Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! @Scorpionule.....in poza aia eram la iesire....aveam deja crapii in halau! :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! vaz ca lumea e rea si vorbeste de-a-np**ulea! este adevarat ca m-am pregatit pentru off road...cine ma cunoaste , stie ca sunt om gospodar, dar.... asta nu inseamna ca , par egzamplu, l-am abuzat pa ala micu...noobius... :ha: :ha: :ha: Buna observatia conform careia chiar daca nu umblam la termos :x , tot il bagam in neste sleauri...hi, hi, hi... In alta ordine de idei apreciez prestatia D-lui noobius, victima mea de data asta..., ca fiind de mare succes. Stateam, poate, ca mai mult stateam.... si ma gandeam ca ....micutul are 21 de anisori...jumatate cat am eu...ehehei...daca m-apucam eu acu 20 de ani de off road ....acu....probabil ca aveam un service de 4x4.... :ha: :ha: :ha: si-mi caram coa***stele cu o mare roaba :ha: :ha: :ha: dar...sa postam ceva imagistica, cum sade bine la offroad... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! @bullbar "Dai, da-o dracu'!"?!? :ha: Semaca style.. Dar daca nu ti-au zis-o si pe aia cu spanul in ***da, tot degeaba, mai ai de invatat... :) :ha: Imi pare rau ca n-am ajuns azi... Am vrut la un moment dat sa va sun, sa vad pe unde sunteti si sa vin sa va fac poze, macar. Dar era cam frig pentru frisoanele mele. Dar mai bine, as fi ras si as fi strigat, iar in final as fi ajuns precum Koala, in cea de-a doua zi... de raceala. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! trei imagini de mare angajament...balet cu ursu.... :ha: :ha: :ha: Din ciclul: stelele baletului rus... :ha: :ha: :ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! Misto ieirea, sa va fie de bine. Pacat ca la ora la care am scos eu cornu' din perna si l-am sunat pe Redscorpion, voi erati deja acolo, ca mai dadeam si eu niste noroi la reumatism. Trecerea aia peste lac ar fi misto de facut in sens invers.. :grin: La groapa nu ati fost? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! @domn' semaca...matele tii cu ursu. Nu cu ursu-ursu...ci cu Ursu! Pe el nu l-ai fotografiat cand trageam 4 masini de el si degeaba? Nu are nimeni poze cu memorabilul moment cand 4 mahule de nissanuri se chinuiau sa stea pe loc fiind insa trase fara mila de teribilul cabestant al lui Ursu imobilizat pana la brau intr-un amestec periculos de noroi, iarba si gheata? :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! ne gaseai in zona suzukere...ne gaseai...n-am parcurs distante mari...Initial am fost copilot la ursu dar, cand am vazut ca e de munca ...(se incotopenea una, doua...) am trecut pa categoria "grasshoper" :ha: :ha: :ha: (ASTA a fost buna Petre!!!) Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! cateva personaje participante...mai mult sau mai putin... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! In incheiere pot sa spun ca m-am simtit foarte bine astazi...chiar aveam nevoie de asta MULTUMESC Ionutz ! PS inca o poza ...ca nu pot sa ma abtin... :ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! In incheiere pot sa spun ca m-am simtit foarte bine astazi...chiar aveam nevoie de asta MULTUMESC Ionutz ! PS inca o poza ...ca nu pot sa ma abtin... :ha: @Domn Semaca....la ora aia eu puteam pronunta corect articulat cuvantul: ravena! La matale...iesea mereu "lavena"! :ha: :ha: Sa inchei si eu: multumesc tuturor pt primirea in grup. Sunteti foarte misto...avea dreptate Bogdan 4x4 - Dumnezeu sa-l ierte - cand a bagat mana in foc pt voi. Multumesc Ionutz pt traseu, lui Ursu pt ca de fiecare data m-a scos din rahat, lui Navara pt ca mi-a reparat troliul rupt, doamnelor care mi-au dat sa mananc, lui Semaca pt ca m-a facut sa ma simt de rahat cand radea de mine si apoi mi-a strans mana cu mare caldura....domnului doctor care a dat la lopata in locul meu....TUTUROR VA MULTUMESC! Concluzia: cu voi..oricand, oriunde, oricum! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! breeee...... sa va fie de bine,vorba lui suzuker, groapa? inseamna ca daca ati ratat-o mai trebuie mers inca o data sa o incercati :ha: :ha: cand mergem? maine? KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! Foarte tare :1 pacat ca am gasit topicul tarziu :P @ Vali, eu inca am motorina in rezervorul :ha: :ha: :ha: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! Pai sa o luam cu inceputul ... initial gandisem o iesire cu 3-4 maxim 5 masini softeanu, gandindu-ma ca poate corup macar 2-3 golani sa nu mai iesim singuri! In conditiile in care s-au prezentat la Casa Iacob 17 masini, deja padurea Cernica sau zona Glina devenea un fel de parcare tip mall cu plata unde primii ocupa locurile si dupa aia la bariera e coada cu aia care mai vor sa prinda si ei un loc :ha: :ha: Deja ma gandeam sa imi iau inima in dinti sa imi fac rate la Altex ptr frigidere, congelatoare si alte agregate frigorifice! :ha: :ha: :ha: Drept ptr care maestrul nike & patrolul sau (dreptaci de meserie) a aruncat-o paia "marcatoare" : Calugareni! Deci conform teoriei pe kant cand ai doua variante intotdeauna o alegi pe a treia! Multumirile ptr traseu la el, eu doar am aruncat pisica ... Calugareniul il stiam din mers dar sincer am ramas cu gura cascata cate posibilitati de traseu usor-mediu si chiar si greu, exista in acea padure (cei care au ramas ptr a doua repriza pot confirma) , unde am reusit chiar si performanta de a ne rataci de gasca (koala nu fi gelos se intampla la astia cu patroale care au prea multe ceasuri de urmarit la bord si capreoarele prin padure... :ha: :ha: :ha: ) si intr-un tarziu m-am dat jos din utilaj sa adulmec urmele cardului pe care l-am mai si gasit! Au fost de toate: ravene, dealuri, noroi, rauri, ramuri (multumesc baieti!! :ha: :ha: :ha: - ma manca talpa sa ma dau la rau ... dar am pus capat instinctului animalic in ultimul moment, intr-o fractiune de secunda de luciditate, teorie care nu a functionat si la operatiunea "Who the fuck is Sinan?!") @noobius - pustiule esti tare, ai sange in instalatie, nu trebuie sa te demoralizezi ptr un prag (care oricum era naspa) ! Acest sport se face cu rabdare si cu maxima atentie ptr a putea evita damage-uri chiar daca masina nu e inaltata (cum au golanii astia mari)! Daca o sa fi putin mai mic la picior cand dai gaz, rezultatele or sa apara! Asteptam cu totii cu mare interes sa vii si la urmatoarele iesiri, cu preasfintia sa Semaca in rolu' de copilot mai pe mute :ha: :ha: :ha: ! Ca s-o nu o mai lungesc cu vorbareala sa dau drumu' la un card de poze! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! next consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! next consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! Chiar daca nu am avut ocazia sa-l cunosc pe Domnul Bogdan, azi am simtit la fiecare bucata de gheata sparta, la fiecare creanga rupta, la fiecare fir de noroi aruncat, la fiecare deal urcat sau coborat ca nu suntem singuri! Poate o sa vi se para paranormal (nu dati cu pietre in mine), dar atunci cand ne-am ratacit de ajunsesem exact in partea opusa a padurii (la mlastina) cineva ne-a calauzit rotile pe drumul cel mai scurt pana sa se lase seara, inapoi la grup neavand statie sau alt mijloc de comunicare si fiind ptr prima data in acea padure! Respect maxim ptr Dana (care a fost prezenta azi si ea) si sper din toata inima sa treci alaturi de noi peste aceasta nedreapta si stramba cumpana a vietii! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! breeee...... sa va fie de bine,vorba lui suzuker, groapa? inseamna ca daca ati ratat-o mai trebuie mers inca o data sa o incercati :ha: :ha: cand mergem? maine? Groapa ca groapa ... padurea trebuie reincercata NEAPARAT dupa ce ploua vreo 2 zile ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! sa va fie de bine !! faina tura. next time, da-ti si voi un telefon, vin macar copil de mingi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! Multumesc tuturor pt aprecieri....mai am multe de invatat si sper sa le invat cu voi la iesiri de profil :ypu De prag si de bara fata chiar nu mi-a pasat, eram doar curios cum dreaq s-au indoit in halul ala :ha: Acum mai ramane sa vad ce mi-a facut poc/trosc/wtf la masina azi dimineata cand am incercat sa demarez :P Am si eu cateva poze, poate mai pe seara ajung. Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! bravo. nota 10. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! Bravo mah betivilor ! :ha: ... foarte misto iesirea, din cate vad si din cate mi-a povestit ursu ... ma rog, este vorba despre cel de-al doilea telefon, pentru ca la primul mi-a luat familia-n stromeleac :ha: :ha: :ha: ... ... cred ca, incet-incet, putem sa decretam locul unde Sinan si-a luat-o, ad litteram, in bot :banana, ca fiind zona de antrenament a "baietilor veseli de la oras" :ha: ... aceste iesiri trebuiesc repetate si tre' sa devina sofisticate ... putem ajunge sa cunoastem foarte bine traseele de acolo, ne putem antrena acolo si, pana se sesizeaza vreun "for de labagii" :ha: , ne putem da linistiti prin noroaiele alea ... ... la urmatoarele iesiri din zona, iesiri de sambata dimineata, vreau sa vin si eu cu voi ... sa va arate tata ce inseamna sa te ratacesti cu adevarat :ha: :ha: :ha: ... Inca o data, felicitarile mele domnilor ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! vad ca l-ati cules si pe Andrei :) lumea-i mica si rotunda :) The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate