Tractozaur Postat Iulie 23, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Pt. Max Nu prea o sa mai aiba bullbar :grin: , adica o sa aiba ceva asemanator, incorporat... :ha: surpriza, nu mai spun mai mult! :h5 Pt. vladruse Musai trebuie sa treaca pe la preot :grin: , cred ca si eu trebuie sa ajung pentru o spovedanie! :) Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Las' ca are Cristi ceva prieteni pe la Pahomie si Patrunsa...vin ei sa sfinteasca acaretu' :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 25, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Pt.oldcarsmaniac Am sa ma duc personal cu Tractozauru` la Pahomie, ca i-am promis unui calugar ca o sa le duc cauciucuri pentru ARO-ul lor :grin: :h5 Am primit de la Marcel (srevni) :tk :tk :tk capota, vascocuplu, elicea, difuzorul de aer... :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Gata :h5 Bafta la reconstructie Cristi zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 25, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Multumesc din inima batrane! :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 28, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur ps: nu pui niste poze explicite cu filtrul de aer? Nu vad cum e intrarea. Am vazut o solutie ingenioasa. Nu zic ca a ta nu e buna, pina nu le compar. Pun si poze explicite cu snorkelu`, da` acum partea din interior am demontat-o, asa ca am sa fac in momentul in care o sa-l montez la loc! :h5 Si in sfarsit a venit si ziua in care am vazut capota aia contorsionata data jos si pusa cea de la srevni :grin: :ypu si s-a lucrat cu "calculatorul" :grin: un pic si la indreptarea contraaripilor si aripilor :h5 P.S. "Calculatorul" :ha: , cum ii spune Andy :h5 e ciocanul ala mare..., pentru ca stie sa calculeze toate unghiurile. :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 28, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur S-a dat jos vascocuplu` ca era stramb rau :grin: si s-a montat cel de la Marcel. :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 28, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Si la sfasitul zilei, m-am dat jos din pat :ha: :P , sa fac o poza cu vajnicul Tractozaur :grin: , care arata asa! :ypu Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur hihihi, ce capota ... verde ai :ha: :ha: :ha: Imagineaza-ti tot patrolul culoarea aia. Si cind ma gindesc ca eu am ales-o din catalog ... si nu aveam nimic la bord ... ma mir cum 'reaku de ma mai lasa astia liber pe strada :ha: Bafta mare la lucrare! I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Spor la treaba sa iasa lucrarea cum ti-o doresti :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur @tractojaques........... :h5 ......bre o capota ROZ nu ai gasit? :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur si cand ma gandesc ca am usile pe spate ...de la aceeasi masina...aceeasi culoare....mi-e teama sa nu i se faca dor capotei de suratele ei si sa vrea vreo imbratisare... :p :ha: :T :hi :grin: :ha: :p gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur hihihi, ar fi prima masina care-si vede fundul fara sa se uite in oglinda :ha: :ha: :ha: Recomand montarea unor magneti de locomotiva cu aceiasi polaritate spre exterior. Vorba aia, paza buna, trece primejdia rea! I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur scuze de off topic @srevni + @gabi......nu sunteti sanatosi :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 31, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Marcele, e clar, esti tzaka :ha: :ha: :h5 M-am tot gandit, sa gasesc o solutie sa-i impac pe toti :ha: (mai putin pe obsedatu` ala de GOGANASHU, auzi paracioasa mica :grin: , vrea cu roz :t1 :ha:) si ma gandeam sa-i dau lui Gabitza usile mele de pe spate, ca sunt gri si se potrivesc mai bine la culoare cu masina lui :grin: si nici nu mai e nevoie sa le vopseasca :ha: si imi dea mie usile alea verzi :ha: sa le asortez cu capota :ha: si pentru a nu fi nevoiti sa apelam la magneti :happy Acum , lasand gluma la o parte :ha: sa-mi continui aventura reconstituirii Maretului Tractozaur :tk :tk care, ca sa-l citez pe GOGANASHU, "nu va putea fi inlocuit niciodata" :tk :h5 (dar am noroc :grin: ca exista "GOGANozauru` care-i tine loc (pentru moment) pana se reface TRACTOZAURU" ca sa citez tot din acelasi drag GOGANASHU :h5 ) si "sa mai ies un pic in fata ca smantana promovandu-ma agresiv prin toate mijloacele" :P :ha: dupa cum imi reprosa :ha: mai zilele trecute un "baiat de caracter" :bleah :fg1 :bravo Asa... :grin: cum nu am gasit pe nicaieri masca fata (cea din metal) datorita faptului ca face parte integranta din caroserie, si nu am gasit pe nimeni sa "hacuiasca" :wi o caroserie doar pentru o banala masca :ang2 , ne-am apucat sa o construim noi din teava si sa facem una "custom" :ypu Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Prietene tu vrei sa il transformi in defender? :grin: Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 31, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Ramane sa vedem in ce se va transforma :ha: :h5 Si am primit si vizita fratelui meu mai mare :grin: :h5 Marele Alb, care a venit "sa inspecteze" cu ochiul lui critic :grin: de expert de atatia ani in Patroale, daca lucrarea se desfasoara in parametri optimi :ha: :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Dar daca tot esti cu flexul si alte scule harnicute pe acolo.....mai taie si din aripi ca cresc fetele nu de alta :h5 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 31, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Pai ce sa mai tai, ca le-am taiat aproape de tot :grin: , urmatoarea miscare ar fi sa le scot de tot :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 2, 2009 Autor Partajează Postat August 2, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Vineri am dat jos toata bara spate si porbagajul :grin: :h5 Nu de alta dar trebuie sa incepem sa facem loc la bara spate care v-a avea si suport de troliu :grin: si sa ne apucam de constructia..., rollcage-ului exterior :ypu :gr1 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur @TRACTOZAURE.........taie bre tot curu A LA GOGANU......... :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 3, 2009 Autor Partajează Postat August 3, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Cum GOGANASHU s-o tai? :) Asaaaa? :grin: Asa o taie fratele tau! :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur @tractozaure..........exact asha..........ala din poza s-a inspirat de la mine........ :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 5, 2009 Autor Partajează Postat August 5, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Dedicatie :wink: pentru fratele mai mic GOGANASHU, de la big brother TRACTOZAURU` :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur :bravo ...........dar ce facem cu toba ca si pe mine ma incomodeaza? slp .......i-as taia finala......o face zgomot rau oare? :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate