Noobius Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! Si acum niste poze :grin: Scuze pentru calitate, dar sunt facute cu telefonul :bannana Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! Foarte intalnirea mi-a parut bine sa va cunosc si poate mai ieshim impreuna @bullbar : merci de bulion @semaca "pe veveritarii astia nu i-am convins..." : Poate data viitoare Scuze ca am plecat mai devreme dar aruncase taica-miu buzduganul ca vine mai devreme :T Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! Aveti aici si ultimele filme pe care le-am scos. Precum si pe domn' Semaca ghidandu-ne, pe mine si pe Andrei...intr-o vagauna. "Asa...da-o reaku....." http://www.petreniteanu.ro/?p=120 Il aveti si pe ursu in "moale" :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! :1 :bravo Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! Multumesc tuturor pt aprecieri....mai am multe de invatat si sper sa le invat cu voi la iesiri de profil :ypu De prag si de bara fata chiar nu mi-a pasat, eram doar curios cum dreaq s-au indoit in halul ala :ha: Acum mai ramane sa vad ce mi-a facut poc/trosc/wtf la masina azi dimineata cand am incercat sa demarez :P Am si eu cateva poze, poate mai pe seara ajung. Prin cata apa ati incercat masinile, peste noapte a inghetat pe discuri/tamburi. Poate chiar si pe crucile de la cardane sau chiar la discul de ambreiaj. In mod normal nu ar trebui sa fie probleme dupa ce mergi ceva mai mult cu masina si apuca apa sa se evapore .... most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! Un mic bonus ptr participanti si chibiti: http://yonyka.blogspot.com/2009/01/blog-post.html PS - nu e de Oscar, dar zic eu ca ptr prima isprava de acest gen merita efortul de a avea rabdare sa fie vazut! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! BELEA FILMUL!!!! :h5 Yonutz numai in posturi de cacao m-ai pus :banana N-ai zice si tu ceva bun de mine: ca sunt frumos....ca-s alea-alea....numai de cacao si tu si semaca :h5 Lasa, lasa....va gasesc eu pe vreo alee cu 3 roti la pasarele.... :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! Misto filmul Yonyka :h5 "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! felicitari romani... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! Marfa filmuletzu...Internationala chiar nu o mai auzisem de mult... :ha: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! Felicitari ! Super faina iesirea ! Va rog mult, anuntati si voi cand mai mergeti la Calugareni, ca vrem si noi ! Va rog sa ne anuntati si pe noi. Tel meu : 0723-340-811 sau 0724-364-344 (Nicolle - Encarta). Multumim mult. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! felicitri super traseu Off-topic: Yonutz La Multi Ani, sanatate, esti un Sfint Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 7, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! Multumesc, multumesc maestre, la multi ani la toti Ionii si Ioanele pare si impare ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! La Multi Ani ! Yonutz ! @Miron Sorin: Multumesc pentru mesaj 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! are careva vreo poza cu toyota prin ravena de la inceput? :x The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! Din pacate numai astea 3 le am cu Toyota http://img509.imageshack.us/img509/3432/dscf6936ay3.th.jpg http://img509.imageshack.us/img509/2996/dscf6937nn4.th.jpg http://img509.imageshack.us/img509/2396/dscf6938qt3.th.jpg Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Lasati beutura, hai sa scoatem motanu' la aer confiat! ai o :x de la mine :h5 The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate