alesi de Dumnezeu ca sa ii fie alaturi! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumneazeu sa te odihneasca, Bogdane si vei fi mereu in inimile noastre ... Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlady Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Respect pentru un OM adevarat pe care nu am avut sansa sa il cunosc mai bine. Condoleante pt familie si prieteni. ODIHNESTE-TE IN PACE !!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l ierte ! Sincere condoleante familiei. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Bogdane- ai plecat dar in sufletul nostru vei ramane mereu. Dumnezeu sa te odihneasca. Am primit vestea cand ma aflam la Vatican - si m-am rugat acolo pentru Bogdan. Imi pare rau ca nu am avut posibilitatea sa-mi exprim durerea in acest topic decat acum - am fost plecat si nu am avut net. Se zice ca Dumnezeu face totul cu un scop - inseamna aca a avut nevoie de EL acum. Dar oricum este dureros. Dani - fii tare, Bogdan nu va pleca niciodata - doar ca nu putem sa-l vedem, dar el e tot aici cu noi atata timp cat il pastram in inimile noastre. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddaniel Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa il odihneasca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AT 5.9 Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca! Johnson. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator daniela4x4 Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Va multumesc mult la toti pentru ca va simt aproape de mine! Promit sa ne vedem cat mai curand in teren! MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU TOT CE A-TI FACUT! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Va multumesc mult la toti pentru ca va simt aproape de mine! Promit sa ne vedem cat mai curand in teren! MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU TOT CE A-TI FACUT!Asa te vrem Dani... Capul sus. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
body_mihai Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca si sa aiba grije de el Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Deschid azi forumul dupa aproape o saptamina cat am fost plecat si imi pica in ochi poza lui pe pagina de start nebanuitor ma uit pe ea cand imi pica ca un fulger acesta este o poza cu Bogdan care nu mai e. L-am cunoscut ca cel mai onest si nepartinitor la concursurile organizate in CN . La vestitul concurs unde i-au facut varza masina am stat la discutii vreo juma de ora chiar inainte sa se intimple nefericitul accident el era in postul 3 si se plictisea de nu mai ajungeau concurentii nu stia de blocare drumului de padurari. Pot sa mai continui povesti cu el dar cred ca ajunge. Imi pare nespus de rau ca nu l-am putut conduce pe ultimul drum Dumnezeu sa-l ierte. Condoleante familiei 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroad_g Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Odihneasca-se in pace Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
icXu Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca ... My Build: ARO Spartana Offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
10NUT Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l ierte. Condoleante familiei ISUZU TROOPER II / zuzu, zuzu iese ursu...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sakur_2007 Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 O singura data am iesit cu voi la traseu, la Bozioru, m-a dirijat la o portiune dificila,atunci mi-am dat seama ca el e...PROFESORUL Dumnezeu sa-l odihneasca! Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca! L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa te odihneasca,Bogdane.nu l-am cunoscut,dar imi pare sincer rau... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolf Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Trist topic. Imi place sa citesc pe acest forum si ma bucur de toate iesirile pe care le faceti. Din pacate acum sunt trist si trebuie sa recunosc ca este pentru prima data cand intru pe forum si sunt trist. Odihneasca-se in pace. Condoleante familiei si prietenilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bodo4runner Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 :sr Dumnezeu sa-l odihneasca! 3-1989,TOYOTA 4RUNNERSR5,2.4EFI 1.5in BJ spacers from SDORI 2" rear add-a-leafs KYB shocks lift kit replacement 31x10.50x15 BFGoodrich All Terrains Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vergu cristian Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca! Condoleante familiei. P.S. Acum am aflat am fost plecat din Bucuresti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca. Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boby Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Si eu am pierdut acum nu atit de multa vreme pe cineva drag si stiu cum e... Pace tie Bogdane! Odihneste-te in pace ! Imi pare rau ca nu am avut onoarea sa te cunosc personal, stiu ca pierderea este de partea mea... http://bobyc86.blogspot.com/2009/01/muri-inseamna-pleca-putin.html Jeep Wrangler TJ 2.4l 2003 benzina Renault Megane 1.6 16V 2005 benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Poza facuta de Lulu la Garbova. Corsarul...in forma mare. Sa te odihnesti in pace. http://img61.imageshack.us/img61/1007/39167294yq4.jpg Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate