Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"The CAT" by nikuiorga - new in club

niku iorga

Postări Recomandate

Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club

Bai Fabiane, io tzam zis sa-ti iei Wrangler, rupeai numai un cardan, stiai de la Michell ! :ha:

Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 77
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Bai Fabiane, io tzam zis sa-ti iei Wrangler, rupeai numai un cardan, stiai de la Michell ! :ha:

Daniel, la Michell...macar l-am rupt eu, la pisica s-a rupt (pana acum) de doua ori, la altcineva.

PS: acum stiu prin ce-ai trecut :h5

Link spre comentariu

cred ca la urmatoarea iesire iar o sa ne bagi prin locuri d'alea faine... ca tu de unul singur, dupa cum vad, nu te bagi prea curand... :bannana

experientia docet.
Link spre comentariu

Masina merge ok condusa de mine, dar in momentul in care se urca la volan si prietenul care m-a ajutat, tarandu-ne pe sub masina 2 zile, la plus un grad afara....samuraiul refuza sa plece de pe loc, anterior auzindu-se un frumos "trosc". Ionutz ma recupereaza cu "Marele alb"...ajungem din nou in atelier si observ ca s-au rup urechile de la alt cardan (care erau sudate anterior cat sa tina la vanzare).

Cardanul era home made, scurtat din unul original pt a incapea in cutia de ford, imi ia o zi sa-l dau jos (a trebuit sa dau cu tot cu cutia de viteze), fug la RUNE, aia imi spun scurt 8 milioane...soc si injuraturi...acum astept sa-l faca pt a-l pune inapoi.

Revin cu detalii si poze.

ma simt obligat sa fac anumite precizari cu privire la una dintre afirmatiile tale m-a deranjat si nu cred ca isi avea locul:

masina nu a fost facuta de vanzare eu nu sunt un samsar de masini si am crezut ca ti-ai dat seama de asta, ti-am dat toate detaliile cu privire la masina din primul moment si acest lucru l-am facut fata de toate persoanele care m-au contactat, la masina nu au fost efectuate interventii din toamna cand am adus-o si de atunci m-am dat cu ea fapt pe care il pot proba cu fotografii si filme, nu sunt unul pe care l-ai gasit intr-un targ sau pe strada ai venit la mine l-ai cunoscut pe unul dintre baietii din piatra neamt care se dau la open iti poate spune si d-l Fantana care ii cunoaste ca suntem seriosi si nu as fi facut asta din doua motive:

1. ma simt f. atras de fenomenul off-road si nu cred ca imi trece vreodata singura problema dupa cum ti-am spus sunt finantele si tinand cont de asta nu as incerca sa insel pe cineva din principiu si mai ales apartinand aceleasi bresle si atunci ajungem la punctul .....

2. apropos de breasla intelegi ce vreau sa spun ...

Chiar nu inteleg toate problemele care au aparut si nu pot sa imi explic voi discuta si cu omul care a schimbat motorul si cutia sa vad despre ce e vorba.

In speranta ca vei rezolva problemele si vei reveni la sentimente mai bune multa bafta!

Mesaj pt. straini:

Daca vine sfarsitul lumii, haideti in Romania ca noi suntem cu 100 de ani in urma.:uameni

Link spre comentariu

vladutz...relax, ca nu am acuzat pe nimeni. :p

Una din urechile cardanului (sau cum se numesc) era sudata, se vedeau clar urme de sudura peste ea, iar cealalta era rupta mai de mult, spun asta din cauza ca rugina deja aparea in chestia aia rupta. Pacat ca nu i-am facut poze, dar erau mai multi acolo care au vazut obiectul. Dar asta nu inseamna ca l-ai facut tu, doar ca ai fost mai norocos ca nu s-a rupt la tine :h5 . la mine, de fapt l-a prietenul meu, s-a rupt in momentul in care a incercat sa plece de pe loc, in forta.

Oricum, cardanul a fost refacut si a primit o cruce noua de dimensiuni mai mari, aseara am lucrat pana tarziu dar nu am reusit sa urcam cutia din nou la loc (nu mai incape in locasul ala, unde e fost inghesuita :grin: ), sper sa gaseasca costin&ionutz varianta optima.

Ma bucur ca ai venit aici, si chiar te rog sa pui poze cu "pisica" in actiune, iar orice sfaturi sunt binevenite. :h5

Link spre comentariu

Cred ca varianta optima o sa fie niste baroase in caroserie :grin:

Modificarea nu a fost facuta cum trebuie,ar fi trebuit sa modifice tunelul dintre scaune pe unde vine cutia de viteze si sa-l mareasca.

Cutia de viteze nu trebuie sa se atinga de caroserie :grin:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Cred ca varianta optima o sa fie niste baroase in caroserie :grin:

Modificarea nu a fost facuta cum trebuie,ar fi trebuit sa modifice tunelul dintre scaune pe unde vine cutia de viteze si sa-l mareasca.

Cutia de viteze nu trebuie sa se atinga de caroserie :grin:

pai nah...atunci luati-o la baros :grin: ...dar cu mila, pls :T

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

aseara (n.r. duminica) am pus-o pe roti. si normal, n-am rezistat si am alergat-o putin in spatele curtii. mai sunt multe de facut, dar sper ca nu va lipsi la Sibiu. Multumiri colectivului de la atelierele harniciei!

ca prima urgenta, ramane de revizuit blocantul pe spate, are un sistem cu un compresor, dar inca nu i-am dat de cap, probabil o sa-l fac manual, plus un track-bar (sau cum s-o numi) pt a tine puntea fixa pe spate.

A..i-am pus un volan sport. :grin:

Link spre comentariu

Schimba bre Nikule poza aia cu Frontera ...sau esti nostalgic? :grin:

nu-s nostalgic bre, dar inca n-am poze cu rotile-n sus sau in noroi pana la geamuri cu asta noua. sper sa o schimb dupa wee asta :banana

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

wee asta, la Buzau, am rupt pentru a doua oara pinionul de atac de la grupul spate....efectiv s-a retezat, pe o urcare lejera, in care am dat prea tare gaz...de fapt, cum incepe sa topaie, cum se frange ceva.

Aveti idee care poate fi cauza si care ar fi solutia tehnica/mecanica sa nu mai rup?

PS: nu vreau sfaturi de genul: schimb-o. ia-ti alta, las-o mai usor din gaz.... Jucaria imi place, inca nu renunt la ea, si vreau sa dau in ea cat "vrea" muschii mei.

Momentul ruperii:

[youtube:cgc1zyq6]

[/youtube:cgc1zyq6]
Link spre comentariu

Din cite am vazut la veveritari, se recomanda punte spate de vitara. Cica ar fi mai tare ca si orice aftermarket pt. samurai. Mai ales ca tu ai deja alt motor mult mai puternic.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Din cite am vazut la veveritari, se recomanda punte spate de vitara. Cica ar fi mai tare ca si orice aftermarket pt. samurai. Mai ales ca tu ai deja alt motor mult mai puternic.

intra fara alte modificari?

Link spre comentariu

intra fara alte modificari?

Asta nu stiu sa-ti spun, dar claxoneaza la cfantana sau ionutzt. Te lamuresc ei cit ai zice ... "iar am rupt pinionul de atac din grupul spate" :grin:

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Nu-i ceva stramb pe acolo sau lovit care sa torsioneze de se tot rupe ?

nu cred. cardanele au fost gresate, aranjate, cutia de viteze la fel...o cauza poate fi puntea spate...se misca spre spate, cand fortez plecarea de pe loc, plus motorul si cutia de ford care forteaza mai mult cardanele.

O sa ma interesez de varianta punte spate de vitara...

Link spre comentariu

Fabiane...si eu dau in a mea la maxim...dar am doar 64 de cai ....tu...la aceeasi transmisie ai peste o suta....asa ca....e normal cand incepe sa topaie ceva se rupe.....mult mai repede decat daca aveai motorul original.... :grin:

Link spre comentariu

Ti-am mai spus o data ce se intampla la tine.

Tu ai arcurile mutate deasupra puntilor si atunci cand dai gaz ti se rasuceste puntea pana se impaneaza cardanul!!

Trebuie facut un trakbar (un brat intre punte si sasiu) ca sa nu-ti mai rasuceasca puntea.

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Nu-i ceva stramb pe acolo sau lovit care sa torsioneze de se tot rupe ?

nu cred. cardanele au fost gresate, aranjate, cutia de viteze la fel...o cauza poate fi puntea spate...se misca spre spate, cand fortez plecarea de pe loc, plus motorul si cutia de ford care forteaza mai mult cardanele.

O sa ma interesez de varianta punte spate de vitara...

Puntea spate + reductor fata vitara manuala 5.1 raport este ok ... dar implica ceva modificari ... eventual marit ampatamentul ... cardan cruce dubla spate (vitara are dif central) ... niplurile la frane difera.... Nu e complicat dar necesita atentie!

Bafta

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Fabiane, din cate inteleg eu tu ai problema piticului erotic :ha: : adica ai scula prea mare si cand ti se mareste...cazi in fata! :ha: Eu am contrariul: a mea e asa mica si rahitica incat nu duce "prezervative" de 35 :ha:

O explicatie pe intelesul tuturor :ha: :ha: :ha: :ha: :h5

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

(vitara are dif central)

care modele??? a mea n-are... '97

cutie, reductor si aia e.... are cumva dif in reductor? daca ar avea ai putea sa mergi in 4x4 pe asfalt.

please clarify :tk

Suzuki Vitara

sa sara noroiuuu'

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare