asfalttango Postat Ianuarie 9, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) Si operatia de extragere.... :ha:Si ce a ramas in urma mea... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) Si operatia de extragere.... :ha:Si ce a ramas in urma mea... pai lasa ca diseara ajung acasa si postez si eu cateva poze din operatiunea ... " zgarmat in zapada sa scoatem acaretul " :P ai scapat ieftin ...mie mi`a luat 3-4 h si doar vreo 15 insi ne`au scos cu adevarat din rahat slp :1 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 9, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) Hai cu pozele atunci...Sa vedem zapada mare :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 9, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) N-am somn...am conexiune pe internet ....asa ca ii dau cu foto. Drumul spre Helipportul lui Ceausescu si spre VALEA GHIMBAVULUI Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 9, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) .......drum facut pe 6 de BOBOTEAZA.... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 10, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) ..... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) Foarte frumos! Dar sa te aventurezi pe unde ai zis de unul singur si neechipat....e si mai SUPER!!!!!!!!!! :1 :ypu :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 10, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) As fi vrut sa am coechipieri,dar nu e nimeni pe aici prin zona...Doar localnicii cu TRASCALETELE lor :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 10, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) ...poze.... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) Si ca sa ma tin de cuvant in legatura cu " operatiunea zgarmat in zapada " :P iata niste poze : marmota in zapada.jpg[/attachment:3b8uecda] a lasat ceva urme in zapada :grin: big snow.jpg[/attachment:3b8uecda] nici frigul nu il mai simteam[ attachment=0]brrr.jpg[/attachment] si daca ea nu mai putea ai aratam ca eu mai aveam ceva gaz de ars :ha: in cap.jpg[/attachment:3b8uecda] ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) dar ca orice rau gasim si ceva bun in tot ce a fost , si anume , prieteni noi, oameni deosebiti. prieteni.jpg[/attachment:3j19whvl] au avut grija sa nu ducem lipsa de nimic , si au inceput servindu`ne cu o tzuica fiarta :x sau mai multe :x dupa care s`a incins si un gratar la un foisor de ti`era mai mare dragu` sa te incalzesti cu "motorina de prune" :Gr tuica fiarta.jpg[/attachment:3j19whvl] hmm.jpg[/attachment:3j19whvl] gratar.jpg[/attachment:3j19whvl] Sincer nu o sa uit prea curand momentele petrecute acolo... oameni de omenie si cu suflet mare, carora le doresc tot binele din lume image.jpg[/attachment:3j19whvl] ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) O ultima poza cu locatia unde am aterizat din greseala cabana vanatori.jpg[/attachment:2rvjqifu] Ps : multumiri lui Sorin alias Crysst de la care am luat lanterna inainte sa plec....a fost piesa de rezistenta cu care " ne`am luminat " neavand curent in cabana :uameni :bannana ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) Se pare ca ati muncit dar v-ati si distrat pe cinste :ha: :ha: :bravo :bravo Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) :1 bravo. super traseul, super zona. l-ai avut pregatit dinainte sau te-ai hotarat la fata locului? "Dupa “hodignaâ€� trebuie sa va decideti pe unde sa va mai clatiti ochii si sa va dezmortiti picioarele. Prin spatele Cabanei, pe un traseu de 30 min., ... nu prea inteleg totusi despre ce cabana e vorba! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) @plummer ne poate spune...ca sunt 2 locuri diferite.Nu am fost in acelasi loc :h5 Eu doar unde spune titlul si am inprovizat la fata locului cu sfaturile localnicilor :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) Fascinat fiind de forestierele din zona am mai prelungit sederea pina pe 15.01...dupa aceea voi pleca cu durere in suflet spre casa :sr Pina atunci,mai punem foto... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) "Dupa “hodignaâ€� trebuie sa va decideti pe unde sa va mai clatiti ochii si sa va dezmortiti picioarele. Prin spatele Cabanei, pe un traseu de 30 min., ... nu prea inteleg totusi despre ce cabana e vorba! Eu am ajuns acolo din intamplare daca pot spune asa... :grin: eram in rezervatia retezat pe drumul dintre Uricani - Baile Herculane. La cabana vanatoresca "Campusel" ce apartine ocolului silvic se termina de dat cu lama pe sosea (deh.. oameni cu pile , se curata doar pana acolo :uameni ) si pe restul drumului era zapada de 1m si inghetata pe desupra .... urmarea ati vazut`o deja ...ursu` era pe burta :ha: :ha: :ha: Nu am mai reusit sa facem plimbare pe jos dupa masa decat fro` 15 km cat am impins nissan`u pana in curtea unei fabrici de ciment :P PS : noi am numit`o plimbarea de seara :p ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) later edit : @asfalttango : omule eu te credeam deja de 1 saptamana acasa :ha: nu stiam ca merge netu` la "leptop" si in varfu` muntelui . pai daca e vb de asa te :F la o inca o tura de poze pana ajungi acasa ... Spor la treaba :ft :h5 :less ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) Vin si pozele dar e o placere dupa ce incarci foto sa constati ca ti-a cazut semnalull...si o iei de la capat :uameni Dar cu perseverenta....reusim :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) Revin si cu ultimile fotografii facute pe drumul din rezervatia Piatra Craiului-Satic-Barajul Pecineagu....Acum cind in Constanta este ba cald ori frig si cind ploua sau e ceata ma uit cu placere la fotografii.... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) De mentionat ar fi ca in ciuda peisajului cu care ne-a rasfatat natura am observat taieri masive si irationale opera a omului "civilizat" :uameni .Pacat de truda celor care au muncit sa protejeze si sa inblinzeasca natura... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) ....doar foto.... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) ....foto... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) Si o harta a zonei... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Intilniri RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE (AG-BV) Mai omule , ce dumnezeu ai facut pana acum de nu ai mai intrat pe forum ca imi venea sa le spun la baietii din Constanta sa se intereseze de tine . Chiar mi sa parut dubios , stiind ca tu esti zi de zi prezent . :h5 :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate