Flash4x4 Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati Maine......ma prezint si eu cu Patrokle......abia lam spalat......nu i sta bine...... :banana :h5 :ypu :ypu Eu nu l-am spalat pe al meu, vin cu noroiul de data trecuta :h5 :h5 :h5 :bravo :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati nu pot sa va las sa va chinuiti prin noroaie singuri :ha: KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati vin cu o completare....drumul se face spre calugareni intrand din com 1decembrie pe camp dupa care travesaand argesul (inot) :ha: :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati Daca e bullbar si sorin cu noi, nu mi-e frica Mergem si la inot :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Ianuarie 25, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati Neata, V-ati trezit. Koala ce faci, nu scoti autobuzul? Arata-ne ce poate, ca tot erau pe primul loc ....la numar Geppeto lasa-l naibi de alternator, vino fara masina ca ne descurcam noi Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shadow Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati Acum am citit mesajul, vin si eu! Un nr de telefon imi poate da cineva, in caz ca ajung direct acolo? Mersi! 1984 Stangul si Dreptul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Ianuarie 25, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati Acum am citit mesajul, vin si eu! Un nr de telefon imi poate da cineva, in caz ca ajung direct acolo? Mersi! 0740112707 -Razvan HEM Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati hem e numele de familie? :P zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator crocus Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati Scrieti si voi cum a fost. Cand va intoarceti. Poate a facut cineva si poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati Am ajung :banana a fost super noroi :ypu Poze in curand.... :x Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati Alf-ule , ia langa tine :x si baga :ft , ca sigur ai facut , nu fii puturos :ha: Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati asteptati sa intram in masinile de spalat ca sintem noroiti raaau zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati Maaammaaa , inseamna ca ati pus-o .... :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati asteptati sa intram in masinile de spalat ca sintem noroiti raaau Sa nu uitati de calgon ... ca va pun nevestele sa spalati la mana dupa aia! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati Maaammaaa , inseamna ca ati pus-o .... :h5 Mamaaaaaaaaa, am pus-o dar rau de tot, s-a lasat cu noroaie mari, traversari de rauri si muuulte faradelegi, iar in final cu o masa regeasca cu ciorba de fasole fara afumatura, cu ceafa de porc la gratar, facturata ca tigaie picanta si muuulte altele. Vor veni si pozele luati loc si priviti: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati :ft Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati :ft Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati Foaaaarte frumos!....this is the real off-road...ce ziceti de o invitatie pe "deluletele" de la Cheia?...next week-end?!... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati :dr1 Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati :bc Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati Foaaaarte frumos!....this is the real off-road...ce ziceti de o invitatie pe "deluletele" de la Cheia?...next week-end?!... multumim de invitatie, vom tine legatura ..... pe forum si vom face si traseul de la cheia :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati :ti Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati Felicitari!!!! Frumoasa iesirea.Imi pare rau ca nu am putut veni si eu dar sper ca data urmatoare sa recuperez. :hi http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati Foaaaarte frumos!....this is the real off-road...ce ziceti de o invitatie pe "deluletele" de la Cheia?...next week-end?!... multumim de invitatie, vom tine legatura ..... pe forum si vom face si traseul de la cheia :h5 Daca se face I'm in !!, ..... dar vine Marius Lupu? ca e cine are grija de mine acolo :h5 :grin: Hai ca revin mai tarziu ca trebuie sa scos catelul afara :wink: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati ........azi am dejantat .......noroiul dupa gume...... Am namol si in rezervor.......... :cl :ypu Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate