Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati

HEM

Postări Recomandate

Cum nu suntem siguri ca dinti erau ai lui Sinan, maine 25.01.2009 m-ai facem o scurta incursiune....unde la Calugareni normal.... e greu sa ajungem mai departe ... ca lumea se scoala mai tarziu duminica

Asa ca :

10.45-11.00 Intalnire la statia Petrom -iesire din Bucuresti spre Calugareni-locul de intalnire deja consacrat. Atentie plecarea e chiar la 11.00, cine intarzie ii da gaz si ne ajunge din urma.

participanti siguri -Kamikaze

cine mai este la intalnire

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 107
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Kamikake- nu numai hotarati ci si incapatanati

Mai nene HEM nu puneai si tu mana pe tel mai devreme? acum trebuie sa schimb si rotile!

Nu aveam nr si apoi totul a fost pe ultimul moment, scurt si in 5 min am si pus pe site

Link spre comentariu

Mai nene HEM nu puneai si tu mana pe tel mai devreme? acum trebuie sa schimb si rotile!

Nu aveam nr si apoi totul a fost pe ultimul moment, scurt si in 5 min am si pus pe site

Credeti dvs, dl. HEM , "golanii" au urzit-o de multe zile....

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

Credeti dvs, dl. HEM , "golanii" au urzit-o de multe zile....

Nu cred, sunt convins ca ai dreptate, "urzeala e continua" pacat ca trebuie sa mai mergem si pe la joburi.

Adevarul e ca nu era nimic hotarat, exista ideea, ca de altfel in fiecare weekend, sa ne dezmortim putin

:ypu

Link spre comentariu

Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati

Bre ala nu e Sinan, ca ala nu avea suvite, era chel ... avea numai barba de tzap ... Mie mi se pare ca seamana cu Elodia ...Duceti-o in studio la NuloTV ca ii provocati Diaricenconescu ... orgasm instant! :ha: Si dupa aia o luati pe tuta aia ... Ciumanc sau cum plm o cheama ... si o faceti una mica pe ierbutza! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Si dupa aia o luati pe tuta aia ... Ciumanc sau cum plm o cheama ... si o faceti una mica pe ierbutza! :ha:

Tu chiar ne vrei raul? :P

Vrei sa facem vreo depresie si sa avem probleme de .... :grin:

Link spre comentariu

vine si eu...acum ma duc la culcare ca am avut treaba toata ziua.....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Bine, ok ... am inteles! Nu o vreti pe Ciumanca ... am inteles ... Pe barbacsu'? E bun de pus la troliu ...el insusi e un trol ... trolu din Calugareni ... :ha: sau daca nici pe asta ... o bere, ceva? :x o tuica, huh? :hi ...ptr alinarea gatlejului ... PUNETI REAQU POZELE ALA ODATA! :ha: :ha: :ha: Auzi, cred ca m-am imbatat ... :ha: iesirea e maine? :ha: :ha: Ce diliman sunt! Ma duc sa mai trag o dusca, sa ma trezesc! :ha:

Link spre comentariu

Bine, ok ... am inteles! Nu o vreti pe Ciumanca ... am inteles ... Pe barbacsu'? E bun de pus la troliu ...el insusi e un trol ... trolu din Calugareni ... :ha: sau daca nici pe asta ... o bere, ceva? :x o tuica, huh? :hi ...ptr alinarea gatlejului ... PUNETI REAQU POZELE ALA ODATA! :ha: :ha: :ha: Auzi, cred ca m-am imbatat ... :ha: iesirea e maine? :ha: :ha: Ce diliman sunt! Ma duc sa mai trag o dusca, sa ma trezesc! :ha:

nu esti in apele tale ionutzeeee..... :ha: :ha: hai maine in noroaiele noastre :ha: :ha:

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

Bre apele ca apele ... :ha: Da berea, cine dracu a luat berea ...Ca era un bax ... si nu mai e ... Maine daca se trezeste fizicu alu meu, ca azi in 2 ore la sala am alergat enspe km ...ca banel ..., ma prezint si eu la locu' faptei ... Ma duc dracu sa ma culc ca cine stie ce tampenii mai spun ... :h5

Link spre comentariu

poi tu alergi ziua la sala sa dai burta jos si o pui la loc seara cu bere......asta nu e treaba..... baga si tu un post la cumparari diverse cu titlu ``CUMPAR PALINCA de ars grasimile sa nu mai alerg la sala`` si cred ca nu ai sa mai obosesti stand la masa :ha: :ha: si apoi sa zici ca te culci.... :h5

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

Vizitator eugen_gts

Bre apele ca apele ... :ha: Da berea, cine dracu a luat berea ...Ca era un bax ... si nu mai e ... Maine daca se trezeste fizicu alu meu, ca azi in 2 ore la sala am alergat enspe km ...ca banel ..., ma prezint si eu la locu' faptei ... Ma duc dracu sa ma culc ca cine stie ce tampenii mai spun ... :h5

ce??? .....ai schimbat cafeaua??? :x :x :x

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare