geticman Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur hop si eu :) , felicitari pentru ce ai facut din masina. Fugi de tentatii...dar incet sa te poata ajunge! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur :tk :tk geticman, vad ca ai un M, pregatesc si eu unu acum :wink: , da un ochi aici viewtopic.php?f=13&t=6690&start=60 Asta este ultima poza facuta azi la lumina zilei..., prietenii stiu de ce :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Azi s-a continuat cu lucru la bara spate (nu s-a terminat inca slp :grin: ) si s-a ajuns in stadiul urmator... Ah, apropo, in seara asta m-am intalnit :wink: si cu un off-roader fericit :grin: ... SI-A LUAT GPS-cu PATROL DIN NOU (vezi foto mai jos)! :ypu :bravo :1 :h5 De data asta un Y61, care o sa intre cat de curand in transformari capitale :wink: :h5 Ii urez pe aceasta cale, spor la surubait! :) Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur ... ce te mai mananca-n deshte si-n blitz Tractozaure! :P Da, da, da ! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Fata de om nedormit de 24 ore :grin: va multumesc pentru primirea y61 meu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crazy_be84 Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur foarte tare prezentarea , observ ca nu te ai putut abtine si ti ai bagat toate masinile la namol fiie ea si de strada si de off road. sa le stapanesti sanatos audi s4 1.8 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Pt. crazy_be84 Ma bucur ca ti-a placut prezentarea :grin: :h5 si nu uita vorba mea :grin: "De strada, de strada, da` daca tot e masina de teren, sa nu intre si ea un pic la noroi!" :ha: :h5 Multumesc! Pt. tatucu Eu am mai spus, de nenumarate ori :grin: ca trebuie doar putintica rabdare si d`abia la sfarsit sa ne pronuntam... Nah ca a venit si timpul barilor mentionate de tine acum doua saptamani..., pur si simplu nu ajunsesem inca la acest nivel pe atunci... :ha: Sper ca este OK acum... :wink: :h5 Pt. Yonutz DA, DA, DAAA! :ft :roll: Azi am continuat cu bara spate si am mai adaugat cateva mici intarituri :ha: , n-am terminat inca, mai aveti putintica rabdare! :wink: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Si uite asa SINCER :grin: o sa mai vedem si niste batrani fericiti :ha: :ha: :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Astazi s-a dat cu prima mana de "body" pe masca si bara fata :) Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur frumoasa lucrare o facusi de 3tone :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Hary multumesc frumos, sincer cred ca are pana in 2 tone juma`, dupa ce termin proiectul, o cantaresc si postez public rezultatul! :grin: :h5 Azi se continua munca de "bibilit" :ha: revin cu niste poze cu detalii mai pe seara! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bibicu Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur No asta da Tractozaur. Ce a fost si ce a devenit. Zuper ! Cand o sa am Patrol, te sun. :) In cautarea unei masini 4x4... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Pt. bibicu Sa iti ajute Dumnezeu sa-ti iei Patrol! :grin: :h5 Pt. tatucu Ah :grin: m-ai ghicit :ha: vroiam sa fie o surpriza cand o sa-l fac buggy :happy :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Dupa cum spuneam, am revenit cu noi detalii de la "bibilit" :ha: A urmat mana a II-a de "body" la masca si bara fata, inainte de vopsirea ce va veni maine! :grin: :h5 Sa dea naiba :grin: , nici de data asta nu a iesit roz :ha: , da` nu se stie niciodata, mai e si maine o zi, nu-i asa GOGANASHU`? :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur GOGANASHU`, receptie :grin: roger..., biiiiip! :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Cate randuri de vopsea ii dai bre? :grin: A doua mana de grund, a 7-a mana de vopsea ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur O mana de grund, doua de "body" si (doua) trei de vopsea, sa nu rugineasca ca a lui Petre! :wink: :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur @tractozaure...........ROGER ROGER........bre a inceput sa prinda forma.........oricum m-ai dezamagit in privinta culorii (eu vroiam roz dar...... :ha: ). Deja nu mai am eu rabdare........sa inteleg ca ii facem safteaua pe traseul de la Azuga? :grin: :grin: ......deci te asteptam? :banana p.s.....itzi pastrez un loc in coloana?......normal in fatza :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur GOGANASHUle maine ajung in Bucuresti, vad in ce stare se afla Tractozauru` si pun cateva poze proaspete (numai daca ajung pe lumina, ca daca ajung pe seara nu postez nimic ca spune LARO ca arata ca reaku :P :ha: )..., sa speram ca e gata de Azuga! :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur .......bre vezi cum il scoti din garaj sa nu le darami servisu la baietzi :ha: .........tare s curiios ce va zice CANTARU'......dar trebuie sa l testam inainte :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur .......bre vezi cum il scoti din garaj sa nu le darami servisu la baietzi :ha: .........tare s curiios ce va zice CANTARU'......dar trebuie sa l testam inainte :h5 Ideea e ca zilele astea, datorita faptului ca a plouat :grin: nu au avut cum sa lucreze la el pentru ca..., NU MAI INTRA IN GARAJ, E PREA MARE! :ha: :ha: :ha: :h5 Oricum mai e un pic :ypu , dar nu suficient de "pic" :wink: pentru a-l avea in timp pentru Azuga daca va decideti sa ca duceti sambata... :sr :sr :sr Pun cateva poze facute pe lumina... :wink: :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur ... si cum nu-l uit si pe prietenul LARO niciodata :grin: :h5 , cateva la amurg :grin: , asa cum ii plac lui :ha: , sa ii dau motiv sa spuna ca arata ca `reaku :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur @tractozaure.......cu prima ocazie sa l faci pe @tatucu o plimbare cu utilajul .....dar pe exterior :ha: ....cat despre azuga TE ASTEPTAM..... :h5 .....FERUL nu arata rau sa vedem cum se misca in teren......a prins forma......esti constient ca acum nu mai poti merge cu 160 km/h sper sa te multumesti cu 90 km/h :ha: :h5 aaaaa si inca ceva......taie gatu la toba...e mai sexi, asa i-am facut si eu, sa nu te mai incurci in ea, baga flexu 1 min.... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Ideea e ca zilele astea, datorita faptului ca a plouat :grin: nu au avut cum sa lucreze la el pentru ca..., NU MAI INTRA IN GARAJ, E PREA MARE! :ha: :ha: :ha: :h5 Bine ca nu s-au apucat sa-l faca in garaj si apoi sa ai surpriza sa nu mai poti sa-l scoti :ha: :ha: :ha: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur este dubios ca si design dar nu e rau deloc ca si inbinari ,poate era mai bine sa fie teava ma mult indoita decat sudata dar ca si punct de forta nu cred ca este problema,felicitari puncte negative :placile,cutiile de troliu sau cum vrei sa le spui la locurile pentru troliu eu cred ca sunt scoase prea in afara masinii si nu cred ca este bine ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate