Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4

Max

Postări Recomandate

• Răspunsuri 560
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4

Nu imi vine sa cred,sunt socat. Eu personal l-am intalnit o singura data la Agnita - free spirit ride 2008, unde am stat cu el la povesti pana la sase dimineata si desi nu ne cunosteam parea ce ne stim de o viata. Un om deosebit si o pierdere imensa. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu l-am cunoscut,pacat....a venit,a facut, a plecat, a ramas printre noi...

http://www.youtube.com/watch?v=GcxkSdQ24Hs

3-1989,TOYOTA 4RUNNERSR5,2.4EFI

1.5in BJ spacers from SDORI

2" rear add-a-leafs

KYB shocks lift kit replacement

31x10.50x15 BFGoodrich All Terrains

Link spre comentariu

Vizitator rememberBogdan4x4

bogdan4x4 a plecat, iar noi stam neputinciosi si privim cum se desfasoara acum vietile noastre fara el......

....ai lasat o rana care nu se poate vindeca doar daca ne vom reintalni intr-o alta viata...asta daca nu cumva ti-ai terminat toate socotelile pe acest pamant. ai trait cum ai vrut si ai trait frumos......

Iti multumesc pentru tot!

Pentru toti cei care l-au cunoscut, aici este un mesaj din partea prietenului nostru pe veci:

Cu drag,

Inca o persoana in inima careia vei ramane pentru totdeauna.

Sa ai somnul frumos!

Editat de Astral
Link spre comentariu

bogdan4x4 a plecat

Pentru toti cei care l-au cunoscut, aici este un mesaj din partea prietenului nostru pe veci:

Cu drag,

Sa ai somnul frumos!

Doar TIMPUL cred ca va va vindeca inimile insangerate de aceasta crunta pierdere ... cicatrici vor ramane pt totdeauna , chiar si pentru noi cei care nu l`am cunoscut pesonal ci doar prin fotografii si "memorii" ale fiecaruia dintre voi ... este foarte dureros ... Dumnezeu sa`l ierte ....

....

....

...

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

salutare , nu cred ca sunt cel mai in masura sa vb despre Bogdan pt ca nici macar nu l-am cunoscut dar prietenul meu Cornel a avut ocazia sa l cunoasca si mi a povestit ca era un mare OM cu un mare caracter , dumnezeu sa-l odihneasca.

audi s4 1.8 4x4
Link spre comentariu

Vizitator hendon

Am lacrimat de cateva ori citind ce ati scris despre bogdan 4x4 pe parcursul celor 27 de pagini...nu-mi gasesc mai multe cuvinte acuma momentan.Regret ca nu l-am cunoscut personal,spiritul lui ramane in voi toti,asta cred ca l-ar incanta cel mai tare sa afle....

Sper sa va cunosc in schimb pe cat mai multi dintre noi.Si sa nu uitam,viata este o lupa dura,nimeni nu iese viu din ea.....

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Link spre comentariu

Vizitator muscaluilie

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Pacat ca de multe ori dumnezeu este atat de ocupat incat mai uita de noi.

Link spre comentariu

Citind cele 28 de pagini cu toate ca nu l-am cunoscut personal ajung la o singura concluzie.Mare OM ,Mare CARACTER

A fost primul care mi-a urat "bine ai venit" pe acest forum si acest lucru nu se uita...

Cuvintele sunt de prisos...Dumnezeu sa-l odihneasca

Link spre comentariu

bogdan4x4 a plecat, iar noi stam neputinciosi si privim cum se desfasoara acum vietile noastre fara el......

....ai lasat o rana care nu se poate vindeca doar daca ne vom reintalni intr-o alta viata...asta daca nu cumva ti-ai terminat toate socotelile pe acest pamant. ai trait cum ai vrut si ai trait frumos......

Iti multumesc pentru tot!

Cu drag,

Sa ai somnul frumos!

Draga"colega" iti multumesc mult pentru postarea acestui link si tot pe aceasta cale ii multumesc mult celui care a facut acest montaj. este deosebit. Bogdan 4x4 va ramane pentru totdeauna in inimile noastre si va fi intotdeauna cu noi pe unde vom merge in teren.

Iti multumesc inca o data.

4x4
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator emy

Salut,

sunt nou pe acest forum..si imi pare nespus de rau de cele ce am citit in 28 de pag...regret ca nu m-am inscris mai repede sa-l pot cunoaste si eu..

imi pare rau sa aud cum un om ca el se duce in lumea celor drepti prea devreme...

eh..cuvintele deja sunt de prisos..Dumnezeu sa-l odihneasca'n pace..

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare