superalfi Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Nu am avut ocazia sa il cunosc dar am inteles din cele spuse pe aici de caracterul lui deosebit ca om RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator von Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Foarte trist. Pe 3 ianuarie postase la un topic de al nostru de la iesirile de la sfarsit de saptamana. Nu l-am cunoscut personal, dar citind forumul si postand mereu de pe contul lui sacalu, citeam si ce scria Bogdan. Si asa se poate cunoaste un om. Si din postarile voastre mi s-a intarit parerea: un om bun, deosebit. De fapt nu a fost, inca e, si mereu va fi. Trupul si sufletul sa i se odihneasca in pace. Spiritul sau si amintirile celor dragi nu le vor muri in suflet. Condoleante familiei :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Stiu ca e tarziu dar abia ce am sosit in bucu. Am citit tot topicul si am varsat o lacrima pentru pierderea uniui OM extraordinar . Pacat , mare pacat cum cei buni pleaca asa repede. Drum bun Bogdan!! Dani, suntem alaturi de tine, Ionutz si Ioana. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Fotografia despre care am vorbit la un moment dat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Marfa de poza. Bogdan asa cum il stim cel mai bine. O mica obiectie doar: Sticla de whisky trebuia sa fie una de ursus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Mika Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Incerc de 5 minute sa scriu ceva .... nu-mi iese nimic. Ma bucur ca am avut ocazia sa te cunosc, Bogdane! Vei fi mereu piratul nostru. Dani, nu-mi pot inchipui ce e in sufletul tau.... Atat!!!! Mai mult nu mai stiu... nu mai pot... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blacko Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Hmmm...am fost printre primii oameni care au aflat....mi s_a facut rau..in acea secunda...am mai intrebat "care Bogdan de pe forum?"..desi stiam ..."Bogdan 4x4"?!..in speranta ca poate este o greseala...ironic..inca o data...eram in drum spre un traseu de off.... Bogdan..l_am cunoscut cum poate multi dintre noi pot afirma "cum numai eu l_am putut cunoaste"...un foarte bun prieten, un umar pe care plangeam si care asa cum mi_a promis, a luat secretele noastre "in mormant"...dar si un bun prieten de "gasca". Nu m_am prezentat la inmormantare..nu i_am facut pe plac, caci nici el nu si_a tinut promisiunea fata de mine...sa fie mereu "acolo"..de cate ori este nevoie.. ".....NU PLANGE...SUNT AICI"... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 http://forum.computergames.ro/31-stoneh ... -faci.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca. Sper ca e intrun loc mai bun. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuRadu Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 :sr Condoleante. Because life is stranger than fiction. ____________________________ Because life is stranger than fiction. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca! 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Bogdane, te vei afla intotdeauna cu noi, pe unde vom umbla, cu pasul sau cu masina. Fie off road sau doar trekking. Drum bun ! ... prieten drag ... P.S. ... Si vezi cum aranjezi road book - urile alea pe acolo ... si sa lasi statia deschisa pe 16, (asa cum spunea un prieten de-al nostru). Se pare ca Dumnezeu te-a vrut langa el ... invingatorule ! :cl Ma iertati, dar nu pot scrie mai mult, nici macar acum 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crinu Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dureros, regretabil...uneori viata ne da lectii grele. Nu te vom uita , Bogdan ! Is offroad just a hobby ? No, it's more of a love story KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
felics Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Fa-ne niste trasee misto pe-acolo pana venim si noi. La revedere Bogdane ! cscscs Fiecare vrea ce face! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vig1969 Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca..... :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator razbur Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca... Am descis calculatorul dupa o vacanta desi prelungita nu as putea spune ca a fost si reusita , si am gasit topicul despre Bogdan am inceput sa citesc posturile si am simtit un nod in gat.... dupa care o lacrima se prelingea usor pe obraz ... Imi pare nespus de rau ca nu am avut ocazia sa-l cunosc, si la rubrica " pierderi din viata mea" din pacate mai trebuie sa scriu un rand Cu siguranta pe masina mea va aparea in urmatoarele zile o inscriptie 4X4 (verde). Sincere condoleante familiei "Bogdan este sus... si ne asteapta" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Nu am stiut ce sa scriu din prima zi si nu stiu nici acum.... Odinheasca-se in pace, si sincere condoleante familiei.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Cristian Gogu Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 dumnezeu sa-l ierte condoleante familiei imi pare rau ca nu l-am cunoscut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca !!! nu pot sa cred ca omul cu care am stat nopti in sir pe mess cu castile pe urechi si inchinam pahare si radeam pana picam de pe scaune nu mai este !!! ne-am cunoscut si personal la Moneasa ,era un om extraordinar ! ar fi multe de spus... dar sufletul mi sa umplut de amaraciune ! viata cruda..... Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Am pierdut cel mai bun prieten.Nu stiu ce sa mai zic.Dumnezeu sa-il odihneasca,in totdeauna pe unde voi merge il voi purta in gind si in suflet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 vei fi mereu alaturi de noi, prieten drag Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Statem an fata calculatorului si ma gasit fetita mea lacrimand intrebanduma ce am,iar eu i-am spus ca a murit Bogdan dar rebeca mi-a raspuns :NU TATI SA DUS LA CER SA SE INTALNEASCA CU ISUS" DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valissan Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa il ierte ... :sr Tico BMW 525d Mercedes 412 Terrano2 2.7 TD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bodo4runner Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 nu l-am cunoscut pe bogdan,decat pe forum, dar o sa-l intalnesc(intalnim) candva sa ne dam 4x4,sa ascultam muzica rock,sa chefuim cu el ,sa traim viata tot ce ii placea lui si nu numai lui ,de fapt este cu noi bogdan...sa fim POST REPLAY forever ... 3-1989,TOYOTA 4RUNNERSR5,2.4EFI 1.5in BJ spacers from SDORI 2" rear add-a-leafs KYB shocks lift kit replacement 31x10.50x15 BFGoodrich All Terrains Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate