Flash4x4 Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati Si acum LIVE from CANDID CAMERA::: :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu [youtube:1l5tp140] [/youtube:1l5tp140] Toata lumea a facut baitza, erau cam murdarele masinutele [youtube:1l5tp140] [/youtube:1l5tp140] [youtube:1l5tp140] [/youtube:1l5tp140] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati Vali alias Babu Kamikaze [youtube:20xq2crh] [/youtube:20xq2crh] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati bravos domnilor !! Frumoasa balaceala. :banana :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati O iesire foarte frumoasa :grin: Pun si eu cateva poze :h5 Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati :grin: :h5 Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati :uameni Ma trezesc si eu cu greu,aj la munca ,ala-bala,si cind sa vad si eu ce s-a postat vad ca s-a iesit la Calugareni.....noroc ca de oboseala mi-am amintit ca am fost si eu,ca din poze nu am reusit sa ma revad :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Super tare noroiul,cind am aj aseara la spalatorie m-au trimis la plimbare si mi-au facut reprogramare pentru azi dimineata ca au rampa libera vre-o 2-3 ore :ha: :ha: :ha: Dupa verificari am inteles ca au fost pe gps 42 km de noroi...... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati Am descarcat si eu track-ul din GPS: (nu stiu cum sa se vada mai bine. De 2 ori pierd din calitate, o data cu salvarea in format jpg si a doua oara cu micsorarea de la 1680x1050) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati Acum si cateva poze. O sa pun si filmulete, dar mai tarziu sau zilele urmatoare, pt ca vreau sa le editez si sa pun ce e mai interesant. Uite Razvane ca ai fost si tu: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati :ft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati :ft :ft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati :ft :ft :ft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati :ft :ft :ft :ft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati Ce iesiri fac KAMIKAZE astia............. :cl Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati M-am uitat ceva mai atent la pozele si filmele pe care le-ati pus.... Ati tras toti de mine sa trec prin rau ala si unu nu ati pus 1 poza sau macar 1 secunda de filmare :uameni Lasati ma ca ma laud singur. Am filmat mai mult, dar deja sunt postate filmulete asemanatoare cu ce am si eu asa ca nu are rost sa le mai pun si eu. Dar de laudat tot ma laud. Ah...era sa uit, mersi frumos Miron ca ai venit cu mine :h5 [youtube:15rqb4pf]http://www.youtube.com/watch?v=a6rAqLwU0aI[/youtube:15rqb4pf] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati ce ma ofticati..... :ha: faina balaceala.....in curand sper sa ma dau si eu prin noroaie...pe roti....ca acum doar per pedes :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati ce ma ofticati..... :ha: faina balaceala.....in curand sper sa ma dau si eu prin noroaie...pe roti....ca acum doar per pedes :ha: :ha: :ha: Marius, ce ai tu acolo..."in spatele casei" noi nici macar nu speram sa gasim pe aici. Asa ca nu ai de ce sa te oftici. O iesire la tine acolo face cat vreo 3 la noi aici. Dar, pt o iesire de duminica la pranz e foarte bine si aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati corect ce spui tu....dar acum toate iesirile mele sunt ca in tinerete....pedestru :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati @marius, un zvon circula... asa... prin gasca, cum ca s-ar face vre-o iesire pe la Brasov, asa ca pote intr-o zi ai sa te trezesti ca-ti suna telefonul pentru a te anunta de o mica balaceala.. :h5 de la MPS din ograda (nu vre sa le posteze) :ha: :ha: [youtube:5jchv407]http://www.youtube.com/watch?v=Ey8SkIVKiUA[/youtube:5jchv407] KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati de la MPS din ograda (nu vre sa le posteze) Asa Vali posteaza tu si pt mine :h5 Am vrut sa-l pun si pe asta dar am uitat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati @ vali..(cu aparatu foto al lui john) .........bre mi ai facut si mie niste poze marfa (sper) cand urcam la panta aia care am ratato de 2 ori....poate le postati si voi va rog.... :p Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati @ vali..(cu aparatu foto al lui john) .........bre mi ai facut si mie niste poze marfa (sper) cand urcam la panta aia care am ratato de 2 ori....poate le postati si voi va rog.... :p Daca ne rogi.... :grin: ne straduim :h5 Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati :grin: Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati Merci Dl john....... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati Marfa iesirea,felicitari :1 ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shadow Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Kamikaze - nu numai hotarati ci si incapatanati Iata niste poze. 1984 Stangul si Dreptul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate