asfalttango Postat Februarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) Frumoase pozele!Le-ati facut inainte de inceperea ploii. Este posibil sa mai ajung in zona la sfirsitul lunii...dar nu e sigur.Treaba am la ZARNESTI.Nu ar fi mult de mers...vad atunci programul :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 14, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) Deoarece m-am indragostit iremediabil de aceste locuri voi fi de sarbatori din nou prin zona...Adica voi ajunge pe 18.04 seara si voi pleca pe 21.04 seara. Deoarece voi veni cu un 4x2 pentru micsorarea timpului de deplasare am rugamintea ca in caz de se organizeaza o iesire de relaxare in a -2-a zi de PASTE ,si daca are cineva loc si pentru noi (de unde nu mai pot urca cu 4x2) sa ma anuntati si pe mine pentru ca voi veni cu cea mai mare placere. Adrian-0722.327.887 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 19, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) Este cineva prin zona in aceasta perioada? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) goganu patrol si andi ssang young sunt pana luni dimineata la rucar Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 19, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) Sa vad daca dau de ei....Dar m-am aratat interesat de intilnirea brasovenilor :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 19, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) Citeva foto de pe drumul MOIECIU-CABANA PADINA(cel putin asa scria pe inticatoare) Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) Am urcat si eu iarna asta pe drumul ala cam 3 km la iesire din Moeciu , am intrebat pe localnici si chiar ajunge drumul la Padina ...dar vara caci iarna am inteles ca gasesti si zapada de 2 metri unde e mai adapost... ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) frumos traseu in zona aia Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) Traseul este Moieciul de Sus, saua strunga, padina(la picior cam 4 ore). De la puntea din penultima poza, mai poti sa urci maxim 0.5 Km cu masina, dupa care, incepe un urcus foarte abrupt, pana sub creasta, doar la picior. L-am coborat cu bicicleta cand veneam de la Omu. Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 19, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) Frumoasa zona....si am prins si ploaia :h5 Spre cabana BOLBOCI am urcat mai putin...drumul parea mai bun dar cred ca distanta este mai mare. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 4, 2011 Autor Partajează Postat Martie 4, 2011 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) Miine plec din nou in zona. Voi fi acolo dupa-amiaza. Daca este cineva in zona si vrea sa iasa la un off soft pe forestiere sunt disponibil si simbata seara si duminica pina la ora 18,00. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate