niku iorga Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 in plina criza financiara...ajunsesem sa pun la nikname 1234...so, ma decid si weekendul trecut fac rezervare la Durau, plec sa vad "pisica"...anuntul zacea de mult pe site-uri, dar nu se incumeta nimeni ca nu poate fi inmatriculata (aviz celor cu platforme, ma aveti de client). In plina noapte vad masina, dragoste la prima vedere, ramane pe dimineata sa-i testam posibilatile. Sincer ma uitam "ca curca-n craci", sper sa ma mai lamuriti voi: - motor ford 1,6 injectie - suspensie citroen pe fata - din suspensie a rezultat si un fel de servo; - rollcage; - ventilator dublu pe spate (nu au mai incaput in compartimentul motor) - tot in spate are montat un compresor, niste conducte pleaca spre diferential spate, dar nu e pus la punct sistemul (cred). - are blocant spate din fabrica (asta zice vanzatorul). - centuri in 4 puncte - troliu fata (care probabil se va muta pe spate). - gume MT p 31 A doua zi, in pline probe (din fericire nu eram eu la volan :grin: ), dupa o coborare, observam ceva infipt in pamant: cardanul spate :bannana ...vanzatorul plin de spume, eu nu ma abtineam sa ranjesc :grin: ...asta e, pinionul de atac retezat. In concluzie: l-am cumparat, urmeaza sa trimit o platforma dupa el si cel mai probabil va intra in "atelierele harniciei" pt a fi pregatit de noul sezon competitional (tuparu&ionutzt&trooper&co, pls heelp. n-am uitat de lada de bere :banana ). Ilustrez cu ceva poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club Ce-ai facut neamuleeee...... :ha: :ha: :ha: Ai stricat utilajul omului..... :grin: Spor la traba si fie ca perfuziile si implanturile sa nu te bage in criza! Sa-l stapinesti sanatos....fugi si voteaza la marci folosite de useri :ha: :ha: :ha: :ha: Bafta maxima! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 26, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club si cateva poze cu pinionul retezat :grin: si cardanul infipt bine in pamant e na, eu i-am explicat omului ca se mai intampla..dar tot trebuie sa mai lase la pret :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club Sa-l stapanesti sanatos. "Rosu ca focul sa-ti aduca norocul", ai?!?! :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club Bravo! felicitari sa-ti mearga bine! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club sa te poarte sanatos si sa te bucuri de ea :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club ...dar tu ai nevoie de masina inscrisa pt a circula legal in bucuresti? :grin: vad o bara panhard pe fata, dar nici urma de arcuri... FELICITARI pentru achizitie :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 26, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club pe fata are suspensie pneumatica de citroen....in cabina are doua ceasuri care indica presiunea, din cate am inteles poate fi reglata, aerisita, etc. Dar astept sa o arat "pe viu" celor care se pricep sa-mi explice ce si cum. Masina e foarte rigida, iar suspensia, cat am putut eu sa vad, lucreaza destul de bine. Inca nu stiu ce rapoarte are in ea...standard a fost SJ410...dar mai mult de 50 la ora nu prinde. Cand am pleacat de pe loc, pe greu, mi-a sarit basca (de aici si vorba: ma doare la basca :grin: ) PS. dupa cum zice vanzatorul, acaretul a fost al unui inginer auto neamt. De aici si diversele inovatii (motor, suspensie, compresoare, radiator pe spate, etc). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club Faina jucaria,sa o stapanesti sanatos!!! L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club Felicitari,sa te bucuri de ea :bravo Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club Ai ce ai cu cardanele...se rup ca grisinele in preajma ta... :ha: Sa fie intr-un ceas bun! Ai ramas si cu camaro... :P Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club S-o stapanesti sanatos! Competitii zici? :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club Oooooo, prospaturi "in da' club". S-o stapinesti sanatos si s-o duci repede la tupari sa scoata citroenul din ea. Abia astept prima iesire cu compilatia italiano-japonezo-franceza. Bozioru village, veniiim! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club sa-ti traiasca pisica Nicule :h5 incet incet se inmultesc salbaticiunile mici si iuti :ha: :ha: :ha: curand vine si a mea :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club aaa.... si nu uita sa votezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator crocus Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club Arata super fain. S-o stapanesti sanatos si sa te duca cum vrei tu. A fost scumpa investitia? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club foarte misto samuraiu :h5 ii dam noi de cap stai linistit :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club PS are sfere pe fatza??? :b Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club Fabiane - sa-l stapanesti sanatos!!!!!!!!!! Arata super jucaria :bravo abia astept sa ne vedem in teren - poate facem echipa samuraielor rosii - Kermit te bagi :h5 :wink: :grin: :grin: :ha: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club mersi de felicitari baieti... :h5 @ionutzt: nu are sfere...doar amortizoare si alte chestii (pompe de aerisire, ceasuri de presiune,etc) :roll: @Levo: competitii?....hmm, de ce nu? @vitali: abia astept. App...ti-ai luat platforma ? :grin: dupa ce o pun cat de cat la punct, "pisi" va salaslui in m-tii Buzaului (Nehoiu). pana-n martie o salbaticesc prin muntii aia. So, trebuie sa pregatim gasca pt Bozioru. :banana :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club Bravo Fabiane! Sa o folosesti la maximum! Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club Felicitari pentru noua achizitie. :bravo Sa te tina mult si bine dar.. cu buzunarele pline (adicatelea sa nu rupi captusheala dupa firfirei). Asteptam deci ceva prospatura... pe capota, ca sub capota inteleg ca are caisorii care ii trebuie. :twisted: ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club App...ti-ai luat platforma ? nu am C-ul asa ca o sa merg cu sami pe roti? Dar la al tau nu am vazut numere - il cari cu platforma pana la locul faptei? Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club S-o stapanesti sanatos pe pisii...Fabiane si la cat m ai mult noroi pe ia si nu pe tine :grin: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club App...ti-ai luat platforma ? nu am C-ul asa ca o sa merg cu sami pe roti? Dar la al tau nu am vazut numere - il cari cu platforma pana la locul faptei? Da, platforma/tir. Nu cred ca se poate inmatricula, am sapat la RAR, e foarte complicat mai ales din cauza motorului de pe alta marca (ford), trebuie omologare individuala :T ...o sa incerc la primarie (utilaj forestier). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate