Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: 14.02.2009 ... categoria Cocos spre Pana:"Raid de primavara" Asa cum am promis pun filmele cu o parte din traseul pe care l-am facut la radiul de noapte de la Calugareni! De cand era ziua...pana mai pe seara unde...copiloata imprumutata de la nenea gepeto scapa aparatul din mana! :ha: :ha: P.S. Veti poutea observa si depasiri pe tarlale folosind semnalizarea regulamentara! :ha: Ca, deh...erau multi gabori si nu aveai ce face cu mainile pe volan! [youtube:mvekh904] [/youtube:mvekh904] [youtube:mvekh904] [/youtube:mvekh904] [youtube:mvekh904] [/youtube:mvekh904] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: 14.02.2009 ... categoria Cocos spre Pana:"Raid de primavara" ... mentionez: cand sunt la volan nu beau ! Pai da... normal, cum sa bei la volan ?? Te opresti, te dai jos, bei si te sui iar la volan.... Asta e cu totul altceva :ha: :ha: Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: 14.02.2009 ... categoria Cocos spre Pana:"Raid de primavara" ... mentionez: cand sunt la volan nu beau ! Pai da... normal, cum sa bei la volan ?? Te opresti, te dai jos, bei si te sui iar la volan.... Asta e cu totul altceva :ha: :ha:[/quote Gluma are si ea rostul ei...dar si o limita... Mai bine pastram topicul "curat", ca eu chiar as vrea sa se faca raidul asta! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: 14.02.2009 ... categoria Cocos spre Pana:"Raid de primavara" Bre ati luat-o razna pe campii ... Ce reaqu are Calugareniul si ravenele lui Nike cu traseul propus de mine? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: 14.02.2009 ... categoria Cocos spre Pana:"Raid de primavara" Stiu eu! legatura dintre pelican si babitza! In alta ordine de idei...rally raidu' cam dezmembreaza masini....hmmm.... @pokemon: discret, pe nesimtite...intre doua opriri...ti-am umplut...frigideru' :P Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: 14.02.2009 ... categoria Cocos spre Pana:"Raid de primavara" Maestre Semaca, Nu trebuie sa te dai "la rupere"! Cred ca mersul cu utilajele pe un teren virgin si necunoscut, doar cu track-ul GPS in mana, cu surprizele aferente pe care o sa le intalnim "vor face toti banii"! De aceea incerc sa fac recunoasterea cat mai in "secret"! Mai plantez ca checkpointuri niste sticle de J&B sau horinca ...cine le gaseste ... ale lui sa fie ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: 14.02.2009 ... categoria Cocos spre Pana:"Raid de primavara" Maestre Semaca, Nu trebuie sa te dai "la rupere"! Cred ca mersul cu utilajele pe un teren virgin si necunoscut, doar cu track-ul GPS in mana, cu surprizele aferente pe care o sa le intalnim "vor face toti banii"! De aceea incerc sa fac recunoasterea cat mai in "secret"! Mai plantez ca checkpointuri niste sticle de J&B sau horinca ...cine le gaseste ... ale lui sa fie ... :ha: le miros aia din zona inainte sa apuci tu sa le pui :ha: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: 14.02.2009 ... categoria Cocos spre Pana:"Raid de primavara" Ok, am inteles. Deci este rally raid in toata regula. Atunci eu vin ca asistenta si recuperare (ca tot mi-am facut mana la iesirea trecuta). Eu am 255/85/16 - doar nu vreti sa ma dau cu asa ceva la 100-120km/h?!?! :P Am statie, troliu mare, shufe, ocheti, de toate. Vin si pe 14 la recunostere si marcat. Dar de dat nu am cum cu rotile pe care le am la raid! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: 14.02.2009 ... categoria Cocos spre Pana:"Raid de primavara" mai bine facem un traseu soft, stie nike unele :h5 The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: 14.02.2009 ... categoria Cocos spre Pana:"Raid de primavara" Oameni buni: nu e rallyraid nu e offroad ... nu e nici o competitie ... ca nu avem ce sa ne demonstram unii la altii bre! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate