AdrianZUZ Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club (vitara are dif central) care modele??? a mea n-are... '97 cutie, reductor si aia e.... are cumva dif in reductor? daca ar avea ai putea sa mergi in 4x4 pe asfalt. please clarify :tk Zic de diferentialul spate care este amplasat pe centrul puntii, fata de puntea spate de samurai care il are pe dreapta. Cam asta am vrut sa spun. FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club @ niku - oricum cand si daca te hotarasti e o punte de vitara spate la garaj :grin: gasim si un grup de fata. iti mai trebe o punte fatza de Samurai si facem supertreaba......5.12 in punti si elicoidale pe spate nu cred ca strica la nimeni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club ce spunea cfantana: Trebuie facut un trakbar (un brat intre punte si sasiu) ca sa nu-ti mai rasuceasca puntea. este prezentat pe larg pe aicisau pe un alt forum si este si un film acolo care te ingrozeste ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club http://www.youtube.com/watch?v=Hv6HZVv4 ... re=related Uite ce ti se intampla si tie :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate