ionut73 Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club hai sa ai distractie cu mica corcitura :grin: Cere si numarul neamtului sa-l ai la indemana inteleg ca deseara dai de baut, nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club inteleg ca deseara dai de baut, nu? nu :grin: e criza. Dau sigur la prima iesire cu "pisi" :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club Sa-l stapanesti sanatos si sa-ti aduca numai satisfactii !... :grin: :h5 :1 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club ...o sa incerc la primarie (utilaj forestier). pai asta si e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club Pare a fi in SJ410 :grin: cu modificari... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club Sa-ti traiascA ACARETU :grin: :h5 Te-ai facut si tu veveritar :banana Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club sa te serveasca atunci cind vrei sa o stapinesti sanatos pe cind Bozioru? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club Frumos. Sa-ti traiasca ! Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club Nikule, fabuloasa jucaria ...ce am vb aseara ramane valabil! ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club Acum nu mai poti sa zici ca nu ai masina de teren. Sa ai bafta cu ea si la mai multe concursuri fara raparatii ! www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knut Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club So, trebuie sa pregatim gasca pt Bozioru. :banana :bannana De cand va astept.... So innoroiesti sanatos Fabiane ! Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 29, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club Mersi inca o data tuturor pt incurajari! pana cand o ajunge in atelierele din Buc, am gasit in aparat o poza in care se vad dedesubturile "pisicii" ... eu fiind aviator in mecanica, ce-o fi acolo....dumnezeu cu mila. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club sunt proptelele de la roti...sa nu sara...cand sta pe loc... :ha: :ha: :ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 29, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club sunt proptelele de la roti...sa nu sara...cand sta pe loc... :ha: :ha: :ha: eee...vad ca stai cam mult pe sectiunea "suzuki"...ori te bate vre-un gand ? :t1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club eu fiind aviator in mecanica. pai de-aia ai si ales o masina simpla si fiabila :ha: eu iti doresc sa te tina mutl si bine. Dar cum ti-am zis - cere totusi numaru neamtului sa-l ai la indemana :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club Nicule, Nicule ... :ha: Semaca sta prin zona, ca poate poate or incepe sa-l iubeasca si pe el veveritele astea! Ca de cate ori le prinde le spanuieste de le sar fustele in sus! D'aia cand il vad, o iau pe trotuarul de vis-a-vis ...sa fie sigure ca scapa! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club ai tendoane, panhard . dar nu ai arcuri. probabil amortizoarele sunt presurizate :grin: . de-aia ai ceasuri la bord. abia astept sa o vad :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club S-o stapinesti sanatos si sa-ti faci contract la Lipoveanu Ps:sa micsorezi pedala de acceleratie! Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club daca vine cu 'ceva' pe capota .... poate ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club :W :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Februarie 7, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club abia astept sa o vad :h5 incepand din seara asta, e disponibila, in atelierele harniciei :h5 Multumiri speciale Yonutz, care a pus la bataie masina, platforma si un om de incredere pt a ma ajuta sa o duc pe maini bune. domnilor, "pisica" a ajuns in Bucuresti !!! :ypu Deocamdata merge doar cu spatele, mai sunt multe de facut la ea, dar sper cat de curand sa ne vedem la start si in traseu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club a ajuns pe noapte in bucuresti. am vazut-o pe platforma pe la afumati in jur de 20:45-21:00. bine din mers. arata bine si asa sper s-o vedem si pe la buzau :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club Placerea a fost de partea mea varule ...Candva am gresit fata de tine ... acu' sper ca m-am recompensat macar cu 10%! :h5 De restul iti dau sa bei! :x Sa ne vedem cu bine in teren! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Martie 3, 2009 Autor Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club revin cu noutati, de fapt sa ma "laud" cu noi pagube la "pisica". saptamana trecuta imi iau concediu, axat pe refacerea celor 2 masini care imi toaca salariu...camaro merge din nou in service, pt schimb pompa de apa si probleme pe electric, dar la ala nu ma bag io....si ma decid sa lucrez la samurache, care era cu pinionul de atac frant. Toate bune si frumoase, gasesc piesa de schimb la Sighisoara, fug acolo si ma intorc cu o punte intreaga de spate, cu ajutorul unor prieteni si al lui tuparu&ionuttrooper&co...in 2 zile montez cardanul spate si da-i forja prin curte....nu ajunge si iesim repede la noroiul din spatele atelierelor. Masina merge ok condusa de mine, dar in momentul in care se urca la volan si prietenul care m-a ajutat, tarandu-ne pe sub masina 2 zile, la plus un grad afara....samuraiul refuza sa plece de pe loc, anterior auzindu-se un frumos "trosc". Ionutz ma recupereaza cu "Marele alb"...ajungem din nou in atelier si observ ca s-au rup urechile de la alt cardan (care erau sudate anterior cat sa tina la vanzare). Cardanul era home made, scurtat din unul original pt a incapea in cutia de ford, imi ia o zi sa-l dau jos (a trebuit sa dau cu tot cu cutia de viteze), fug la RUNE, aia imi spun scurt 8 milioane...soc si injuraturi...acum astept sa-l faca pt a-l pune inapoi. Revin cu detalii si poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club ai nervi de otel ! :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate