Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4

Max

Postări Recomandate

Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4

Desi n-am cunoscut inca pe nici unul dintre voi, nu pot sa nu remarc spiritul care va leaga, pasiunea, prietenia si compasiunea. sunteti o adevarata familie si meritati un prieten ca bogdan4x4. Toata stima!

Sincere condoleante, Dumnezeu sa-l odihneasca!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 560
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Bogdan 4x4 a cistigat.A ajuns cel mai sus....De acolo se vede totul....Si este liniste...

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

El a fost primul membrul al forumului care mi a urat bun venit in club greu de uitat prima persoana care te saluta cind intri intr o casa .Dumnezeu sa-l odihneasca.

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

Mie tot nu-mi vine sa cred ca nu-l voi mai vedea vreodata.

Si nici in legendele cu "existenta pe lumea cealalta" nu mai cred de mult. Ceea ce face ca totul sa fie si mai abstract. Si mai dureros.. :(

Link spre comentariu

Imi pare atat de rau ca nu mai este,mai ales ca l-am cunoscut la prima mea iesire in off-road la Bucovina unde am ramas in padure pina la 3 dimineata si unde m-ia aratat ca inainte de toate trebuie sa fi OM.regret ca nu l-am condus pe ultimul drum si ca nu va mai fi fizic cu noi in noroaie dar sper sa ne vegheze de acolo de sus.

Sincere condoleante! Cristi si Cornelia

Fara poezie,viata e pustiu !

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Dumnezeu sa-l odihneasca!

A fost un om deosebit! -nu imi ajung cuvintele pentru a-l descrie!

M-a ajutat cu un manual de Aro10 -foarte saritor -lui nu-i mai trebuia si spera sa-mi foloseasca mie, decat sa-l tina " de colectie" ...

Am avut cateva ocazii sa-i intorc gestul si ma bucur ca am profitat de ele... stia sa vorbeasca cu cei din jur, era mereu sincer si saritor si nu uita niciodata sa multumeasca pentru orice gest care-l faceai pt el!...

Bogdan, nici eu nu am sa te uit!

Cu stima,

Ionut S.

Link spre comentariu

Dumnezeu sa-l odihneasca!!!

nu l-am cunoscut personal, dar in in urma cu 2-3 ani bogdan4x4 ma sfatuia ( pe un alt forum 4x4...sper sa nu fac o nefericita confuzie) ce masina sa-mi cumpar...

si mi-am luat ce mi-a zis ...

si sunt cel mai multumit posesor de 4x4...

multumesc inca o data!!!

urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3
Link spre comentariu

Vizitator reallifehunter

F trist...un mare om a plecat dintre noi.Dumnezeul sa-l aiba alaturi...

Dar,fiind a patra(4) persoana apropiata mie care moare de cancer la plamani,nu pot sa nu remarc tristul adevar...si lectia care (nu) se invata....FIRAR TIGARILE sa fie!!!

Condoleante.

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

Noiembrie, dupa iesirea de la Sibiel :

... de mult nu am mai trait clipe atat de placute de relaxare ... ma refer la ora aceea in care ne-am oprit sa frigem carnatii ... zi senina de toamna tarzie, soare cald si cer albastru, iarba uscata si miros de fum ... noi, tolaniti pe iarba, razand si povestind tampenii vesele ... semaca und Mielu' ... Doamna ma-ta mare ... domnul acela in etate si fetita cu blanita :ha: ... the old koshca' ... familia de ursi, dragalindu-se ... blonda fotografa ... Bruno, mucalit ca intotdeauna ... "veveritarii" adunati in jurul jarului ca la sacu' de alune ... Mugur, cu aparenta lui de om serios, dar cu zambetu' in coltu' gurii ... gepetto impuscand luna si "ionel" al lui :ha: tragand la poze ... Nike, trecand ca o vijelie dintr-o parte in cealalta a dealului ... Dragos [ din Agnita ], venit ca la plimbare ... Vali Minune, copilotu' lui Mugur, omul cu idei si solutii :ha: ... bogdan4x4, "amortit" si posomorat ca iar e pasager ... toate fetele ... restul, cei pe care i-am omis si carora le cer astfel scuze ...

Va multumesc !

Era un inceput frumos de noiembrie si nimic nu vestea nenorocirea ... in poza asta stateam cu totii si-l ascultam pe Bogdan, nu mai stiu ce 'reaku ne povestea, fro' circareala de-a lui :ha: ... radeam cu totii si ni se parea ca suntem invincibili si nemuritori ! ...

Daca imi amintesc bine, ne povestea despre felul in care isi salvase cumnatul de la inec..

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare