Tractozaur Posted January 12, 2009 Author Share Posted January 12, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Ptr. sxn Nu erau iepuri, erau 6 caprioare superbe, le-am alergat eu, cu Yonutz si cu Marele Alb, le-am tras o sperietura, dupa care le-am lasat in pace :p Da, sufa era cinetica si l-a scos pe Marele Alb din groapa bullbar de parca l-ar fi tras cu magnet :bravo Suna-ma si vorbim de sufa, poate mai gasim prin portbagaj una la fel :ypu Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest redscarlet Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Soyez les bienvenus ... Intr-adevar, frumoasa masina. (Te-am vazut la un moment dat, pe la televizune, intr-o emisiune, cu o demonstratie-doua. Am retinut niste "detalii", iar acum profit de ocazie si iti multumesc pentru "pont". Inca n-a fost nevoie sa aplic respectivele "detalii", dar e bine de stiut, ca alternativa macar..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pretorian Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur ohhoo, ce mai prezentare, demna de un sensei, bravo si bine ai venit. Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur om hotarat !frumoase acareturi! :W :cl 0741140440-Robert Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Bun venit :W PS. Ici,NI,SAN,yo,go ,roku,shici,haci,hu,giu. :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted January 14, 2009 Author Share Posted January 14, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Pt. redscarlet - A fost un timp cand aveam emisiuni la TV, este adevarat, una s-a numit "Arta Apararii", a fost difuzata pe TVR iar lata s-a numit National Kombat pe National TV si dadeam o groaza de ponturi de autoaparare :F , ma bucur daca ti-au placut si sper sa nu ai ocazia sa le folosesti, pentru ca se spune in artele martiale "Invatam sa luptam, pentru a nu mai avea nevoie de lupta" , dar daca vei fi pus in situatia de a o face, fa-o fara sa eziti! Pt. rudy - ichi, ni, san, shi (yon), go, roku, shichi (nana), hachi, ku, ju :ha: Dupa cum va spuneam pe la inceputul post-ului, o sa va povestesc un pic din ce am "patimit" :ang2 eu ca sa fac bullbar-ul. In primul rand ca nu am avut un loc anume, un garaj, asa ca m-am apucat pe strada, in fata atelierului de mobila al unui bun prieten, Adi Ionescu, caruia ii multumesc inca odata pentru amabilitate si impreuna cu Grig, suflet mare care s-a apucat sa sudeze pentru mine pe o burnita, ploicica marunta, ca deh nu aveam loc acoperit suficient de mare sa bagam Tractozauru` si trebuia sa aftuim direct pe masina, am purces la drum... Asa ca se ia una bucata masina care arata ca mai jos, ii sudam o tabla serioasa intre lonjeroane, tabla care veti vedea ulterior a servit la prinderea tavii troliului de ea in 10 puncte... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted January 14, 2009 Author Share Posted January 14, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Dupa care incepi sa construiesti bullbaru` direct pe masina, dupa necesitati :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted January 14, 2009 Author Share Posted January 14, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Dar din pacate a venit vremea rea, ca era printr-o toamna, cu ploaie etc, si nu am mai avut unde sa lucram, asa ca am vorbit cu amicul ala al meu dilimache cu Suzuki-ul rosu modificat, Cristi Dragomir, mare electrician auto, sa ma lase la el in service si impreuna cu cel mai tare sudor din sud-estu` Europei :ha: , Bogdan Nitu, 1NB cum isi spune el (vezi revista 4TunningRo numarul 6/2007, articolul "Bestia de 500 cai" si o sa va dati seama si mai bine de ce stie omu` :grin: ) am continuat munca de unde ramasesem cu Grig dupa cum urmeaza... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted January 14, 2009 Author Share Posted January 14, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Ghinion, ca nici aici nu am apucat sa facem pui, :ha: din motive personale pe care nu are rost sa le detaliez aici, asa ca ne-am mutat cu catel si purcel la prietenul si colegul meu de munca, domnul Aurel Burlan (mii de multumiri inca odata :hi ), profesor de judo si de karting, la Palatul National al Copiilor unde lucram amandoi, si am continuat lucru in atelierul cercului de karting din Palat dupa cum urmeaza Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted January 14, 2009 Author Share Posted January 14, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Si a venit si randul vopselei da` unde, ca afara a inceput o ploaie, mama, mama, asa ca ne-am dus la caldurica in centrala termica a Palatului, unde ne-am apucat de "manjit" pana pe la miezu` noptii Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted January 14, 2009 Author Share Posted January 14, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur M-am dus mai apoi la Her Cristi, mare electrician la D`Artex la service-ul auto, si cu acordul lui nea Bucur :hi ,ne-am apucat de insirat la mate pe masina, prin masina si mi-am montat proiectoarele pe bullbar si portbagaj (apropo si asta custom made :grin: ) si la sfarsit a aratat asa: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vergu cristian Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Bun venit! Superprezentare,adevarat documentar! :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted January 14, 2009 Author Share Posted January 14, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Si uite asa, ca azi nu am mai avut timp sa continui, a venit si randul troliului, dar cum a inceput sa ploua ca venise toamna, am astepta pana a venit vara, si la caldura in curtea tatalui lui Bogdan ne-am apucat de treaba. Deci am schimbat locatia din nou :ha: Ca observatie, am realizat ca tava pe care se pune troliu este prea jos, asa ca am taiat-o si am sudat-o cat mai sus, conform algoritmului, troliul se pune cat mai sus si cat mai aproape de masina, cat mai sus pentru ca sa "muste" cat mai putin din tarana si cat mai aproape pentru ca sa nu se smulga mai usor, "din greseala" :h5 bineinteles, cand te legi tu de vre-un copac sa-i arati prietenei (sau prietenului :twisted: ) cat de bengos esti tu ca ai troliu pe masina Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted January 14, 2009 Author Share Posted January 14, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Si la final (dupa ce in prealabil am modificat si snorkelu`, dar asta este alta poveste :wink: ), Tractozauru` arata asa..., dar n-a durat mult ca m-am decis, dupa cum v-am mai spus, sa-mi iau un alt Patrol, de fitze, dar care dupa un timp a intrat in transformari, devenind chiar el noul TRACTOZAUR :tr :ha1 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted January 14, 2009 Author Share Posted January 14, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Asa ca m-am apucat, tot pe ploaie Dumnezeule :ha: :banana , sa fac transferul si iata ce a iesit... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted January 15, 2009 Author Share Posted January 15, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Si credeati ca o sa fie asa usor? :P Nuuu, bineinteles, ca ne-am dat seama ca nu avem cum sa prindem noul bull-bar, ca nu aveam tabla aia sudata intre lonjeroane (va aduceti aminte? :grin: ), asa ca am mers la fratele meu Cristache (adica Marele Alb, ma scuzati) la garaj si ne-am apucat de "lipit" pana la doua noaptea sau poate chiar mai mult, cine naiba mai stie... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted January 15, 2009 Author Share Posted January 15, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Dupa care, am schimbat caucioacele, i-am pus snorkel de la ARB, Safari Snorkel, bla ,bla, bla, si l-am adus in starea in care se afla azi, dar asta v-am mai povestit odata. Concluzia: Nu este greu sa faci un lucru daca ai rabdare, perseverenta si vrei sa duci lucru pana la capat. Nu este mare filozofie, poti sa lucrezi si pe strada, nu ai nevoie de service autorizat daca esti suficient de pasionat, daca VREI!!! Si credeti-ma, iesi mult mai ieftin decat daca iti iei unul original si ti-l faci cum vrea sufletelu` tau. Atentie, s-ar putea ca sfaturile mele sa nu aiba efect la cei comozi si/sau cu bani, dar cum nu toti au bani..., pentru ceilalti ramane o alternativa viabila. Sunt cazuri, cum mi s-a intamplat si mie, mi-am facut mai intai snorkel custom made pe primul Patrol si pe urma, la urmatorul, m-am decis sa imi pun unul de la ARB. Dar asta tine de circumstante, daca nu ai posibilitatea sa-ti iei ceva gata facut, decat sa stai sa visezi la ziua cand o sa ai banii, sa ai si tu un bull-bar, un snorkel, mai bine te apuci sa ti le faci, ca nu se stie cat o sa mai tina si cu off-roadu` ADEVARAT in Romanica si o sa va para rau pe urma, ca maine-poimaine ne vezi pe toti ca europenii lui peste prajit dandu-ne intr-un fel de poligon-circuit si admirandu-ne masinile cat de bine se descurca "in teren" :ha: ... Intrebare: CARE TEREN? :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted January 16, 2009 Author Share Posted January 16, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Dupa cum va spuneam intr-un post din 12 ianuarie, dar atunci nu mai stiam exact, una din masinile mele de teren a aparut la un moment dat in revista 4WDrive, mai precis in nr. 12 /iunie-iulie 2006 si in nr.14 / octombrie-noiembrie 2006 Va pun in continuare scan-ul dupa reviste si sper sa va placa. Lectura placuta! 4WDrive - nr.12 / iunie-iulie 2006 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted January 16, 2009 Author Share Posted January 16, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur 4WDrive - nr.14 / octombrie-noiembrie 2006 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Wolf Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Super prezenarea, Sensei! Pasiune mare. domn'le! Traznet "tractozaurul" ( si nr1 si nr2 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted January 17, 2009 Author Share Posted January 17, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Din seria, "Puteti sa faceti si voi acasa!" :h5 , snorkel custom made in ograda proprie. Se ia una bucata teava, si cateva coturi (ca sa nu fiti nevoiti sa indoiti teava) ii dati o forma pe care o doriti (la inspiratie), o conectati la filtrul de aer, etansati bine zona ca e pacat sa aveti snorkel pe masina doar de forma, ca sa vada altii ce "tari" sunteti, si cand intrati in apa sa aspire..., apa in loc de aer :ha: Adica, ce atata vorba, luati de uitati slp Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted January 17, 2009 Author Share Posted January 17, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Din pacate nu am facut foarte multe poze atunci, iar alea care le-am facut, le-am facut cu un telefon fara nici un X megapixeli (deh, pe atunci prostioarele astea erau mai rare :grin: ), dar cand am pus Safari Snorkel-u` original pe masina, am avut un aparat mai profi, asa ca uitati procesul mai pe larg detaliat... (N.B. Nea Ninel a facut-o si p`asta :hi , numai pentru cunoscatori :grin: , Tudor..., Respect! :al ) Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted January 17, 2009 Author Share Posted January 17, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Ah, si am uitat sa va urez: Spor la navigat :ti , vant din pupa :ha: si atentie la lighioanele din apa :shrk si mai ales nu faceti asta iarna, ca mai ii stim noi pe unii, campioni, :1 de la Calugareni :bravo Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
semaca Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur la snorkelul artizanal: teava ...de care este ??? adica ce dimensiuni, grosime? PS:Bravos! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Super faine masinile :bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts