Vali alias Babu Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 4 protagonisti; Cheliosul,RZV, Jidanu si ``moa`` ne-am incercat si noi jucariile pe la Gradinari si am gasit asta KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) ii las pe baieti sa posteze si alte poze ca eu am fost blocat in masina o buna bucata de vreme :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sarpepem Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) Vali pacat ca nu am fost si eu acolo ca te trageam eu afara... :banana :ha: Deschide ochii. Gandeste! aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) ma valter, vrei sa te revansezi, aaa? iti dau ocazia,stai linistit :ha: :ha: :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) Vali mancati-ash Mt-urile lu' matale...pai acolo te bagashi? A....ca sa te scoata lumea, nu? Pe unde te gandeai tu ca iesi fara ajutor? :ha: :ha: Trebuia sa fiu eu acolo...sa iti dau niste "svancuri" cu shufa! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) m-a prins gheata cu nisipul cu rotile virate spre dreapta si au tras 2 masini de mine si nimic, dupa ce m-a tras cheliosu de spate de mi-a aranjat masina si am putut vira abia atunci am putut s-o scot cu o mica avarie la aripa stanga(2 picioare si am mai asezat-o) :ha: :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) Bravooo..... Iesiti si nu dati nici un semn, asa va trebeeee :P RZV iar a venit fara Zina nu vrea sa-i szgarie "fasul"? sau o baga la naftalina :grin: Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) cica, am plecat sa reparam laptop-urile lui rzv, iar eu, am plecat cu razvan sa-l ajut,sa-i arat drumul :ha: :ha: :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) Pai si nu stiati ca atelierul e la mine, am un ciocan de 15 kg in 3 s era gata :ha: Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mohaoliver Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) Buna aventura! Bravo baieti! bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) Bravooo..... Iesiti si nu dati nici un semn, asa va trebeeee :P RZV iar a venit fara Zina nu vrea sa-i szgarie "fasul"? sau o baga la naftalina :grin: subscriu...sa va fie de bine(iesirea) dar sa nu se mai repete(sa nu ziceti)... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) hem, tu intrebai daca rzv a venit cu zana? nu numai ca a venit, dar a si prestat vreo trei minute prin coclauri :ha: :ha: KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) vali, acelasi nebun frumos care de fiecare data ofera spectacol KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) recital toyota KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) Bravooo..... Iesiti si nu dati nici un semn, asa va trebeeee :P RZV iar a venit fara Zina nu vrea sa-i szgarie "fasul"? sau o baga la naftalina :grin: subscriu...sa va fie de bine(iesirea) dar sa nu se mai repete(sa nu ziceti)... Subscriu si eu :P Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) prima iesire in teren a lu jidanu, ne putem considera nasii lui, pe viitor mai mult curaj si span in ......, ca doar iesi cu masina in camp nu cu sotia la shopping :ha: KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) stiu eu de ce nu a trecut prin balta pajero :grin: avea jetul in fata rotii in loc sa il aibe in spate..... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) mie imi place de toyota aia :n1 The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) mie imi place de toyota aia :n1 Ce sa-ti placa bre la ea ???? Nu are nici macar overfendere :banana :bannana :ypu :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) mie imi place de toyota aia :n1 Ce sa-ti placa bre la ea ???? Nu are nici macar overfendere :banana :bannana :ypu :ypu pai n-ai vazut ce frumos face balet? :grin: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) Si masina si soferul promit oricum .Nu mi-am racit gura cu cristi degeaba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) sunt un elev sarguincios :ha: merci gepe KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) Vali ma surprinzi, cu fiecare iesire, din ce in ce mai placut! :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) :grin: pa ce crezi ca ne-am zis kamikaze degeaba? :ha: multam fain! da stai ca asta nu-i tot ca abia mi-a intrat in sange.... mai am multe de invatat...abia astept sa ies si eu cu prfesionistii pe la intalniri sa mai invat si eu una alta ca pana acum am cam trosnt-o pe ici pe colo :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) inca KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate