Tractozaur Postat August 6, 2009 Autor Partajează Postat August 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur GOGANASHU`, ajungem noi si la micile detalii :grin: :h5 Deocamdata sunt preocupat de crearea roll-cage-ului :grin: asa ca marti ne-am apucat sa-l insailam pe masina :ypu (atentie dragi privitori si eventual carcotasi :ha: :) , nimic deocamdata nu este definitiv pe Tractozaur, pur si simplu concepem direct pe masina sa ne facem o idee, dupa care mai dam jos din tevi, iar le punem la loc, adaugam unde este nevoie, etc, asa ca va rog sa nu judecati deocamdata cum arata ci in momentul in care va fi produs finit :grin: :h5 ) Ideea ce reiese din aceste poze, este sa vedeti pasii pe care i-am facut eu in a creea ceva :grin: :h5 Deci, dupa cum va spuneam, ne-am apucat de crearea unei parti din roll-cage :bannana Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 6, 2009 Autor Partajează Postat August 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Si am continuat si cu o parte :grin: din cealalta parte :ha: a rollcage-ului :h5 ieri, de dimineata si pana in noapte :gr1 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur tractozaure, te stiu om serios. Ce faci tu acum nu-i rollercage, teava aia nu tine , e daca vrei de designe, dar nu de protectie. Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 6, 2009 Autor Partajează Postat August 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur HEMule :grin: ramane sa vedem :ha: dupa ce-l termin, am sa pun masina pe o parte :ha: sa vedem ce zice :h5 Crede-ma ca teava e destul de groasa si in diametru si in carne :grin: , pur si simplu Tractozauru` (ar trebui sa-l vezi live :grin: ) este un mic monstru :ha: si d-aia iti par tzevushtele mici si ordinare :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Lele mama pusasi la tevi! :ha: :ha: :ha: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur IO' cred ca Cristi si-o bagat incalzire centrala in tractozaur , iar tevaraile alea sunt de la instalatia de gaz domle' :happy Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur :1 :Gr :10 :ap :ap :ap :no1 :sl1 :old :care :ha :b :ha3 :ha3 :ha3 :happy :uameni consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur ......bre matale le ai luat toata tzeava de gaze la oameni. :ha: ......corect, sa vedem produsu finit.....io te sustin.......si daca nu o mai poti ridica de pe o parte....da un tel .....vin rad un pic si te scot din belea..... :h5 :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 6, 2009 Autor Partajează Postat August 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Lele mama pusasi la tevi! :ha: :ha: :ha: Pusei Hary, pusei si inca mai pun :ha: :h5 IO' cred ca Cristi si-o bagat incalzire centrala in tractozaur , iar tevaraile alea sunt de la instalatia de gaz domle' :happy Pai m-am gandit ca daca aer conditionat nu am, macar incalzire centrala sa am :ha: :h5 :1 :Gr :10 :ap :ap :ap :no1 :sl1 :old :care :ha :b :ha3 :ha3 :ha3 :happy :uameni Ce iti e si cu invidia asta :P :ha3 :smb :care :id :wr :e ......bre matale le ai luat toata tzeava de gaze la oameni. :ha: ......corect, sa vedem produsu finit.....io te sustin.......si daca nu o mai poti ridica de pe o parte....da un tel .....vin rad un pic si te scot din belea..... :h5 :ha: GOGANASHU, fratele meu ca intotdeauna, bine ca mi-ai adus aminte :grin: ca uitasem sa-ti spun ca imi fac prinderi pe laterale pe sasiu pentru ocheti, special sa te agati tu cu troliul cand o s-o repui la loc pe grisine :ha: :ha: :h5 Pt. HEM Extras din regulamentul de off-road, sectiunea auto-extrem: "– sectiunea AUTO EXTREM Pentru securitatea echipei/echipajelor se iau in considerare urmatoarele dotari: Obligatorii: - Roll Cage din teava de minim 38 mm diametru si 3 mm grosimea sectiunii..." HEM-ule, scuza-ma :) am uitat sa precizez :wink: ca teava este de 1 tzol jumate (38 mm), iar pragurile de 1 tzol 3 sferturi (44 mm) asa ca zic eu ca ma incadrez :grin: :h5 Sa continui povestea :ha: , dupa cum spuneam, am continuat pana in noapte :grin: , iar la sfarsitul zilei ajunsesem cam la nivelul asta :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur ce greutate estimezi ca au tzevile?.......(la final)........aaaaaaaa si vezi si de protectie la parbriz....adica un cadru pt parbriz...... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 6, 2009 Autor Partajează Postat August 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Nu stiu sa-ti spun acum..., la sfarsit am sa o cantaresc si o sa stiu exact cat am pus in plus pe ea :h5 Si nu uita fratzioru`..., nu este prima masina pe care o prepar, asa ca "patience my dear, trust me" :grin: si ai sa vezi ce tare o sa iasa :grin: Nu-ti placea Tractozauru` inainte de accident? :grin: Acum o sa fie de 10 ori mai tare! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur e bine ceea ce i faci dar la un momendat conteaza si greutatea........sau poate te gandesti la un 4.2 si nu stim noi? :ha: :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur sunt curios cum o sa iasa cand o sa fie gata tot spor la munca in continuare Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Sa fie intr-un ceas cu cuc! :ha: cu-cu! :ha: :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 7, 2009 Autor Partajează Postat August 7, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur :hi Incet, dar sigur se transforma intr-o masina de EXTREM!! Cand termin lucru la Tractozaur te vizitez la Suceava :h5 , ca unul dintre cei mai vechi elevi ai mei are dojo la Radauti si ma tot invita de ceva timp sa predau la el in sala, dar din pacate nu am avut timp si vreau sa fac si un pic de off-road pe meleaguri bucovinene! :grin: :h5 :Gr Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Sa fie intr-un ceas cu cuc! :ha: cu-cu! :ha: :ha: :ha: Cristache, sa fie intr-un ceas electronic :wink: d-ala japonez, ca noi cei din Bucuresti am mai evoluat intre timp, ce-i drept la marginea Bucurestiului inca mai sunt ceasuri cu cuc! :P Cu-cu :ha: Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur :ha: :ha: Foarte tare! Bah, sa-i iasa lucru bun! Asta e cel mai important! Totusi si mie mie sa pare RC exterior putin cam firav ptr dihanie! :h5 As face corespondente intre laterale tapene ca atunci cand s-o pune pe-o parte tevilea alea o sa-i intre in caroserie! Eventual si un sistem RC interior! Si pragurile mi se par mult prea firave (cel putin asa pare in poza) In momentul in care dihania ia la cotait o piatra sub prag , teava o sa-i intre din nou in caroserie! Da, ma rog ...Maria lui, palaria lui, treaba lui ...etc Pozele le-a pus doar sa se laude ...ce rost au si parerile noastre? O sa vada el singurel in teren cum or sa-i intre tevile in cur! Cu cucii e asa: noi cei de la periferie ne-am saturat de stat in oras printre betoane si binganituri de ceasuri electronice, semafoare, claxoane, parcari supraaglomerate etc ...si ne-am mutat la tara "la porumb" unde e mult mai multa liniste si unde cultivam cu mult succes "ceasurili" cu cuci clasice stil Baroc! :ha: PS - desi am cateva bordeie si prin Bucuresti nu m-as muta acolo acum nici daca m-ar plati cineva! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Yonutz, pragurile sunt mai groase, dupa cum a spus si el, te asigur eu ca am vazut cu ochii mei, discrepanta vizuala este datorita faptului ca este dupa cum zici si tu, ditamai "dihania", il sti pe Cristache, este un perfectionist, crede-ma ca s-a documentat serios inainte sa se apuce, plus ca dupa cum ai vazut si mai sus in alt post, respecta cotele date de regulament... Si oricum, nu este gata inca, ai rabdare, mai are de adaugat niste ramforsari, etc, la sfarsit putem judeca daca a facut treaba bine sau nu... Cat despre faptul ca se lauda..., nu fi rautacios slp :grin: , inainte il felicitai si ii spuneai ca ceea ce prezinta el este, ca sa te citez "un Nissan Larousse" si acum ca nu mai sunteti in relatii stralucite :grin: il faci laudaros! Incearca in calitatea ta de moderator sa fi obiectiv cu toata lumea, pentru ca asa consider ca-i sta bine unui moderator! Acum..., ca "or sa-i intre tevile in cur", or sa-i intre lui, nu tie :grin: , si-asa nu mai ai nici o taina cu el, asa ca..., dar ma cunosc de ceva timp cu el, l-am vazut cand a preparat si Tractozaurul nr.1, ca sa stiu ca nu face niciodata lucru de mantuiala (are experienta destul de mare in off-road, gandeste-te, ca un mic exemplu, asta iarna cum arata masina lui si cum arata a ta :grin: ) si repet, nu cred ca daca cineva de pe acest forum prezinta un proiect, asta inseamna invariabil ca se lauda..., in cazul acesta, conform teoriei tale, dupa parerea mea, lipoveanu, este cel mai mare laudaros de pe acest forum :grin: Si eu am cateva :grin: terenuri si bordeie cum le zici tu, la periferie si in afara Bucurestiului, dar prefer sa merg doar in week-end :grin: sau cand am timp sa ascult cucu :grin: , deh, de gustibus :grin: Sanatate..., ca-i mai buna decat toate :h5 Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 7, 2009 Autor Partajează Postat August 7, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur :off Cucu? :no ..., mama lor de gainuse de stepa :ch si cucuvele nenorocite :ha: :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 7, 2009 Autor Partajează Postat August 7, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Doua poze pentru Huidu, Gainusa, Mistretzu`, Pustiu`, Dezbracatu`, bebelusele, cantelushele, trupa Juke Box, Mircea Badea si toti carcotasii de pe planeta! :ha: :P :happy Siii..., relax, :C chill out :ha: , inca nu am terminat de pus toata tzevaraia de intra la ochiu maro :ha: , a venit puloaia :ha: si m-a oprit din creatie :bannana , aveti putintica rabdare :T :pl Va multumesc din inima ca-mi tineti topicul UP :h5 Keep UP :grin: the good work! :ha: :ha: :ypu :uameni :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur cred ca ultimele poze au lamurit situatia referitaore la fragilitatea RC-ului, abia astept sa vad Tractozaurul Reloaded, spor la lucru intregii echipe Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur :bravo ...........dar ce facem cu toba ca si pe mine ma incomodeaza? slp .......i-as taia finala......o face zgomot rau oare? :ha: Finala mea era jos. Gogane, cand ai vazut Pajero...eu zic ca nu face zgomot mare...ci doar placut... :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 11, 2009 Autor Partajează Postat August 11, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Azi am mai pus cateva fiare :ha: in plus la roll-cage (si nu am terminat inca de ramforsat definitiv :grin: , mai avem de adaugat cateva mici tzevuste pe ici pe colo, prin partile esentiale :wink: , dar din pacate nu m-am simtit foarte bine azi :sc , prietenii stiu de ce :grin: , asa ca am lasat-o pe zilele urmatoare...) Si uite asa a mai aparut o "tzava", si inca una..., cat mai multe, sa aiba ce sa intre mai bine la ochiu` maro :P :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 11, 2009 Autor Partajează Postat August 11, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Si am continuat sa facem "legaturile" :) in pozele ce urmeaza, veti vedea locul unde va sta roata de rezerva..., cand o sa se faca si X-ul de rigoare :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Un singur lucru n-ai facut Cristi.......Sa-l tai numa sa moara bullbar de ciuda :ha: Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate