Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat!

Yonutz

Postări Recomandate

03.01.2009 Ora 10.30 - Casa Iacob (pe centura la intersectia cu drumul care duce spre Oltenita)

cerinte: masini + derbedei

dotari minime necesare:buna dispozitie

beneficii: nu ie, ca ie umanitara, sa "curatam matzu"!

Variantele horror:

1.Padurea Cernica + anexele (campurile) "masinili nu se zgarie ca nu ie crengi asa lungi, doar se curata de noroi"

Varianta linistita:

1.Glina Valley + anexele (campuri, mlastina etc)

2.Padurea dinspre Nana prin Fundulea

Hepi niu ir!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 90
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat!

Suna interesant...cam cat de lung ati vrea sa fie traseul ca nush daca am bani de benzina :ha: :ha: Eventual o harta cu Casa asta? :h5 :x

Suzuki Samurai '90 "Stuka"
Link spre comentariu

Eu vin atunci :grin:

http://www.salutbucuresti.ro/planoras/ cine vrea sa gaseasca dati la search "oltenitei" si urmariti soseaua pana la intersectia cu centura.

Clauho daca vii facem o mini coloana de Kamikaze? :grin:

Link spre comentariu

Cunosc f. bine zona , sau zonele , da Yonutz zice de soseaua de Oltenita si de padurea Cernica ,

care padure e "nitel" mai incolo (ori sunt eu greu de cap) :ha: :ha: ...

@Noobius : Aproape sigur ne vedem... , stai sa intre Ionut sa dea mai multe detalii ...

Tinem legatura.... :h5

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

daca variantele sint glina+nana sau cernica, de ce sa nu ne vedem la MOL (sau OMV? ), inainte de a intra pe autostrada? cistigam timp.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Bre, boieri dumneavoastra ... CASA IACOB este exact PE CENTURA la iesirea SPRE OLTENITA (o cladire de geamuri albastre si o parcare de tiruri in fata)!

@noobius - sau asa!

Ziceam sa ne vedem toti acolo sa stabilim impreuna unde sa mergem (Glina, Fundulea sau Cernica sau si/si :ha: :ha: :ha: )... ... Voi fi acolo in parcare de la 10.30 pana la 11.00! :grin:

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

Foarte buna ideea...sa iesim din dulcea lancezeala...sa abandonam continua mistuiala... voi fi prezent cu taica ursu'

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

Am febra 38 si AT-urile lui MrJv, de la Ursusfreetrack.

Dar daca ma trezesc la timp si imi schimb rotile, vin si eu.

Fara Milo, e prea frig pentru el..

Link spre comentariu

@redscarlet

Imi pare rau de reaua ta dispozitie produsa de febra ... noteaza un nr de telefon 0743 122 225... Daca te trezesti mai tarziu da o sarma, suntem prin zona!

Nu cred ca trebuie sa schimbi rotile, eu unul vin cu gumele de strada ... e mai palpitant asa, si in padurea Cernica solul la acea ora o sa fie semiumed (daca temperatura creste peste 0 gr) sau inghetat!

@others

ora 10.30 Casa Iacob (pe centura la iesirea spre Oltenita. Stam acolo pana la ora 11.00 ... Ptr cei care intarzie notati nr de telefon de mai sus! Multumesc! :h5

Link spre comentariu

din pacate a trebuit s-o tai mai devreme, ca aveam de pus niste galerii. le-am pus si toata lumea e fericita. :grin:

930112276_cadouutilizator100.jpg.b5784d8cba69e5fb5562d184a62606e1.jpgIMG_1829 (Medium).JPG[/attachment:191aom16]

Evolution-KitL12.jpg.f7dd3991b9ccdfff79cb4515cc05fc2b.jpgIMG_1831 (Medium).JPG[/attachment:191aom16]

552166272_PATROL002.jpg.b8ccc4de0b6ec6309f7f906910376633.jpgIMG_1834 (Medium).JPG[/attachment:191aom16]

IM000048.JPG.1f27346b542994f04533856f1f5dcc1f.JPGIMG_1840 (Medium).JPG[/attachment:191aom16]

IMG_1844 (Medium).JPG[/attachment:191aom16]

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Acum am ajuns si eu acasa Ursu si cu inca vre-o 3 mashini inca sunt pe acolo :banana

http://img53.imageshack.us/img53/9205/dscf6954og0.th.jpg http://img53.imageshack.us/img53/9781/dscf6983ou9.th.jpg http://img53.imageshack.us/img53/629/dscf7013fi1.th.jpg

Cine vrea mai multe poze ne vedem pe mess bursucu_spinos@yahoo.com" onclick="window.open(this.href);return false; :ypu

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

Inca o iesire "soft"....deja cand zice cineva ca o sa fie lejer eu stau acasa :ha: :ha:

Multumiri dl-ui Semaca pt asistenta si copilotaj :grin: :x

Poze maine eventual.

edit: Nike sper ca nu te superi, dar am uitat complet de coarda aia :sr Pot sa ti-o aduc vineri dupa ce las masina la mecanic?

Link spre comentariu

Inca o iesire "soft"....deja cand zice cineva ca o sa fie lejer eu stau acasa :ha: :ha:

Multumiri dl-ui Semaca pt asistenta si copilotaj :grin: :x

Poze maine eventual.

Ma bucur pt tine ca ai invatat o lectie importanta: nu este bine sa faci flotari intr-o mana atunci cand te afli in masina, pe o parte! Si nici nu poti tine intr-o singura mana....o "veverita", oricat de delicata ar fi! :h5

FELICITARI PT CURAJ!

Link spre comentariu

:roll: ma gindeam acum... e posibil ca zgomotele care mie imi pareau de la diff fata sa fie de fapt de la lsd-ul de pe spate? chit ca n-am ulei in ala de pe fata... :hw

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

e f posibil sa fie de la LSD.semaca a facut multe poze dar avand in vedere ca a venit pentru 4 ore de offroad cu 6 beri, u1 termos de vin fiert (din care am gustat si eu recunosc), 1 sticla de whisky si inca una de vin de care a chelit-o pe dana cred ca pozele vor fi postate pe luni :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare