Tractozaur Postat Februarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Am gasit un mic filmuletz de asta vara din padurea Baneasa cu Tractozauru`. Enjoy! :grin: [youtube:phc06n5b] [/youtube:phc06n5b] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur :g :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur :tk :tk :tk Mai am unul recent... :h5 [youtube:31iv27sp] [/youtube:31iv27sp] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Mi se pare mie sau campurile ale sunt un loc pe care il stiu? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur :bravo asa da tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Foarte frumoase pozeele si filmuletele, tineo tot asa. Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Te-ai mai gandit la fro isire ceva? Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator victorr Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur :g :h5 MARE om mare acaret... bravo... :h5 patrolui fruntea..o mai ramas ceva apa in baltoaca aia din marginea padurii sau o iesit toata? foarte originall... :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Pt. victor Era o caldura afara, ca in toata padurea a fost singura baltutza pe care am gasit-o si atunci am exclamat: "Am gasit in sfarsit o piscina pentru Tractozaur!" :ha: :ha: el fiind de obicei invatat la mare! :ha: :ha: :ha: viewtopic.php?f=38&t=6440&start=300 Pt. iuliancris si GPSscu Va multumesc pentru aprecieri! :h5 Si tot nu ati declarat in topicurile voastre, cine v-a fost baci la cumpararea celor doua Y60... :grin: :P Week-end-ul asta nu am cum, vorbim pentru celalalt... Pt. Yonutz Da, frate, alea sunt campurile pe care am alergat :grin: dupa ce s-au cautat dintii lui Sinan, am denumit-o Sarja de la Calugareni :ha: ca am mers ca turbatii cu 100 la ora pe campul ala inghetat, pe care si eu si bullbar era sa ne rasturnam :happy In filmuletu de mai sus aveam cam 80 la ora, da` ia de vezi filmuletu` de atunci (d`abia acum m-am prins cum e cu post-atu` pe youtube :ha: ) in care merg cu 100 la ora si se vede clar cand era sa ne rasturnam, noroc ca ma pricep si mai stiu un pic de soferie d`asta off-road :tk :tk :grin: si am reusit sa o redresez la timp :grin: Grinch-u` era in dreapta mea, copilot deh, si era alb ca varu` dupa faza :grin: si-l dupa ce m-am oprit, il intreb: "Ti-a placut driftu`? :grin: La care el " NU, CA ESTI NEBUN LA CAP, PUTEAI SA NE OMORI SIIIIIIIII, SI NU E NICI NOROI!!! :ha: :ha: :ha: Pai de unde noroi ca erau -12 grade afara, era inghetat si rahatu` lui Sinan, cu tot cu Sinan si toata sleahta de otomani :ha: :ha: [youtube:3he6wstk] [/youtube:3he6wstk] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur :bravo :1 Chiar asteptam filmuletele de pe camp de ceva timp, ca imi tot spuneai ca mi le dai si mie, ca acum sa vad ca le-ai pus si pe youtube slp :ha: :h5 Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur :ha: Mare diliman omul cu Tractozaurul ... si nici noua nu ne place sa calcam dracu' pe coada ...nu, nu nu! De cand au scos astia filtrele de aer cu praf de putut si au umplut roatele cu redbull ... :ha: au inebunit astia cu nissanurile ...Nu te mai intelegi cu ei in trafic: ia matizurile pe bullbar la semafoare la umeri-craci, blitzeaza in trafic asistenta care le inhaleaza cu pofta fumul, strang la mantinela chibitii care vor sa faca schimb de tricouri si alearga ptr autografe pe masini cu crampoanele de la roti samd! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Deci, Yonutzu, "autografele pe masini" se dau in felul urmator :ha: :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Semet si iute ca un taur Tu te-ai urcat pe Tractozaur Ca sa vorbesti lumii intregi Calea cea dreapta s-o alegi Mimand cu mainile in vant Pe unde o sa-ti iei avant Si lumea te-asculta de zor Cum o sa treci raurile-n zbor Cu zambetul cela de zana Pe la sfarsit de saptamana! Na bre si una sa-ti mearga la lingurica, sa nu zici ca ai prestat degeaba! Da' cand te-a scos Bullbar din kkt a doua oara ... :ha: iti mai amintenti, nu? :ha: :ha: :P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Multumesc :tk :tk Yonutzu de poezie :h5 Am sa le-o dau elevilor sa o invete :ha: :ha: Ma fac ca nu aud ce ai zis despre bullbar... :ang2 :3 :hm Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur offroadrunnere'...vezi ca lumea ceteste de zor la topicu' cu senseiu' ala nou...bullbar, mi se pare...nu-s daca e cazu' sa mai pui filme vechi, de arhiva, d'asta vara...nu se mai uita lumea....toti se uita la alea, a lu' regizoru' ala, cu succes...la box office :ha: :ha: :ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Bine ai venit pe acest minunat forum vecine. Este ca sunt baieti de treaba? MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Sa traiesti Man, alpinman! :ha: Chiar ma miram ca nu te-am mai vazut pe forum, credeam ca ai vandut FHT-u`, ca te-am vazut in frumosul Jeep, Dacia Pick-up (adica papuc, pick-up, auzi... :ha: ) 4x4 :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur @alpinman ... eu ma bucur mai mult ca toti .... poate primesc si eu banii pe jantele de le-ai luat de la mine acum ~ 1 an .... daca tot ai revenit ... lasa si tu un nr de telefon vezi ca ai PM .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur vezi poate se intalneste si cu mihai top ten sa imi aduca si mie banii pe jantele de pe masina lui ca sunt vreo 2 ani de atunci dar cred ca omul e mare..... sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 24, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Pt. gury3 si lipoveanu Va multumesc ca ati postat pe topicul meu, dar sunteti un pic... :off :off :off Imi pare rau daca intr-un fel sau altul v-ati luat vreo teapa si sunt indignat sa aud ca si in acest domeniu "romanismele" sunt ceva la ordinea zilei :ang2 :cr1 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator victorr Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur TRACTOZAURE mai ai un fan..fiul meu a vazut filmuletul cu dealu-n scari si seara cind merge la culcare vine la calc si incepe jipu...jipu...tati jipuu.la 2 ani toate is jipuuuri pentru el. :h5 :bravo si la mai multe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur victorr, ma bucur ca am reusit sa mai "imbolnavesc" pe cineva, chiar si atat de mic, cu minunatul virus OFF-ROAD! :ha: :ha: :h5 Banuiesc ca te referi la urmatoarele filmulete :banana :banana :tk :tk :ha: :ha: :h5 [youtube:ml2lkn83] [/youtube:ml2lkn83] [youtube:ml2lkn83] [/youtube:ml2lkn83] [youtube:ml2lkn83] [/youtube:ml2lkn83] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Vezi pe la Mesaje Personale ;-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator victorr Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur :h5 foarte frumos :bravo :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 5, 2009 Autor Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Poze "proaspete" cu Tractozauru`! :grin: :h5 Ignorati data, e SF, "Back to the future"! :ha: :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate