Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"The CAT" by nikuiorga - new in club

niku iorga

Postări Recomandate

• Răspunsuri 77
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: "The CAT" by nikuiorga - new in club

Acum nu mai poti sa zici ca nu ai masina de teren.

Sa ai bafta cu ea si la mai multe concursuri fara raparatii !

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

So, trebuie sa pregatim gasca pt Bozioru. :banana :bannana

De cand va astept....

So innoroiesti sanatos Fabiane !

Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ?
Link spre comentariu

eu fiind aviator in mecanica.

pai de-aia ai si ales o masina simpla si fiabila :ha:

eu iti doresc sa te tina mutl si bine. Dar cum ti-am zis - cere totusi numaru neamtului sa-l ai la indemana :grin:

Link spre comentariu

Nicule, Nicule ... :ha: Semaca sta prin zona, ca poate poate or incepe sa-l iubeasca si pe el veveritele astea! Ca de cate ori le prinde le spanuieste de le sar fustele in sus! D'aia cand il vad, o iau pe trotuarul de vis-a-vis ...sa fie sigure ca scapa! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

abia astept sa o vad :h5

incepand din seara asta, e disponibila, in atelierele harniciei :h5

Multumiri speciale Yonutz, care a pus la bataie masina, platforma si un om de incredere pt a ma ajuta sa o duc pe maini bune.

domnilor, "pisica" a ajuns in Bucuresti !!! :ypu

Deocamdata merge doar cu spatele, mai sunt multe de facut la ea, dar sper cat de curand sa ne vedem la start si in traseu.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Placerea a fost de partea mea varule ...Candva am gresit fata de tine ... acu' sper ca m-am recompensat macar cu 10%! :h5 De restul iti dau sa bei! :x Sa ne vedem cu bine in teren!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

revin cu noutati, de fapt sa ma "laud" cu noi pagube la "pisica".

saptamana trecuta imi iau concediu, axat pe refacerea celor 2 masini care imi toaca salariu...camaro merge din nou in service, pt schimb pompa de apa si probleme pe electric, dar la ala nu ma bag io....si ma decid sa lucrez la samurache, care era cu pinionul de atac frant.

Toate bune si frumoase, gasesc piesa de schimb la Sighisoara, fug acolo si ma intorc cu o punte intreaga de spate, cu ajutorul unor prieteni si al lui tuparu&ionuttrooper&co...in 2 zile montez cardanul spate si da-i forja prin curte....nu ajunge si iesim repede la noroiul din spatele atelierelor.

Masina merge ok condusa de mine, dar in momentul in care se urca la volan si prietenul care m-a ajutat, tarandu-ne pe sub masina 2 zile, la plus un grad afara....samuraiul refuza sa plece de pe loc, anterior auzindu-se un frumos "trosc". Ionutz ma recupereaza cu "Marele alb"...ajungem din nou in atelier si observ ca s-au rup urechile de la alt cardan (care erau sudate anterior cat sa tina la vanzare).

Cardanul era home made, scurtat din unul original pt a incapea in cutia de ford, imi ia o zi sa-l dau jos (a trebuit sa dau cu tot cu cutia de viteze), fug la RUNE, aia imi spun scurt 8 milioane...soc si injuraturi...acum astept sa-l faca pt a-l pune inapoi.

Revin cu detalii si poze.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare