semaca Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) mah kamicazilor, dar macar un troliu....la macar unul din voi....la macar o iesire .....nu credeti ca ar fi util???... :ha: :ha: :ha: ca vaz ca va insufati la greu.... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) semaca, e mai palpitant asa fara..... in cazul in care aveam.....tzoc poc il puneam si ieseam.... asa ne-am invartit o ora sa ne vina idei :ha: :ha: plus ca DACA aveam si se strica, trebuia sa gandim nu? :ha: :ha: si tot pe langa masini eram :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) pentru gheata iti trebuiau patine. cand se anunta urmatoarea iesire? O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) pentru gheata iti trebuiau patine. cand se anunta urmatoarea iesire? pe 10 zicea rzv ceva,dar nu stiu ca eu is plecat la ski :banana in perioada aia KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator carmen Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) :grin: pa ce crezi ca ne-am zis kamikaze degeaba? :ha: multam fain! da stai ca asta nu-i tot ca abia mi-a intrat in sange.... mai am multe de invatat...abia astept sa ies si eu cu prfesionistii pe la intalniri sa mai invat si eu una alta ca pana acum am cam trosnt-o pe ici pe colo :ha: frumoasa iesire. bravo! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) Alo..,domnii offroaderi kamikazi geniali,mai usor cu glumele la adresa zinei ca sunt irascibil rau...cum adik daca a venit cu zina? si a prestat 3 minute?da ce bre nu puteti dormi de grija altora?Rusine sa va fie.....dragilor.....nu credeam daca nu vedeam.... :uameni Ei bine de aia am iesit pe sestache si din scurt......pt ca am vrut eu de dimineata....pe vali si cheliosu i-am luat din somn..... Si nu este o gluma,va arat obrazul cu jena de rigoare pentru prima si ultima oara...... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) catifeaua alba :ha: hai mai rzv nu fii supi!!! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sarpepem Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) Ma uitam si eu pe aici peste poze cand imi sare in ochii :P poza cu masina mea in fundal, stau eu sa ma intreb cand am raspuns eu aici, ma uit mai bine si vad ca este Carmen :ha: :happy :happy Deschide ochii. Gandeste! aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) Fratilor "Catifeaua" este una singura..........si este albastra.............asa ca va rog..........ca doar este muncita. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) eeeee noi astia ii spunem ``zana`` gurile rele o numesc asa :ha: :ha: noi stim de `` catifeaua`` ta, asa ca oamenii astia le este ciuda ca nu au fost si ei :uameni :ha: :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) Recunosc ca ne e ciuda, ca nu ati dat un semn. :P Acum prebuie sa ne luam si noi tributul ca ati plecat fara noi. Ramaneti datori la faza asta :x Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) Fratilor "Catifeaua" este una singura..........si este albastra.............asa ca va rog..........ca doar este muncita. De unde atata de muncita vere Nirose, de unde ??? spalata da, corect....din ciclul: te spalam...te pieptanam...funda rosie-ti puneam :ha: :ha: :ha: PS: ce cauti matalica la topicu' la baietii astia care chiar SE DAU??? PS2: mi-a fost dor sa te mai vad pe forum...si n-am putut sa ma abtin... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) Semaca.........nu stiu cum sa-ti spun...........dar inca avem inima sfisiata de durere......pentru ca oamenii care stiu sa fie apreciati se duc ..........cam repede. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) tocmai de aia tizule nu mai iert nimic....viata e scurta si nu pleci cu nimic ...mai ales ca vine si criza zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) asa-i....ti-am vazut masina vere Niros...da sa nu dai nici un semn???? viata-i scurta si parsiva....trebuie profitat de ea la maxim Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator carmen Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) Ma uitam si eu pe aici peste poze cand imi sare in ochii :P poza cu masina mea in fundal, stau eu sa ma intreb cand am raspuns eu aici, ma uit mai bine si vad ca este Carmen :ha: :happy :happy trebuia sa decupez masina....de, eu n-am...sper sa-mi iau si sa pot veni cu masina mea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sarpepem Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) Nu-i nimic ca e poza cu masina mea pe fundal. dar mai indus putin in eroare :ha: , credeam ca am schimbat eu poza si nu mai stiu... :h5 Deschide ochii. Gandeste! aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) Da, vad ca iesirile sunt din ce in ce mai kamikaze. Sper sa va mai pot face fata. @carmen :W , si nu trebuie sa iti iei masina, ca nu mai are cine sa filmeze. @hem uite ce ai facut din biata carmen. @vali inalt-o si poate nu mai ramai supendat, in schimb nu o sa mai faci coborarile pe care le-am vazut prin poze. @semaca sunt convins ca am avea un troliu cu noi daca ai veni si tu. Subscriu si eu, nu mai faceti d'astea neanuntate. Oricum nu puteam sa fiu prezent (inca nu m-am intors in tara), dar macar cu gandul puteam daca stiam. Inca ceva...unde a fost iesirea asta ca eu nu am inteles? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 6, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) revin cu o `eSplicatie` a titlului HUDUDOI este un regionalism folosit in oltenia (vale stramta si adanca) ``mi-am permis sa dau explicatia aici si acum pentru ca am tot fost intrebat de prieteni care mai citesc pe forum si au vazut topic-ul (nu fac pe desteptu` si nu aruncati cu pietre in mine, dar poate se mai intreaba unii, altii) :h5 @radu, am comandat body.... pentru masina, dar inaltarea ei am intelesc ca o da cel mai mult gumele si asta inseamna ca trebuie schimbate, ceea ce nu prea cred ca e posibil pe prafu` care vine :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator carmen Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) Da, vad ca iesirile sunt din ce in ce mai kamikaze. Sper sa va mai pot face fata. @carmen :W , si nu trebuie sa iti iei masina, ca nu mai are cine sa filmeze. @hem uite ce ai facut din biata carmen. @vali inalt-o si poate nu mai ramai supendat, in schimb nu o sa mai faci coborarile pe care le-am vazut prin poze. @semaca sunt convins ca am avea un troliu cu noi daca ai veni si tu. Subscriu si eu, nu mai faceti d'astea neanuntate. Oricum nu puteam sa fiu prezent (inca nu m-am intors in tara), dar macar cu gandul puteam daca stiam. Inca ceva...unde a fost iesirea asta ca eu nu am inteles? da...sper sa trimita Razvan toate filmuletele, unele sunt foarte reusite, si pozele la fel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator carmen Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: ``Hududoi-ul`` de la Gradinari (kamikaze team) Da, vad ca iesirile sunt din ce in ce mai kamikaze. Sper sa va mai pot face fata. @carmen :W , si nu trebuie sa iti iei masina, ca nu mai are cine sa filmeze. @hem uite ce ai facut din biata carmen. @vali inalt-o si poate nu mai ramai supendat, in schimb nu o sa mai faci coborarile pe care le-am vazut prin poze. @semaca sunt convins ca am avea un troliu cu noi daca ai veni si tu. Subscriu si eu, nu mai faceti d'astea neanuntate. Oricum nu puteam sa fiu prezent (inca nu m-am intors in tara), dar macar cu gandul puteam daca stiam. Inca ceva...unde a fost iesirea asta ca eu nu am inteles? da...sper sa trimita Razvan toate filmuletele, unele sunt foarte reusite, si pozele la fel nu gasesc iesirea din barsov din 2 ianuarie....a disparut? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate