Vizitator glaze Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 "ramanem noi si dupa ce murim".. Bogdan este mereu un om pe care il respect, il apreciez si tin mult la el. asa om mai rar.. sper ca e bine acolo unde e.. nu il voi si vom uita niciodata. tot nu imi vine sa cred ca Bogdan 4x4, omul plin de viata, "fibrosul" nu mai e. Odihneasca-se in pace.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Intrebare : Va intalniti undeva, sa plecati in coloana ? M-au intrebat colegii lui de servici, probabil ca vor sa trimita o camera Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 eu... RAMAN LOGAT NOAPTEA ASTA, in respect pentru "EL" si spiritul acestui forum... ...si nici eu nu ma simt prea bine... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valim Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Viata cateodata e frumosa. Atat de frumoasa incat ne nauceste. Dar poate sa fie si cruda, atat de cruda incat ne adunam cu farasul sufletele de pe caldaram. Calca cateodata pe sufletele noastre dar tot frumoasa ramane. Macar pt noi cei ce ramanem. Bogdan ne-a rugat pe toti sa vedem doar partea frumoasa cand o sa-i celebram viata, pentru ca este tot ceea ce putem sa mai facem acum...sa ne bucuram si sa ne amintim de faptul ca a fost parte din viata noastra, mult sau putin. Asa ca in aceasta seara sa cantati si sa va bucurati...si sa beti o bere, 2, 3 sau 20. Si sa puneti si pt el una desfacuta pe masa si sa radeti si cicniti cu el. Sarbatoriti-l, nu-l plangeti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 azi am simtit o revolta surda.toata ziua m-am gandit la Bogdan.scriu pentru ca nu pot fi nici cu langa Bogdan si nici cu voi, nefiind in Bucuresti. pentru prima data Bogdan a facut ceva care m-a enervat,ceva ce m-a scos din sarite,a facut ceva la care nimeni nu are replica si la care replica,de fapt nu conteaza.a murit. putea sa ceara de la noi toti cate ceva viata si i-am fi dat. e stupid ce spun,dar plecarea lui doare tare rau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amicul Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Poate ne ajuta putin , spiritual sau moral , eu stiu(pt. cine are rabdare sa citeasca) , mie mi se par superbe si desi nu ne fac sa zambim parca ne introduc intr-o alta lume : 2.Dacă nu schimbăm direcÅ£ia, vom sfârÅŸi probabil exact acolo unde am început. 3.Gloria nu este a celor neînvinÅŸi, ci a celor care se ridică după fiecare lovitură. 4.Dacă vrei să zbori ca un fluture, nu te zbate ca un cocoÅŸ. 5.Face mai mult zgomot un copac ce cade, decât toată pădurea care creÅŸte în tăcere. 6.Chiar ÅŸi cel mai lung zid începe întotdeauna cu prima cărămidă. 7.Există doi oameni perfecÅ£i: cel nenăscut ÅŸi cel mort. 8.EÅŸti ceea ce gândeÅŸti. 9.Plăcerea meseriei duce la perfecÅ£iunea muncii. 10.Când norocul ne surâde, întâlnim prieteni; când este împotriva noastră, întâlnim o femeie frumoasă. 11.Ce nu poÅ£i evita, acceptă cu plăcere. 12.Cine nu ÅŸtie ÅŸi nu ÅŸtie că nu ÅŸtie e bolnav - TămăduieÅŸte-l! Cine nu ÅŸtie, dar ÅŸtie că nu ÅŸtie, e neînvăţat - ÃŽnvaţă-l! Cine ÅŸtie, dar nu ÅŸtie că ÅŸtie, e adormit - TrezeÅŸte-l! Cine ÅŸtie ÅŸi ÅŸtie că ÅŸtie e învăţat - Urmează-l! 13.Nici un lant nu e mai solid decat veriga lui cea mai slaba. 14.Cine se răzbună trebuie să sape două morminte. 15.Se iartă totul celui care nu-ÅŸi iartă nimic. 16.Este un timp pentru a merge la pescuit ÅŸi un timp pentru a usca năvodul. 17.A fi puÅ£in credincios înseamnă a nu fi deloc. 18.Cine nu se teme de nimic este surprins de primejdie. 19.Cine este adevăratul erou? Cel care are mult curaj faţă de sine însuÅŸi. 20.De ce să te arunci în apă înainte ca barca să se fi 21.Nenorocirea nu intră decât pe uÅŸa care i-am deschis-o. 22.Nu i se pare castronul fierbinte celui care are mâinile îngheÅ£ate. 23.Celui ce ÅŸtie să aÅŸtepte, timpul îi deschide porÅ£ile. 24.A nu cunoaÅŸte niciodată suferinÅ£a - aceasta este sărăcia omului! 25.Când se închide rana uiÅ£i de suferinţă. 26.Dacă nu suportăm să trăim printre oameni, atunci cu cine ne vom însoÅ£i? 27.Oglinda reflectă toate lucrurile fără să se păteze. 28.ÃŽnÅŸelându-i pe alÅ£ii, te înÅŸeli pe tine 29.ÃŽnseamnă să doarmă toată viaÅ£a cel care crede în vise. 30.Viciul este urât ÅŸi la cei frumoÅŸi; virtutea este frumoasă ÅŸi la cei urâţi. 31.Cine se aruncă în braÅ£ele viciului se rostogoleÅŸte din înălÅ£ime în prăpastie. 32.Lasă ceva mâncare pentru hrana ÅŸoarecilor; nu aprinde o lampă din milă . pentru fluturi. 33.Economia dă săracului ceea ce risipa fură bogatului. 34.Când pieptenul este prea ascuÅ£it smulge părul. 35.Omul superior este acela care arată o bunăvoinţă egală faţă de toÅ£i. 36.Dacă te foloseÅŸti de un om, nu trebuie să te îndoieÅŸti de el; dacă te îndoieÅŸti de el, nu trebuie să-l foloseÅŸti. 37.Călare pe cal nu-Å£i dai seama de greutatea mersului pe jos. 38.Fi-i atent la cel pe care oamenii îl dezaprobă; fi-i atent la cel pe care-l aproba 39.Dacă focul Å£i-a aprins sprâncenele, gândeÅŸte-te cum să-Å£i salvezi ochii. 40.Pe aceia care nu sunt virtuoÅŸi îi tratez ca pe oamenii cu virtuÅ£i ÅŸi vor deveni ÅŸi ei virtuoÅŸi. 41.Cine ÅŸtie să-ÅŸi oblojească rana este pe jumătate vindecat. 42.Un medic nepriceput este tot atât de rău ca un ucigaÅŸ. 43.A salva viaÅ£a unui om valorează mai mult decât a construi o pagodă cu ÅŸapte caturi. 44.SăvârÅŸeÅŸte lucrurile grele cât acestea sunt uÅŸoare. 45.Este mai de folos să cunoÅŸti calităţile duÅŸmanului decât defectele lui. 46.Nu căuta să te salvezi de vâltoarea apei agăţându-te de coada unui tigru. 47.Când ÅŸtii că aripile îţi sunt scurte nu zbura prea sus sau prea departe. 48.Când este vreme frumoasă, ia-Å£i umbrela de ploaie; după ce-ai mâncat ÅŸi te-ai săturat, ia-Å£i provizii cu tine. 49.Când te afli în zile liniÅŸtite, nu pierde din vedere pericolele ce pot să apară. 50.Åži o bucată de hârtie este grea dacă o ridici de multe ori. 51.A-Å£i cunoaÅŸte neÅŸtiinÅ£a este partea cea mai bună a cunoaÅŸterii. 52.A pretinde că-Å£i satisfaci dorinÅ£ele prin pasiuni este ca ÅŸi cum ai crede că poÅ£i stinge focul cu paie. 53.ÃŽnÅ£eleptul nu dezaprobă niciodată un nebun. 54.ÃŽnvăţătorii îţi deschid uÅŸa, însă tu însuÅ£i trebuie să treci prin ea. 55.MaeÅŸtrii se cunosc după ceea ce pot face cu lucruri puÅ£ine. 56.O conversaÅ£ie cu un om înÅ£elept valorează mai mult decât studierea unor cărÅ£i deosebite timp de o lună. 57.Ne trebuie doi ani să învăţăm să vorbim ÅŸi întreaga viaţă să învăţăm să tăcem. 58.Un bătrân îndrăgostit este asemena unei flori înflorită iarna. IubeÅŸte-mă când o merit cel mai puÅ£in; atunci am nevoie cel mai mult. 59.O femeie care îţi spune vârsta reală este fie prea tânără pentru a avea ceva de pierdut, fie prea bătrână pentru a avea ceva de câştigat din asta. 60.Sufletele mari au voinţă, cele slabe doar dorinţă. 61.A prevedea este greu, mai cu seamă când este vorba de viitor. 62.Chiar dacă insulÅ£i pe cineva, nu-i pomeni defectul cel mai mare. 63.Åži drumul cel mai lung începe tot cu un pas. 64.PrimiÅ£i pe fiecare cum primiÅ£i pe oaspeÅ£ii de seamă. 65.Cea mai ÅŸtearsă cerneală este mai bună decât cea mai bună memorie. 66.Când ai 10 paÅŸi de făcut, 9 paÅŸi sunt jumătatea drumului 68.Profesorul deschide uÅŸa, dar trebuie să intri singur. 69.Pentru a ÅŸti drumul care urmează, întreabă-i pe cei care vin înapoi Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cristian steriopol Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Securea a mai doborat un copac tanar... Omul a plecat undeva in necunoscut , cu gandul la prietenii lui , fluierand o melodie ... Drum bun ... drum bun... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Imi pare rau ca nu sunt in Bucuresti, sa-i aduc un ultim omagiu OM-ului, care a fost (si va ramane, in sufletele noastre) Bogdan. Chiar daca am avut ocazia sa-l cunosc doar foarte putin, ma simt onorat ca l-am cunoscut. Dumnezeu sa-l odihneasca! “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Revin si imi permit sa postez aici ceva ce sigur i-ar fi placut lui Bogdan....cei care l-au cunoscut mai bine decat mine nu pot sa nu fie de acord....Avea ceva....de LUP: Si-ti va mai iesi Lupul înainte, Ca sã te înspãimânte. Sã nu te înspãimânti, Frate bun sã-l prinzi, Cã lupul mai stie Seama codrilor Si-a potecilor. Si el te va scoate La drumul de plai, La un fecior de crai, Sã te duci în rai (fragment dintr-o poezie popularã româneascã) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Pt cei care nu stiu, maine se va pleca din fata de la Stadionul Steaua la ora 10:30 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 .... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 O, Doame Dumnezeule! ..... mare păcat. " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Acum lupul a lasat capul jos, se odihneste, dar...vegheaza in acelasi timp..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floyota Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Desi am aflat printre primii de aceasta trista veste,stau si citesc toate posturile voastre iar eu am doua zile in care nu am curaj sa scriu ceva despre asta................dintr-un singur motiv...nu mi-am gasit cuvintele si oricum sunt de prisos. Pace tie Bogdane. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l ierte.... Mai multe cuvinte nu-si au locul........PACE TIE...... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Ii putem aprinde o lumanare si aici http://www.gratefulness.org/candles/candles.cfm?l=eng REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dr.lidia Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Cuvintele sunt de prisos.... Dar...cred ca Bogdan va ramane cu noi prin bucuria cu care ne gindim toti la el.L-am intilnit de citeva ori si mi-a lasat impresia unui om caruia nu i-a fost frica sa traiasca.Sper ca acum e intr-un loc mai bun!!! Cred ca in cinstea lui si a ~vietii~ care e cel mai fragil lucru de pe pamint ar trebui sa ne deschidem sufletele catre cei dragi care sunt inca linga noi si sa le aratam cit de mult ii pretuim zi de zi. Odihneste-te in pace...... Răsar, Mă-nalÅ£, Cobor Åži-apoi dispar, Åži-apusul meu e totuÅŸi răsărit... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 pe aici, pe undeva...... alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca!! Sincere condoleante pentru familie!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Bogdan 4x4 By Lenuta Barbu ( Tutty): Drumul pierdut, masina ta fara "tacanitul" de la volan, o sufa moale, atarnand... E ca si cand de data asta Bogdane nu ai vrut sa iei pe nimeni cu tine, ai plecat singur.. cu zambetul tau jucaus, cu tigara in coltul gurii... Si parca te aud: " Lasa bre, ca nu-i dracul atat de negru ( ca mine)" Dintre toate intrebarile lumii, una singura isi striga neputinta pe toate aceste pagini: DE CE DOAMNEEEEEE ? Bogdane, ai fost atat de iubit aici, si daca toata aceasta iubire nu te-a putut tine langa noi, sunt sigura ca acolo sus, cineva te iubeste mai mult! Ramas bun prieten drag! Danutza, stiu ca toate cuvintele lumii nu sunt de ajuns pentru a-ti alina suferinta, dar poate ne lasi sa o impartim frateste cu tine, asa cum ati facut voi cu dragoastea voastra pentru noi toti. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
barbosu Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 L-am cunoscut la Fundatica. Primul dintre necunoscuti care m-a bagat in seama ... ca nu cunosteam pe nimeni. M-a invitat la o tarie si la o tigare si-am flecarit oleaca. Stiu ca stam pe pamantul asta nenorocit ca sa avem de unde pleca, dar cand pleaca omu' ti-aduci aminte de asta si te intristezi. Pacat.... . Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace. nu e pasare ca porcu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
barbosu Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 nu e pasare ca porcu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate