Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV)

asfalttango

Postări Recomandate

Din data de 30 pina pe 12.01.2009 sunt in zona aceasta...Din pacate nu pot posta fotografii pentru ca nu am suficienta banda de semnal la modemul DIALOG...Dar voi posta dupa ce voi ajunge acasa...

Recomand Cheile Dimbovicioarei pina la pe forestierul care se infunda...Drumurile din jurul DRAGOSLAVELOR....cu urcare pina la CRUCEA de pe virful PIATRA CASELOR alt 1400metri....forestiere spre unitatea de vinatori de munte si altele...Eu sunt echipat doar cu AT-uri.

Pentru cei doritori de adrenalina sunt si niste drumuri de TAF pe care eu nu am indraznit sa intru...dar sunt mult mai rele decit URSUS 4X4 :h5

Daca cineva va vi prin zona si doreste sa iesim impreuna...cu mare placere ADRIAN 0722.327.887

Posibil miine sa fiu si in PREDEAL pentu o zi plina de ski :ha:

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 84
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV)

Nimeni prin zona?

Din pacate conexiunea nu imi permite postarea de foto nici macar 800x600....Ninge in zona de dimineata...Pe forestiere s-a asezat zapada cam 5-10 cm...Ninge linistit numai bine de iesit la sanius....Miine sunt iar in PREDEAL la SKI...Este cineva prin zona?

Link spre comentariu

...Foto...din pacate a trebuit sa le dimensionez pentru a putea sa le incarc la conexiunea pe care o am...

Link spre comentariu

Stiu ca multi au inceput munca....eu mi-am luat 2 saptamini de plimbare si ski...vreau sa uit de toate problemele.

Acum ceva foto pentru extrem...nu stiu daca se va vedea bine pe aceste foto...

Link spre comentariu

Multumesc :h5

Noroaie' nu sunt...doar gheata si zapada dar am intilnit oameni minunati si inventivi si peisaje superbe.

Mai am multe foto dar merge greu cu postarea si a trebuit sa le reduc in calitate.

Am cam batut forestierele din zona si locurile sunt frumoase si salbatice.Recomand tuturor zona.

O sa mai vina multeeeeee foto :h5

Si o scurta descriere a zonei:

"Dupa “hodigna� trebuie sa va decideti pe unde sa va mai clatiti ochii si sa va dezmortiti picioarele. Prin spatele Cabanei, pe un traseu de 30 min., urcati prin padure, treceti prin poienite, coborati pe malul Dambovitei si ati ajuns la “Schitul Dragoslavele� si la resedinta Patriarhala, intemeiata de Miron Cristea, primul Patriarh al Romaniei.

Daca exista dorinta si chef, plecam din Dragoslavele: catre est pe Valea Caselor pana pe Leaota si Coltii Ghimbavului (unde in curand se amenajeaza cea mai mare partie de schi), se poate ajunge si cu auto cu garda mai inalta pe drum forestier). Catre vest urcam pe Valea Frasinului pana pe Capitanu si de acolo pe Papusa. Catre nord ajungem pe Valea lui Maldar si pe Rausor, facem un efort si suntem deja in Satic pe Cheile Dambovitei si deja avem doua obtiuni :urcam versantul sudic al Pietrei Craiului pe Valea lui Ivan (patria ursilor si cabana de vanatoare a raposatului Ceausescu) si ne plimbam pe creasta sau facem un traseu lejer la cabana Cascoe si apoi la Barajul Pecineagu."

Link spre comentariu

Mai am de facut o precizare....La CRUCE am urcat pe jos...nu exista drum de acces ...eu am ales drumul cel mai scurt si cel mai greu.A fost foarte greu ,zapada si de 40 cm viscolita,urcarea a durat cam o ora ritm rapid (parea mult mai usor cind te uitai de jos,si mult mai aproape....realitatea a fost cu totul alta)

Privelistea este asemanatoare cu cea de pe POSTAVARUL,CARAIMAN,BILEA LAC,CLABUCET etc....numai ca aici esti doar tu cu natura si trebuie sa muncesti din greu ca sa ajungi sa o contempli...

Sa mai punem foto...de la DIMBOVICIOARA

Link spre comentariu

Apropo de zonele astea frumoase... am fost de pe 1 pana pe 4 in parang , mai apoi in rezervatia retezat... si acolo ne`am impotmolit :ha: :ha: :ha: Am plecat noi de la straja (HD) spre Baile herculane pt a " uda " sfarsitul de concediu si cand colo , am ajuns la un moment dat la un "dead end" :P ...soseaua nu mai era deszapezita si asa ca am decis (doi destepti :x ) sa o luam prin zapada de 1 m ca deh...avem pathfinder .. si uite asa pe deasupra era gheata si pe dedesupt totul era afanat .Dupa vreo 200 m de mers in 4L am ajuns in sant :P . Dupa ce am incercat timp de vreo 3h sa scoatem masina de acolo...au venit mai multi momarlani (bastinasi din petrosani , uricani, vulcan ) care ne`au dat o mana de ajutor, am scos masina, insa s`a bulit placa de ambreiaj de atata jar ce a luat in alea 3 h si am lasat masina pe loc pana azi cand am adus`o in CT :wink: Partea buna : multe poze , natura , capre negre vazute de la mai putin de 100 m :ypu , si multi prieteni noi pe care o sa`i vizitez multi ani de acum incolo si carora le doresc tot binele din lume. Am avut parte de peisaje superbe si de o adevarat aventura ziua la - 19 gr. .pozele le postez dupa ce le micsorez :wink:

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Ps : stiu ca m`a cam luat valul cu povestioara mea dar on topic sa sti ca am facut de multe ori traseul tau si vara si iarna si cu adevarat sunt locuri in care uiti de tot si toate ... :1 good :ft

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Faine poze. Sa te tot dai pe acolo. Vezi, daca ajungi prin zona , suna-ma sa ne dam pe aici prin zapada. Am mai gasit ceva trasee necunoscute, dar singur,... e cam naspa. Datorita serviciului, mie imi e cam greu sa plec de aici si nu prea am cu cine sa ma dau................................

" Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! "
Link spre comentariu

Multumesc tuturor!

@Plummer...imi pare rau ca ati avut probleme...Gheata acoperita de zapada este combinatie exploziva...Asa a patit baiatul cu RANGE-rul din foto.

@Viorel--Cind ajung in zona sigur te anunt :h5

@Rudy...incerc sa o aplic dar nu prea imi iese...in schimb stau potolit :h5 .Si dau si o mina de ajutor cind pot asa cum sta bine la :cl

Link spre comentariu

Foto cu alti pasionati pe care i-am invitat aici in :cl

Subsemnatul este in costumul portocaliu :h5

IMS-ul in stare foarte buna...posesorul din Buc membru si in Retromobil...Super baietii! :h5

Si o veverita sprintena a unui localnic....super baiat :h5

Link spre comentariu

Azi am facut experimente....Am intrat pe ghata albiei unui piriias...Am intrat 4x4 si am inceput sa o sparg si sa ma opresc de proba si totul a fost ok.Am mers mai de parte si am decuplat fata si automat dupa 2-3 metri m-am blocat.Prima mea intepenire cu masina :h5 Mi-am facut botezul.Putina munca ....am bagat ceva piatra pe la roti...si citeva lemne...si balans si am iesit dupa vreo 30-40 de minute.Mi-am facut pofta de mincare.... :ha: :ha:

Foto mai jos in ordine cronologica....

Link spre comentariu

La ultimile 2 foto eram deja intepenit dupa ce am vrut sa verific daca merege 4x2....nu a mers...si cind am cuplat 4x4 era prea tirziu....fara autoblocante...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare