Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur

Tractozaur

Postări Recomandate

Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur

Am gasit un mic filmuletz de asta vara din padurea Baneasa cu Tractozauru`. Enjoy! :grin:

[youtube:phc06n5b]

[/youtube:phc06n5b]
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 417
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

:tk :tk :tk Mai am unul recent... :h5

[youtube:31iv27sp]

[/youtube:31iv27sp]
Link spre comentariu

Vizitator victorr

:g :h5 MARE om mare acaret... bravo... :h5 patrolui fruntea..o mai ramas ceva apa in baltoaca aia din marginea padurii sau o iesit toata? foarte originall... :bravo

Link spre comentariu

Pt. victor

Era o caldura afara, ca in toata padurea a fost singura baltutza pe care am gasit-o si atunci am exclamat: "Am gasit in sfarsit o piscina pentru Tractozaur!" :ha: :ha: el fiind de obicei invatat la mare! :ha: :ha: :ha: viewtopic.php?f=38&t=6440&start=300

Pt. iuliancris si GPSscu

Va multumesc pentru aprecieri! :h5 Si tot nu ati declarat in topicurile voastre, cine v-a fost baci la cumpararea celor doua Y60... :grin: :P

Week-end-ul asta nu am cum, vorbim pentru celalalt...

Pt. Yonutz

Da, frate, alea sunt campurile pe care am alergat :grin: dupa ce s-au cautat dintii lui Sinan, am denumit-o Sarja de la Calugareni :ha: ca am mers ca turbatii cu 100 la ora pe campul ala inghetat, pe care si eu si bullbar era sa ne rasturnam :happy

In filmuletu de mai sus aveam cam 80 la ora, da` ia de vezi filmuletu` de atunci (d`abia acum m-am prins cum e cu post-atu` pe youtube :ha: ) in care merg cu 100 la ora si se vede clar cand era sa ne rasturnam, noroc ca ma pricep si mai stiu un pic de soferie d`asta off-road :tk :tk :grin: si am reusit sa o redresez la timp :grin:

Grinch-u` era in dreapta mea, copilot deh, si era alb ca varu` dupa faza :grin: si-l dupa ce m-am oprit, il intreb: "Ti-a placut driftu`? :grin: La care el " NU, CA ESTI NEBUN LA CAP, PUTEAI SA NE OMORI SIIIIIIIII, SI NU E NICI NOROI!!! :ha: :ha: :ha: Pai de unde noroi ca erau -12 grade afara, era inghetat si rahatu` lui Sinan, cu tot cu Sinan si toata sleahta de otomani :ha: :ha:

[youtube:3he6wstk]

[/youtube:3he6wstk]
Link spre comentariu

:bravo :1 Chiar asteptam filmuletele de pe camp de ceva timp, ca imi tot spuneai ca mi le dai si mie, ca acum sa vad ca le-ai pus si pe youtube slp :ha: :h5

Marele Alb

Off-Road Runners Team

BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari

"Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..."

Link spre comentariu

:ha: Mare diliman omul cu Tractozaurul ... si nici noua nu ne place sa calcam dracu' pe coada ...nu, nu nu! De cand au scos astia filtrele de aer cu praf de putut si au umplut roatele cu redbull ... :ha: au inebunit astia cu nissanurile ...Nu te mai intelegi cu ei in trafic: ia matizurile pe bullbar la semafoare la umeri-craci, blitzeaza in trafic asistenta care le inhaleaza cu pofta fumul, strang la mantinela chibitii care vor sa faca schimb de tricouri si alearga ptr autografe pe masini cu crampoanele de la roti samd! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Deci, Yonutzu, "autografele pe masini" se dau in felul urmator :ha: :ha: :h5

Link spre comentariu

Semet si iute ca un taur

Tu te-ai urcat pe Tractozaur

Ca sa vorbesti lumii intregi

Calea cea dreapta s-o alegi

Mimand cu mainile in vant

Pe unde o sa-ti iei avant

Si lumea te-asculta de zor

Cum o sa treci raurile-n zbor

Cu zambetul cela de zana

Pe la sfarsit de saptamana!

Na bre si una sa-ti mearga la lingurica, sa nu zici ca ai prestat degeaba! Da' cand te-a scos Bullbar din kkt a doua oara ... :ha: iti mai amintenti, nu? :ha: :ha: :P

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Multumesc :tk :tk Yonutzu de poezie :h5 Am sa le-o dau elevilor sa o invete :ha: :ha: Ma fac ca nu aud ce ai zis despre bullbar... :ang2 :3 :hm

Link spre comentariu

offroadrunnere'...vezi ca lumea ceteste de zor la topicu' cu senseiu' ala nou...bullbar, mi se pare...nu-s daca e cazu' sa mai pui filme vechi, de arhiva, d'asta vara...nu se mai uita lumea....toti se uita la alea, a lu' regizoru' ala, cu succes...la box office :ha: :ha: :ha:

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Sa traiesti Man, alpinman! :ha: Chiar ma miram ca nu te-am mai vazut pe forum, credeam ca ai vandut FHT-u`, ca te-am vazut in frumosul Jeep, Dacia Pick-up (adica papuc, pick-up, auzi... :ha: ) 4x4 :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

@alpinman

... eu ma bucur mai mult ca toti .... poate primesc si eu banii pe jantele de le-ai luat de la mine acum ~ 1 an .... daca tot ai revenit ... lasa si tu un nr de telefon

vezi ca ai PM ....

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

vezi poate se intalneste si cu mihai top ten sa imi aduca si mie banii pe jantele de pe masina lui ca sunt vreo 2 ani de atunci dar cred ca omul e mare.....

sunt mandru ca sunt patrol
Link spre comentariu

Pt. gury3 si lipoveanu

Va multumesc ca ati postat pe topicul meu, dar sunteti un pic... :off :off :off

Imi pare rau daca intr-un fel sau altul v-ati luat vreo teapa si sunt indignat sa aud ca si in acest domeniu "romanismele" sunt ceva la ordinea zilei :ang2 :cr1

Link spre comentariu

Vizitator victorr

TRACTOZAURE mai ai un fan..fiul meu a vazut filmuletul cu dealu-n scari si seara cind merge la culcare vine la calc si incepe jipu...jipu...tati jipuu.la 2 ani toate is jipuuuri pentru el. :h5 :bravo si la mai multe

Link spre comentariu

victorr, ma bucur ca am reusit sa mai "imbolnavesc" pe cineva, chiar si atat de mic, cu minunatul virus OFF-ROAD! :ha: :ha: :h5

Banuiesc ca te referi la urmatoarele filmulete :banana :banana :tk :tk :ha: :ha: :h5

[youtube:ml2lkn83]

[/youtube:ml2lkn83]

Link spre comentariu

Poze "proaspete" cu Tractozauru`! :grin: :h5 Ignorati data, e SF, "Back to the future"! :ha: :happy

Link spre comentariu

• vstef_is a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare