Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur

Tractozaur

Postări Recomandate

Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur

Pt. Max

Nu prea o sa mai aiba bullbar :grin: , adica o sa aiba ceva asemanator, incorporat... :ha: surpriza, nu mai spun mai mult! :h5

Pt. vladruse

Musai trebuie sa treaca pe la preot :grin: , cred ca si eu trebuie sa ajung pentru o spovedanie! :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 417
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pt.oldcarsmaniac

Am sa ma duc personal cu Tractozauru` la Pahomie, ca i-am promis unui calugar ca o sa le duc cauciucuri pentru ARO-ul lor :grin: :h5

Am primit de la Marcel (srevni) :tk :tk :tk capota, vascocuplu, elicea, difuzorul de aer... :h5

Link spre comentariu

ps: nu pui niste poze explicite cu filtrul de aer? Nu vad cum e intrarea. Am vazut o solutie ingenioasa. Nu zic ca a ta nu e buna, pina nu le compar.

Pun si poze explicite cu snorkelu`, da` acum partea din interior am demontat-o, asa ca am sa fac in momentul in care o sa-l montez la loc! :h5

Si in sfarsit a venit si ziua in care am vazut capota aia contorsionata data jos si pusa cea de la srevni :grin: :ypu si s-a lucrat cu "calculatorul" :grin: un pic si la indreptarea contraaripilor si aripilor :h5

P.S. "Calculatorul" :ha: , cum ii spune Andy :h5 e ciocanul ala mare..., pentru ca stie sa calculeze toate unghiurile. :ha: :ha: :ha:

24072009717.jpg.01aad892275f55c2b80048b263f6ff81.jpg

Link spre comentariu

S-a dat jos vascocuplu` ca era stramb rau :grin: si s-a montat cel de la Marcel. :grin: :h5

SANY2598.JPG.679fd6323f00ea9ba4b320ca181e81f3.JPG

SANY2599.JPG.d686f0566db68c3c83af453cf49079f8.JPG

Link spre comentariu

Si la sfasitul zilei, m-am dat jos din pat :ha: :P , sa fac o poza cu vajnicul Tractozaur :grin: , care arata asa! :ypu

Link spre comentariu

hihihi, ce capota ... verde ai :ha: :ha: :ha: Imagineaza-ti tot patrolul culoarea aia. Si cind ma gindesc ca eu am ales-o din catalog ... si nu aveam nimic la bord ... ma mir cum 'reaku de ma mai lasa astia liber pe strada :ha:

Bafta mare la lucrare!

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

si cand ma gandesc ca am usile pe spate ...de la aceeasi masina...aceeasi culoare....mi-e teama sa nu i se faca dor capotei de suratele ei si sa vrea vreo imbratisare... :p :ha: :T :hi :grin: :ha: :p

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu

hihihi, ar fi prima masina care-si vede fundul fara sa se uite in oglinda :ha: :ha: :ha:

Recomand montarea unor magneti de locomotiva cu aceiasi polaritate spre exterior. Vorba aia, paza buna, trece primejdia rea!

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Marcele, e clar, esti tzaka :ha: :ha: :h5 M-am tot gandit, sa gasesc o solutie sa-i impac pe toti :ha: (mai putin pe obsedatu` ala de GOGANASHU, auzi paracioasa mica :grin: , vrea cu roz :t1 :sm :ha:) si ma gandeam sa-i dau lui Gabitza usile mele de pe spate, ca sunt gri si se potrivesc mai bine la culoare cu masina lui :grin: si nici nu mai e nevoie sa le vopseasca :ha: si imi dea mie usile alea verzi :ha: sa le asortez cu capota :ha: si pentru a nu fi nevoiti sa apelam la magneti :happy

Acum , lasand gluma la o parte :ha: sa-mi continui aventura reconstituirii Maretului Tractozaur :tk :tk care, ca sa-l citez pe GOGANASHU, "nu va putea fi inlocuit niciodata" :tk :h5 (dar am noroc :grin: ca exista "GOGANozauru` care-i tine loc (pentru moment) pana se reface TRACTOZAURU" ca sa citez tot din acelasi drag GOGANASHU :h5 ) si "sa mai ies un pic in fata ca smantana promovandu-ma agresiv prin toate mijloacele" :P :ha: dupa cum imi reprosa :ha: mai zilele trecute un "baiat de caracter" :bleah :fg1 :bravo

Asa... :grin: cum nu am gasit pe nicaieri masca fata (cea din metal) datorita faptului ca face parte integranta din caroserie, si nu am gasit pe nimeni sa "hacuiasca" :wi o caroserie doar pentru o banala masca :ang2 , ne-am apucat sa o construim noi din teava si sa facem una "custom" :ypu

Link spre comentariu

Ramane sa vedem in ce se va transforma :ha: :h5

Si am primit si vizita fratelui meu mai mare :grin: :h5 Marele Alb, care a venit "sa inspecteze" cu ochiul lui critic :grin: de expert de atatia ani in Patroale, daca lucrarea se desfasoara in parametri optimi :ha: :happy

Link spre comentariu

Dar daca tot esti cu flexul si alte scule harnicute pe acolo.....mai taie si din aripi ca cresc fetele nu de alta :h5

Never stop exploring
Link spre comentariu

Pai ce sa mai tai, ca le-am taiat aproape de tot :grin: , urmatoarea miscare ar fi sa le scot de tot :ha: :h5

Link spre comentariu

Vineri am dat jos toata bara spate si porbagajul :grin: :h5 Nu de alta dar trebuie sa incepem sa facem loc la bara spate care v-a avea si suport de troliu :grin: si sa ne apucam de constructia..., rollcage-ului exterior :ypu :gr1

Link spre comentariu

Cum GOGANASHU s-o tai? :) Asaaaa? :grin: Asa o taie fratele tau! :ha: :h5

Link spre comentariu

Dedicatie :wink: pentru fratele mai mic GOGANASHU, de la big brother TRACTOZAURU` :ha: :h5

Link spre comentariu

:bravo ...........dar ce facem cu toba ca si pe mine ma incomodeaza? slp .......i-as taia finala......o face zgomot rau oare? :ha:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

• vstef_is a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare