Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat!

Yonutz

Postări Recomandate

Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat!

e f posibil sa fie de la LSD.semaca a facut multe poze dar avand in vedere ca a venit pentru 4 ore de offroad cu 6 beri, u1 termos de vin fiert (din care am gustat si eu recunosc), 1 sticla de whisky si inca una de vin de care a chelit-o pe dana cred ca pozele vor fi postate pe luni :ha:

Belea....d'aia il punea pe micutul nostru "grasshoper" sa se bage in vagauni? :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 90
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Inca o iesire "soft"....deja cand zice cineva ca o sa fie lejer eu stau acasa :ha: :ha:

Multumiri dl-ui Semaca pt asistenta si copilotaj :grin: :x

Poze maine eventual.

Ma bucur pt tine ca ai invatat o lectie importanta: nu este bine sa faci flotari intr-o mana atunci cand te afli in masina, pe o parte! Si nici nu poti tine intr-o singura mana....o "veverita", oricat de delicata ar fi! :h5

FELICITARI PT CURAJ!

Aia n-a fost curaj, a fost prostie curata din partea mea....kids don't try this while offroading or at home :ha:

Ms si sper sa ne mai vedem :h5

edit: neah cred ca ma baga prin vagauni si daca nu lua nimic la bord :ha: a fost marfa rau oricum

Suzuki Samurai '90 "Stuka"
Link spre comentariu

e f posibil sa fie de la LSD.semaca a facut multe poze dar avand in vedere ca a venit pentru 4 ore de offroad cu 6 beri, u1 termos de vin fiert (din care am gustat si eu recunosc), 1 sticla de whisky si inca una de vin de care a chelit-o pe dana cred ca pozele vor fi postate pe luni :ha:

:ha: Excelent. Daca stiam , lasam masina si pe fii-mea acasa si luam un taxi pana la Calugareni :dr . :hm

:h5

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

Vizitator nanuk

am incercat sa pun ceva poze, dar nu se incarca!?

ai grija la dimensiune si rezolutie................

Link spre comentariu

Apropos de beutura....Ursu a luat ceva? Nu de alta, dar de fiecare data cand zicea: da-i, da-i, da-i...rupe....da-ti drumu', da-ti drumu' (sper ca nu va ganditi la alte prostii in offroad) ma avantam lejer in c.c.t! Bineinteles ca tot el ma scotea. O fi vrut sa-mi spuna ceva prin aceasta atitudine? :uameni

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

nu faceam eu bine sa te las in padure? :grin: acum nu mai aveai forum. nu am baut decat o guritza de vin fiert pentru ca exact atunci cand il turnam in cana a sunat Koala si am vut sa raspund cand aveam cana in stanga si termosul in dreapta.am varsat vinul pe mine,m-am oparit si nu mi-a mai trebuit.acum insa,la gura sobei, sorb un paharel de palinca cu miere de la un coleg forumist.f buna!!!!!!

Link spre comentariu

nu faceam eu bine sa te las in padure? :grin: acum nu mai aveai forum. nu am baut decat o guritza de vin fiert pentru ca exact atunci cand il turnam in cana a sunat Koala si am vut sa raspund cand aveam cana in stanga si termosul in dreapta.am varsat vinul pe mine,m-am oparit si nu mi-a mai trebuit.acum insa,la gura sobei, sorb un paharel de palinca cu miere de la un coleg forumist.f buna!!!!!!

Cu vinul am inteles ce s-a intamplat. Dar cu berile? A...macar cu Koala ai vorbit? :ha: :ha: :ha: (auzi la el: o "gurita"...tu te-ai uitat recent in oglinda sa vezi ce cascatura ai sub nas? )

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

am vorbit la modul ca am latrat la el ce vrea si mi-a zis k nimic.ce era sa mai zica bietul om....l-am sunat acum seara si am stat de vorba.

lasand caterinca la o parte azi am vazut un patrol y60 de 2.8 cu intercooler care merge superb.noi am crezut ca motorul este pe benzina,asa bine mergea.e facut de Domide, dar facut foooooooooooooooarte misto.

Link spre comentariu

am vorbit la modul ca am latrat la el ce vrea si mi-a zis k nimic.ce era sa mai zica bietul om....l-am sunat acum seara si am stat de vorba.

lasand caterinca la o parte azi am vazut un patrol y60 de 2.8 cu intercooler care merge superb.noi am crezut ca motorul este pe benzina,asa bine mergea.e facut de Domide, dar facut foooooooooooooooarte misto.

Ca sa nu mai zic de cauciucurile alea....absolut bestiala masina :1

Suzuki Samurai '90 "Stuka"
Link spre comentariu

Tot aje!

asa ba fa-ma tu de cacaoooo :ypu :ypu :ypu am spart gheata la propriu...........

"Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson"

PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397

Link spre comentariu

bravo bah, sa va fie de bine! n-ati fi dat si voi un tel ... azi am frecat-o aiurea toata ziua. De plictiseala am si spalat masina.

Ursule, mai da bre si tu de pomana ca vezi cum iti tremura mana si risipesti lichidele :ha:

Link spre comentariu

Tot aje!

asa ba fa-ma tu de cacaoooo :ypu :ypu :ypu am spart gheata la propriu...........

ai spart tu gheata, da' puterea ursului n-a fost inca intrecuta :grin: bun superwinch-ul ursule! :1

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Bravo baieti,faina iesirea :bravo

PS Bullbar cum s-a comportat blokantu azi?

Hmmm...incep sa ma prind cam cum au gandit astia sa functioneze blocantul la nissan. asta pt ca nu merge tot timpul si nu in orice conditii. a fost acceptabil...adica pacane cand esti la ananghie....si se blocheaza corespunzator atunci cand nu mai are nici un efect si esti deja "pe burta" in rahat!

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

Bravo, gashca..

Da'.. eu tot n-am inteles ce-a patit Semaca... :ha:

Link spre comentariu

Bravo, gashca..

Da'.. eu tot n-am inteles ce-a patit Semaca... :ha:

Am sa incerc realizarea unui portret al dl copilot semaca pe ziua de azi: la prima ravena....parea sobru, in sensul ca articula R-ul si L-ul exact ca in dictionar. A...si nu canta. Mai apoi....cand micutsul nostru "grasshoper" a inceput sa slefuiasca dealurile cu manerele de la usi...brusc domn semaca l-a atras intr-o cursa "didactica" unde au ramas pe burta in noroi si gheata. la revenirea celor doi...semaca se uita de la dreapta la stanga ca si cum se uita de la stanga la dreapta dar mai larg. Apoi a inceput sa fredoneze ceva in statie...de unde am dedus ca ceea ce "mancase" ii afectase limba. Dupa cateva mici ocolisuri...nu mai avea vinul in mana...ci uiski. apoi......a av ut din nou vinul in mana...si apoi...nu mai conta deoarece era evident ca la frigul de afara i se inclestasera dintii si nu mai putea articula toate cuvintele :grin:

La ultima rapa..mi-a recomandat: da-i, da-o dracu! Nu stiu exact la ce s-a referit...cred ca la masina mea...dar tot avea o sticla in mana. De vin rosu! Daca imi mai aduc aminte detalii....ti le voi comunica. Oricum....domn Semaca a fost "za best" deoarece era reperul meu in a "NU FACE CEEA CE IMI RECOMANDA" :ha: :ha: :ha:

P.S. intre noi fie vorba...la trecerea raului cred ca si Ursu mi-a zis cam la fel: da-i ca nu are ce sa se intample! Si am prins doi crapi cu portbagajul! (Ursu daca a gustat ceva, a facut-o tirat)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare