Yonutz Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 03.01.2009 Ora 10.30 - Casa Iacob (pe centura la intersectia cu drumul care duce spre Oltenita) cerinte: masini + derbedei dotari minime necesare:buna dispozitie beneficii: nu ie, ca ie umanitara, sa "curatam matzu"! Variantele horror: 1.Padurea Cernica + anexele (campurile) "masinili nu se zgarie ca nu ie crengi asa lungi, doar se curata de noroi" Varianta linistita: 1.Glina Valley + anexele (campuri, mlastina etc) 2.Padurea dinspre Nana prin Fundulea Hepi niu ir! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! 99 % vin :banana "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! Gata 100 % .Mai vine Navara si Bunicu" "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! Bre nea Yonutze , unde-i casa asta "Iacob" mai exact ? Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! Suna interesant...cam cat de lung ati vrea sa fie traseul ca nush daca am bani de benzina :ha: :ha: Eventual o harta cu Casa asta? :h5 :x Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! Daca "ie umanitara , de curatare a matului ", cred ca o sa fie un traseu fffff scurt , adica pana la carciuma si inapoi :ha: :ha: :ha: . Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! Eu vin atunci :grin: http://www.salutbucuresti.ro/planoras/ cine vrea sa gaseasca dati la search "oltenitei" si urmariti soseaua pana la intersectia cu centura. Clauho daca vii facem o mini coloana de Kamikaze? :grin: Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! Cunosc f. bine zona , sau zonele , da Yonutz zice de soseaua de Oltenita si de padurea Cernica , care padure e "nitel" mai incolo (ori sunt eu greu de cap) :ha: :ha: ... @Noobius : Aproape sigur ne vedem... , stai sa intre Ionut sa dea mai multe detalii ... Tinem legatura.... :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! daca variantele sint glina+nana sau cernica, de ce sa nu ne vedem la MOL (sau OMV? ), inainte de a intra pe autostrada? cistigam timp. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 2, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 (editat) Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! Bre, boieri dumneavoastra ... CASA IACOB este exact PE CENTURA la iesirea SPRE OLTENITA (o cladire de geamuri albastre si o parcare de tiruri in fata)! @noobius - sau asa! Ziceam sa ne vedem toti acolo sa stabilim impreuna unde sa mergem (Glina, Fundulea sau Cernica sau si/si :ha: :ha: :ha: )... ... Voi fi acolo in parcare de la 10.30 pana la 11.00! :grin: Editat Iunie 4, 2011 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! Count me in :grin: Daca vrea cineva sa facem mini coloana pana acolo tel meu e 0727893728 Alex. Ne vedem acolo :h5 Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! vine si ursu cu semaca copilot........ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! mai vine si Eu cu Dani si Andi cu musso....... "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! Foarte buna ideea...sa iesim din dulcea lancezeala...sa abandonam continua mistuiala... voi fi prezent cu taica ursu' Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! Am febra 38 si AT-urile lui MrJv, de la Ursusfreetrack. Dar daca ma trezesc la timp si imi schimb rotile, vin si eu. Fara Milo, e prea frig pentru el.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! Aje....hai ca ma infatisez si eu...ca tot abia sosii din munti cu barca! :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 3, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! @redscarlet Imi pare rau de reaua ta dispozitie produsa de febra ... noteaza un nr de telefon 0743 122 225... Daca te trezesti mai tarziu da o sarma, suntem prin zona! Nu cred ca trebuie sa schimbi rotile, eu unul vin cu gumele de strada ... e mai palpitant asa, si in padurea Cernica solul la acea ora o sa fie semiumed (daca temperatura creste peste 0 gr) sau inghetat! @others ora 10.30 Casa Iacob (pe centura la iesirea spre Oltenita. Stam acolo pana la ora 11.00 ... Ptr cei care intarzie notati nr de telefon de mai sus! Multumesc! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! din pacate a trebuit s-o tai mai devreme, ca aveam de pus niste galerii. le-am pus si toata lumea e fericita. :grin: IMG_1829 (Medium).JPG[/attachment:191aom16] IMG_1831 (Medium).JPG[/attachment:191aom16] IMG_1834 (Medium).JPG[/attachment:191aom16] IMG_1840 (Medium).JPG[/attachment:191aom16] IMG_1844 (Medium).JPG[/attachment:191aom16] The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! Acum am ajuns si eu acasa Ursu si cu inca vre-o 3 mashini inca sunt pe acolo :banana http://img53.imageshack.us/img53/9205/dscf6954og0.th.jpg http://img53.imageshack.us/img53/9781/dscf6983ou9.th.jpg http://img53.imageshack.us/img53/629/dscf7013fi1.th.jpg Cine vrea mai multe poze ne vedem pe mess bursucu_spinos@yahoo.com" onclick="window.open(this.href);return false; :ypu Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! @Busule am sosit si noi. Ne-am mai invartit printr-un cimitir...o groapa de gunoi si...gata :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! Inca o iesire "soft"....deja cand zice cineva ca o sa fie lejer eu stau acasa :ha: :ha: Multumiri dl-ui Semaca pt asistenta si copilotaj :grin: :x Poze maine eventual. edit: Nike sper ca nu te superi, dar am uitat complet de coarda aia :sr Pot sa ti-o aduc vineri dupa ce las masina la mecanic? Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! Inca o iesire "soft"....deja cand zice cineva ca o sa fie lejer eu stau acasa :ha: :ha: Multumiri dl-ui Semaca pt asistenta si copilotaj :grin: :x Poze maine eventual. Ma bucur pt tine ca ai invatat o lectie importanta: nu este bine sa faci flotari intr-o mana atunci cand te afli in masina, pe o parte! Si nici nu poti tine intr-o singura mana....o "veverita", oricat de delicata ar fi! :h5 FELICITARI PT CURAJ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! :roll: ma gindeam acum... e posibil ca zgomotele care mie imi pareau de la diff fata sa fie de fapt de la lsd-ul de pe spate? chit ca n-am ulei in ala de pe fata... :hw The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! e f posibil sa fie de la LSD.semaca a facut multe poze dar avand in vedere ca a venit pentru 4 ore de offroad cu 6 beri, u1 termos de vin fiert (din care am gustat si eu recunosc), 1 sticla de whisky si inca una de vin de care a chelit-o pe dana cred ca pozele vor fi postate pe luni :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george73nissan Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! am incercat sa pun ceva poze, dar nu se incarca!? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate