Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4

Max

Postări Recomandate

• Răspunsuri 560
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4

Dupa cum a spus si Max mai sus cel mai mult au pierdut cei ce nu l-au cunoscut si din pacate nu mai

vor avea ONOAREA aceasta.

Sincere condoleante familiei si prietenilor!!!

SUZUKI VITARA SI MAI NOU MAZDA B2500 si un ATV Linhai 4x4.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt mut de uimire si de indignare... viata este o continua nedreptate din care Bogdan nu mai face acum parte... Sunt sigur ca acolo sus ne priveste acum si ne zice zambind: "haideti mai baieti, nu va mai prostiti ca nu s-a intamplat nimic!" . Un OM MARE, un caracter puternic, un prieten adevarat. Dumnezeu sa-l odihneasca. Daniela, suntem alaturi de tine, Razvan&Gabi.

Link spre comentariu

Vizitator ale_pop

Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

Un om pe care mi-as fi dorit sa il cunosc .... am ramas fara cuvinte :sr

Link spre comentariu

Vizitator encarta

Pentru dani,sa nu uitam niciunul de pe acest forum ca pe 1 ianuarie e ziua ei.va fi cea mai trista aniversare a ei.sa nu uite nimeni sa-i spuna o vorba buna,pentru ca o merita cu prisosinta.

Link spre comentariu

Dumnezeu sa-l odihneasca! Nu l-am cunoscut decat din cele spuse de el, aici, pe forum, dar simt cumplit durerea voastra. Condoleante familiei!

Sunt convins ca ne vom cunoaste mai bine "on the other side", Bogdane! Dumnezeu sa te ierte!

Link spre comentariu

Si eu am pierdut pe cineva drag si este asa de mare durerea,

stiu ca ii placeau caii,ii indragea, sper sa fi gasit unul care sa-l duca sus,Dumnezeu sa-ti odihneasca sufletul bun

Condoleante familiei

Link spre comentariu

Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

Mare boier, mare caracter!

Sincere condoleante familiei lui Bogdan.

Vei ramane mereu in sufletele noastre si nu te vom uita niciodata.

Koreanu si Cristina

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

Vizitator celentanu adrian

Am aflat de la ANDY MUSSO ce sa intamplat si inca nu imi vine sa cred. Dupa URSUSFREETRACK ne-am intalnit la o bere si am vorbit despre noi planuri si mi-a zis ca se duce la ceva analize dar ca totul este ok si problemele sunt trecatoare. Nu pot sa realizez inca ca BOGDAN a plecat. Probabil ca asa cum a zis cineva DUMNEZEU are nevoie de oameni buni. Porecla lui era pt mine "4 "pt ca uitase la un concurs sa puna caciulita la A si asa a ramas. DUMNEZEU sa te odihneasca "4" si iti multumesc pt tot ajutorul si intelegerea pe care mi le-ai dat . DANA stiu ca imbarbatarile sunt in asemenea cazuri ipocrizii dar BOGDAN a facut totul stiind ca o femeie tare este alaturi de el

Link spre comentariu

acum vreo 2,3 saptamani bogdan mi-a trimis pe mess urmatoare melodie si mi-a spus ca sa o ascult cand el nu va mai fi.

va dau link-ul de pe youtube

si plang acum asa cum am plans si atunci...iar el radea si

Bogdan 4x4 (12/1/2008 2:17:42 AM): shhhh.......asculta si bea

dia dia (12/1/2008 2:19:03 AM): ma intristeaza melodia asta

Bogdan 4x4 (12/1/2008 2:19:18 AM): pai e trista si misto

Bogdan 4x4 (12/1/2008 2:19:22 AM): asta e rostul ei

Bogdan 4x4 (12/1/2008 2:19:26 AM): pai trebuie sa zambim

Bogdan 4x4 (12/1/2008 2:19:26 AM): ca asa zice la melodie

dia dia (12/1/2008 2:19:47 AM): e trista

Bogdan 4x4 (12/1/2008 2:19:50 AM): eu zambesc fraiero

dia dia (12/1/2008 2:19:57 AM): dar ma faci pe mine sa plang

Bogdan 4x4 (12/1/2008 2:20:03 AM): spanac

Bogdan 4x4 (12/1/2008 2:20:06 AM): nu fi proasta, zambeste. si dac-o fi sa mor.... sa razi, sa nu plangi

Bogdan 4x4 (12/1/2008 2:20:06 AM): sa nu plangi ma auzi?

dar nu pot :(

Extraordinar ! Merita sa ascultati toti melodia !

0745634366
Link spre comentariu

Dumnezeu sa-l ierte :sr :sr :sr

Nello multzam ca m-ai scos in seara aia si am avut onoarea sa-l intalnesc, chiat ca a fost doar pt o orra... doua. Ca el... nu mai sunt....

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Cu asa un mare entuziasm am intrat pe forum in aceasta seara...Dupa ce am citit aceste randuri m-am inmuiat.In astfel de cazuri cuvintele sunt de prisos.Nu am avut onoarea sa il cunosc si imi pare nespus de rau ca nu mai este printre noi.Sincere condoleante familiei si celor apropiati lui. :sr :sr :sr :sr :sr :sr

Link spre comentariu

niciodata n-am sa inteleg de ce trebuie sa si suferim in viata..de ce pierdem prieteni inainte de ai cunoaste?..de ce ni se termina viata,inainte de a incepe..se spune ca Dumnezeu ia la el doar oamenii buni..da data asta se pare ca nu s-a inselat..cu parere de rau ca nu ne-am cunoscut..era timpul ca acest forum si membrii acestui club sa aiba un inger pazitor..din pacate..nu noi facem aceasta alegere.. :sr ramas bun Bogdan..te asteptam sa fii alaturi de noi prin amintirile placute ale celor care te-au cunoscut..sincere condoleante familiei ..

...asta nu-i masina...e IMS!!!...
Link spre comentariu

Dumnezeu sa-l ierte pt pacatele pamentesti si sa-l fericeasca cu tot ce-si dorea mai mult !!!

Condoleante familiei .

Nu am apucat sa-l cunosc decat trecator la Ursus Free Track, dar a fost un om care-si pune amprenta din primele secunde in sufletul interlocutorului.

Amin.

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

ii multumesc lui @bullbar pt atentionare, am sperat sa se faca bine pana in anul nou si sa iasa de la terapie intensiva cand am citit topicul azi dimineata.

oameni buni, credem ca daca mergem pe munte, in offroad, ci motorl cu 260 km/h si mai facem si o groaza de nebunii suntem tari si strong, nu intotdeauna e asa, am avut prieteni de catarat, de drumetii.... si cand erau cel mai putin atenti s-au dus ( dumnezeu sa-i ierte ), viata insa nu iarta, si cred ca trebuie sa ne gandim de 2 ori si sa facem niste sacrificii ca sa avem ce povestii peste ani...

o seara de priveghi in timp ce imi pregatesc bagajele, dar sincer aceasta veste proasta mi-a dat din nou de gandit.

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Cred ce de fiecare data cand voi asculta aceasta melodie imi voi aminti de bogdan.

acum vreo 2,3 saptamani bogdan mi-a trimis pe mess urmatoare melodie si mi-a spus ca sa o ascult cand el nu va mai fi.

va dau link-ul de pe youtube

si plang acum asa cum am plans si atunci...iar el radea si

Bogdan 4x4 (12/1/2008 2:17:42 AM): shhhh.......asculta si bea

dia dia (12/1/2008 2:19:03 AM): ma intristeaza melodia asta

Bogdan 4x4 (12/1/2008 2:19:18 AM): pai e trista si misto

Bogdan 4x4 (12/1/2008 2:19:22 AM): asta e rostul ei

Bogdan 4x4 (12/1/2008 2:19:26 AM): pai trebuie sa zambim

Bogdan 4x4 (12/1/2008 2:19:26 AM): ca asa zice la melodie

dia dia (12/1/2008 2:19:47 AM): e trista

Bogdan 4x4 (12/1/2008 2:19:50 AM): eu zambesc fraiero

dia dia (12/1/2008 2:19:57 AM): dar ma faci pe mine sa plang

Bogdan 4x4 (12/1/2008 2:20:03 AM): spanac

Bogdan 4x4 (12/1/2008 2:20:06 AM): nu fi proasta, zambeste. si dac-o fi sa mor.... sa razi, sa nu plangi

Bogdan 4x4 (12/1/2008 2:20:06 AM): sa nu plangi ma auzi?

dar nu pot :(

Extraordinar ! Merita sa ascultati toti melodia !

Link spre comentariu

Vizitator koala

Noiembrie, dupa iesirea de la Sibiel :

... de mult nu am mai trait clipe atat de placute de relaxare ... ma refer la ora aceea in care ne-am oprit sa frigem carnatii ... zi senina de toamna tarzie, soare cald si cer albastru, iarba uscata si miros de fum ... noi, tolaniti pe iarba, razand si povestind tampenii vesele ... semaca und Mielu' ... Doamna ma-ta mare ... domnul acela in etate si fetita cu blanita :ha: ... the old koshca' ... familia de ursi, dragalindu-se ... blonda fotografa ... Bruno, mucalit ca intotdeauna ... "veveritarii" adunati in jurul jarului ca la sacu' de alune ... Mugur, cu aparenta lui de om serios, dar cu zambetu' in coltu' gurii ... gepetto impuscand luna si "ionel" al lui :ha: tragand la poze ... Nike, trecand ca o vijelie dintr-o parte in cealalta a dealului ... Dragos [ din Agnita ], venit ca la plimbare ... Vali Minune, copilotu' lui Mugur, omul cu idei si solutii :ha: ... bogdan4x4, "amortit" si posomorat ca iar e pasager ... toate fetele ... restul, cei pe care i-am omis si carora le cer astfel scuze ...

Va multumesc !

Era un inceput frumos de noiembrie si nimic nu vestea nenorocirea ... in poza asta stateam cu totii si-l ascultam pe Bogdan, nu mai stiu ce 'reaku ne povestea, fro' circareala de-a lui :ha: ... radeam cu totii si ni se parea ca suntem invincibili si nemuritori ! ...

Link spre comentariu

Dumnezeu sa-l ierte, eu unul cred ca are putine de iertat, nu am auzit nimik rau despte OMUL asta. Mare caracter, cinste Lui. Ne va lipsi.

Dumnezeu sa-l ierte...

nedreapta soarta...

It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there!

Auto: TOYOTA 4Runner

Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS

NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare